הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוהמבין, OXYlite & Hydroxycut-Hardcore-Pro

lightdelegate

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
היי
אני משתמש בתוספי חיטוב שונים במשך כמה שנים ובהחלט משיג תוצאות יפות.
כמובן עם הזמן מגלים עד כמה טוב לבצע סייקלים והפסקת קופאין לניקוי וכמובן כמה התזונה חשובה לא פחות.

בימים אלו אני מסיים שימוש ב LIPO 6X.
קיבלתי משלוח שקניתי לעצמי עם כמה סוגים של תוספים
1 OXYLITE
2 Hydroxycut Hardcore Pro Series
3 yohimbine HCI

אני אוהב להחזיק 2 תוספים לפחות ולבצע ביניהם סייקלים כך שתמיד אני משתמש בתוסף אחד או בשני.
מצד שני קניתי עכשיו את היוהמבין והבנתי עכשיו שלא מתאים לכל תוסף אחר יחד.
הפעילות שלי משולבת, אימוני כוח (שכיבות שמיכה מתח וכאלו בד"כ ללא משקולות ובמשקל הגוף)
החלקות ברולר בליידס וריצות של 30-60 דקות.
המטרה חיטוב. משקל גופי 80 ק"ג כ 12 אחוזי שומן

אשמח לקבל חוות דעת מקצועית.
את האוקסילייט ניסיתי אבל השניים האחרים חדשים לי לחלוטין.
תודה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
WOW
איזה מעודד אתה 😃
כבר קראתי את מה שאתה מציע לקרוא.
שאלתי הייתה אם ניתן לשלב בין היוהמבין לשניים האחרים בלי שיבטלו אחד את השני או יצרו ריאקציה שלילית.
תודה רבה,

נערך לאחרונה:
לא מומלץ לשלב בין אחד לשני בגלל שכולם (חוץ מ ה 3) מכילים קפאין והשניים הראשונים מכילים חומרים שונים וחלקם לא ידועים (BLEND), לכן עדיף להימנע. אם בתכשירים הללו יש עוד ממריצים חוץ מקפאין (ויש), יחד עם יהומבין, זה יכול להיגמר לא טוב.
ואני יודע שאני מעודד, אתה אוהב לבזבז כסף על שטויות ועל עטיפות יפות, בפועל אתה לא מקבל שום דבר מאף אחד מהמוצרים הללו ומה שיעשה את ההבדל זה התזונה שלך והאימונים או חומרים שהם לא חוקיים.

• פותח/ת השרשור
אוקיי:)
קודם כל תודה רבה על שהקדשת מזמנך:)
שנית לגבי החומרים האחרים אני יודע שאתה צודק אבל כשמגיע אליך בחור עם שקית ובה כדורים בטענה שהם X ולא מצויין עליהם כלום אז כל מה שנשאר זה לקחת סיכון שעלול להסתיים במוות או ללכת על הנמכר שנמכר בחנויות בארה"ב ולישראל לא מגיע.
שנית לגבי הנמכר בחנויות...
מנסיוני עם הידרוקסיקאט למשל.. בעבר הראשון שהם הוציאו לשוק היה מטורף בהפקטיביות אבל הFDA עשו לו ריקול ואסרו שימוש בו כי אנשים הגזימו בכמויות כמו תמיד...
אבל אין ספק שזה היה היעיל ביותר שאי פעם נתקלתי בו...
אז יש הפתעות בחנויות לטעמי 😃

• פותח/ת השרשור
בהמשך למה שכתבת ולמה שקראתי במאמרים שלכם שאלתי היא,
אני מבין שהיוהמבין יעיל לאירובי בלבד.
האם אני יכול לקחת אותו יחד עם ההידרוקסיקאט או עם האוקסילייט?
תודה:)

אוקיי:)
קודם כל תודה רבה על שהקדשת מזמנך:)
שנית לגבי החומרים האחרים אני יודע שאתה צודק אבל כשמגיע אליך בחור עם שקית ובה כדורים בטענה שהם X ולא מצויין עליהם כלום אז כל מה שנשאר זה לקחת סיכון שעלול להסתיים במוות או ללכת על הנמכר שנמכר בחנויות בארה"ב ולישראל לא מגיע.
שנית לגבי הנמכר בחנויות...
מנסיוני עם הידרוקסיקאט למשל.. בעבר הראשון שהם הוציאו לשוק היה מטורף בהפקטיביות אבל הFDA עשו לו ריקול ואסרו שימוש בו כי אנשים הגזימו בכמויות כמו תמיד...
אבל אין ספק שזה היה היעיל ביותר שאי פעם נתקלתי בו...
אז יש הפתעות בחנויות לטעמי 😃
בקשר למי שמוכר לך בטענה X, יש הרבה כדורים שמגיעים סגורים בתוך קופסה ככה שזה כבר לא נכון, אף פעם לא רוכשים משהו בתיפזורת אלא אם אתה יודע ב 100% מהיכן זה מגיע ואתה סומך על הבן אדם שמביא לך את זה.
ההידרו היה פעם עם אפדרין אבל ה FDA העיף את האפדרין מהחוק ואחרי כשנתיים החזיר אותו, חלק מה STATES בארה"ב עדיין החרימו אותו, חלק מרשים להשתמש בו אבל אסור לשלב אותו במוצרים עם קפאין או כל חומר אחר חוץ ממה שנהוג לשים בתכשירים נגד אסטמה (שלזה הוא נועד מלכתחילה).
ומאז שעשו BAN על אפדרין אין שום דבר יעיל, ואפדרין בתור רכיב נשאר עדיין הכי יעיל והכי Lite לשימוש מכל השורפי שומן בשוק, לכן אם יש לך אפשרות להשיג אפדרין לך על זה.

בהמשך למה שכתבת ולמה שקראתי במאמרים שלכם שאלתי היא,
אני מבין שהיוהמבין יעיל לאירובי בלבד.
האם אני יכול לקחת אותו יחד עם ההידרוקסיקאט או עם האוקסילייט?
תודה
smile.gif

אולי לא הייתי מובן, אבל בשבילך: לא.

• פותח/ת השרשור
OK
תודה רבה על התשובות.
לגבי הכדורים בתפזורת אני שמח לשמוע שאתה חושב בדיוק כמוני.
סופ"ש נפלא שיהיה לך 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית