עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי לא ככה משנים אישיות של בן אדם, במקרה הזה ה fake it till you make it לא בדיוק עובד, צריך הרבה יותר מזה.למה מפגר?
כי לא ככה משנים אישיות של בן אדם, במקרה הזה ה fake it till you make it לא בדיוק עובד, צריך הרבה יותר מזה.
בכל מקרה, בכל הזבל של הפיקאפ, אתה חושב יותר מדי ועושה פחות מידי, מה שאמור להיות ההפך. העקרונות הם של NLP ופשוט לקחו ושינו לזה את הצורה.
מה שכן אני מעריץ את מיסטרי וחושב שהוא גזור וקראתי את הספר שלו, אבל אלו לא דברים שיעבדו לך בארץ.
נכון, הבנות בארץ רוצות שתרד על 4 ותהיה משרת שלהן, כל מי שהגיע אלי מחו"ל כשהייתי בארץ ויצאתי איתו לאיזה מסיבה הוא אחרי שעה בדיוק אמר לי מה זה החרא הזה בוא הביתה
יכול להיות שזה בגלל שהבנות בארה"ב פשוט יותר "זורמות" בוא נגיד?
יכול להיות שזה בגלל שהבנות בארה"ב פשוט יותר "זורמות" בוא נגיד?
כי לא ככה משנים אישיות של בן אדם, במקרה הזה ה fake it till you make it לא בדיוק עובד, צריך הרבה יותר מזה.
בכל מקרה, בכל הזבל של הפיקאפ, אתה חושב יותר מדי ועושה פחות מידי, מה שאמור להיות ההפך. העקרונות הם של NLP ופשוט לקחו ושינו לזה את הצורה.
מה שכן אני מעריץ את מיסטרי וחושב שהוא גזור וקראתי את הספר שלו, אבל אלו לא דברים שיעבדו לך בארץ.
אחלה דמות לחיקוי מצאת לך (NOT)