הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות סייקל מסה -2

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
שלום חבר'ה..

סייקל 1 היה טסט' אנטט 500 מ"ג בשבוע, מפוצל ל-2 זריקות של 250 מ"ג. ודיאנבול 30 מ"ג 4 שבועות.

הסייקל ה-2
אנטט 500 מ"ג לשבוע למשך 10 שבועות.
דקה 400 מ"ג לשבוע למשך 9 שבועות
דיאנבול 30 מ"ג למשך 5 שבועות.
פרווירון כדור ביום במשך הסייקל

HCG 500 יחידות במהלך הסייקל לשבוע.
ונובלודקס וכלומיד לקראת סוף הסייקל..

אשמח לתיקונים...

תודה רבה.

מה המטרה של פרווירון פה? להוריד SHBG? אחרת אני לא רואה שום צורך. סך הכל נראה בסדר גמור. תן תיאור יותר מקיף לגבי ה PCT

תקנו אותי אם אני טועה אבל דקה ל 9 שבועות? לדעתי צריך להריץ אותו לפחות ל 12+ שבועות בגלל האסטר הארוך שלו
לגבי הדיאנבול הייתי ממליץ לך לא לעלות את זמן השימוש אלה את הכמות כלומר תעלה ל 40 מ"ג ליום למשך 4 שבועות ולא 30 למשך 5, אבל זוהי דעתי האישית

• פותח/ת השרשור
מה המטרה של פרווירון פה? להוריד SHBG? אחרת אני לא רואה שום צורך. סך הכל נראה בסדר גמור. תן תיאור יותר מקיף לגבי ה PCT
2 זריקות 250 UI בשבוע.
40/40/20/20

כלומיד, להוסיף או מיותר?... פרוו במהלך הסייקל להעלת הטסט' החופשי בגלל הדקה..

2 זריקות 250 UI בשבוע.
40/40/20/20

כלומיד, להוסיף או מיותר?... פרוו במהלך הסייקל להעלת הטסט' החופשי בגלל הדקה..

לא שמתי לב בפעם הקודמת. אבל הבחור הקודם צודק. 9 שבועות דקה זה מעט מדי. אני לא רואה איך הפרווירון יעזור לך פה ואין בכלל קשר לרמות הטסט החופשי ודקה. לגבי HCG אני הייתי נותן 500 יחידות פעם בשבוע במקום זריקות מפוצלות.

נגד דקה- להחליף לבולד. פרוירון במהלך כל הסייקל- נחמד מנסיון. יש אומרים שזה מוריד מיעילות של הסייקל,לא התרשמתי. אני לוקח

נגד דקה- להחליף לבולד. פרוירון במהלך כל הסייקל- נחמד מנסיון. יש אומרים שזה מוריד מיעילות של הסייקל,לא התרשמתי. אני לוקח

היית חסיד דקה בעבר לא? אני מסיכים לגמרי עדיף בולד הרבה יותר קל להתאושש אחר כך

לא הייתי חסיד,אבל מאד רציתי בגלל לחץ חברתי-כולם מדברים על זה,כולם כותבים על זה,אני חושב שאפשר להשוות את דקה עם גיינר- כן עולים איתצה הרבה,אבל באיזה מחיר? איזה איכות?
אני נגד.
לי לגמרי ברור שבמצב האידיאלי(גנטיקהףאימונים,תזונה,חומרים) ניתן לעלות רק בערך 400 גר שריר בשבוע,כל השאר- זבל שאני אצתרך להתמודד איתו בחיטוב.
אז אני לא ארדוך אחרי משקלי "אגו" -זה לא מעניין אותי יותר,ראיתי כמה מתוך זה נשאר אחרי חיטוב- אכזבה.

לא הייתי חסיד,אבל מאד רציתי בגלל לחץ חברתי-כולם מדברים על זה,כולם כותבים על זה,אני חושב שאפשר להשוות את דקה עם גיינר- כן עולים איתצה הרבה,אבל באיזה מחיר? איזה איכות?
אני נגד.
לי לגמרי ברור שבמצב האידיאלי(גנטיקהףאימונים,תזונה,חומרים) ניתן לעלות רק בערך 400 גר שריר בשבוע,כל השאר- זבל שאני אצתרך להתמודד איתו בחיטוב.
אז אני לא ארדוך אחרי משקלי "אגו" -זה לא מעניין אותי יותר,ראיתי כמה מתוך זה נשאר אחרי חיטוב- אכזבה.

אני מסכים איתך לגמרי. בנדה בולדנון מגיע עם אסטר ארוך כמו דקה כדי לראות תוצאות צריך למשוך אותו 12+ שבועות

קלינה אז במצב ואני לוקח בלונדון, לכמה זמן אמור להימשך הסייקל מסה?

אני מסכים איתך לגמרי. בנדה בולדנון מגיע עם אסטר ארוך כמו דקה כדי לראות תוצאות צריך למשוך אותו 12+ שבועות
פה עיקר הויקוח ביני לבין עדימניה-אני טוען שסייקלים של 6 שבועות יותר יעילים מארוכים יותר. ואין טעם למשוך את זה ל12 שבועות.. אבל זה איזשהו דוקטרינה קבוצתית ואני רק מציע ולא רוצה להכנס לויקוחים.
בלי להכנס לחומרים מדעים זה בערך ככה-שום חומר במינון סביר לא עובד יותר מ6 שבועות,כל מה שאחרי-זה רק תחזוקה של מה שהרווחת ב 5-6 שבועות הראשונות. לאחר מכן ,אם אתה רוצה להמשיך להתקדם- זה או ש להגביר מינון,או שלעבור לחומרים יותר חזקים- שזה נזק יותר משמעותי.
גם מטמתית לעשות סייקל של 12 שבועות או בזמן הזה לעשות 2 של 5 שבועות- במקרה השני באותו זמן בערך הרווח יהיה יותר וזזק פחות.
IMHO

פה עיקר הויקוח ביני לבין עדימניה-אני טוען שסייקלים של 6 שבועות יותר יעילים מארוכים יותר. ואין טעם למשוך את זה ל12 שבועות.. אבל זה איזשהו דוקטרינה קבוצתית ואני רק מציע ולא רוצה להכנס לויקוחים.
בלי להכנס לחומרים מדעים זה בערך ככה-שום חומר במינון סביר לא עובד יותר מ6 שבועות,כל מה שאחרי-זה רק תחזוקה של מה שהרווחת ב 5-6 שבועות הראשונות. לאחר מכן ,אם אתה רוצה להמשיך להתקדם- זה או ש להגביר מינון,או שלעבור לחומרים יותר חזקים- שזה נזק יותר משמעותי.
גם מטמתית לעשות סייקל של 12 שבועות או בזמן הזה לעשות 2 של 5 שבועות- במקרה השני באותו זמן בערך הרווח יהיה יותר וזזק פחות.
IMHO

אני ממש לא מסכים, איך אתה יכול לעשות סייקל של 6 שבועות עם חומרים שיש להם אסטרים ארוכים כמו טסט' אננטת או בולדנון?? אלה חומרים שרק אחרי 4 שבועות מגיעים לרמות אופטימליות בדם..

אם הכוונה שלך לסייקלים קצרים עם אסטרים קצרים אז אני יכול להבין אותך..

אני ממש לא מסכים, איך אתה יכול לעשות סייקל של 6 שבועות עם חומרים שיש להם אסטרים ארוכים כמו טסט' אננטת או בולדנון?? אלה חומרים שרק אחרי 4 שבועות מגיעים לרמות אופטימליות בדם..

אם הכוונה שלך לסייקלים קצרים עם אסטרים קצרים אז אני יכול להבין אותך..

אני מסכים עם BACK-MAN מבחינה כימית לוקח זמן לגוף לפרק את האסתר מהמולקולה של החומר. ולאסטר של בולדנון יש משקל מולקולרי לא קטן. ולוקח זמן לחומר להגיע לרמות אופטימליות. ומן הסתם דיסנטיציה של הרצפטורים תגיע מאוחר יותר. עם אסטרים קצרים המצב שונה. ובכלל אפשר לקחת פוספוליפידם כדי לסנתטז את הרצפטורים במהלך הסייקל ולהמשיך לראות תוצאות. לגבי אורך הסייקל מבחינת בריאות ותופעות לוואי אני מסכים שעדיף סייקלים קצרים. אבל זה כבר תלוי במטרה.

... לגבי אורך הסייקל מבחינת בריאות ותופעות לוואי אני מסכים שעדיף סייקלים קצרים. אבל זה כבר תלוי במטרה...

לאיזה מטרות משתמשים בסייקלים קצרים? מה אורך סייקלים כאלה ואיזה חומרים משתמשים בהם? אני שואל בגלל שלפי המאמרים באתר ניתן להסיק שיש אסכולה אחת שדוגלת בסייקלים מ-10 שבועות ומעלה.
ולא ראיתי זכר לסייקלים קצרים...אני אשמח אם תשפוך קצת אור על הנושא...😃

לאיזה מטרות משתמשים בסייקלים קצרים? מה אורך סייקלים כאלה ואיזה חומרים משתמשים בהם? אני שואל בגלל שלפי המאמרים באתר ניתן להסיק שיש אסכולה אחת שדוגלת בסייקלים מ-10 שבועות ומעלה.
ולא ראיתי זכר לסייקלים קצרים...אני אשמח אם תשפוך קצת אור על הנושא...😃

סייקלים קצרים יכילו חומרים עם אסטרים קצרים טסט פרופ או טסט בייס. מסטרון ווינסטרול וכו ובדרך כלל יבואו בשלב של חיטוב על מנת לצמצם את ספיחת הנוזלים וכו.לגבי מטרות. בודיבילדרים בדרך כלל ילכו על סייקלים ארוכים שמשלבים כמה וכמה חומרים. מי שמשתמש למטרות אסטטיות רצוי שיעשה סייקלים קצרים מפני שתופעות הלוואי והבריאות לא שווים את הסיכון.

בשורה התחתונה, הכל תלוי באיזה חומרים ובאיזה אסטרים משתמשים, אי אפשר להכליל פה ולהגיד שהכי טוב סייקלים קצרים או הכי טוב ארוכים כי זה פשוט לא עובד ככה, גם מבחינה בריאותית לעשות סייקל קצר של 6 שבועות, "לנוח" שבועיים או חודש ולהתחיל עוד סייקל של 6 שבועות, מבחינתי זה בדיוק אותו הדבר כמו לא להפסיק את הסייקל בכלל, מכיוון שהמערכת ההורמונלית לא התאוששה, רמות כולסטרול, אנזימי הכבד וכן הלאה לא יחזרו לנורמה בפרק זמן כלכך קצר..

"בריג'ינג" הגיוני לדעתי יכול להיות למשל אם עושים סייקל ומשתמשים לצורך העניין ב750 מ"ג טסט' לשבוע במשך 6 שבועות, עוברים לשבועיים שבהם המינון יהיה 250 מ"ג או פחות ואח"כ ממשיכים לעוד 6 שבועות של 750 מ"ג ומורידים בהדרגה את המינון..

אנטון, כבודך במקומך מונח, ויש הרבה כבוד !🙌

נערך לאחרונה:
בשורה התחתונה, הכל תלוי באיזה חומרים ובאיזה אסטרים משתמשים, אי אפשר להכליל פה ולהגיד שהכי טוב סייקלים קצרים או הכי טוב ארוכים כי זה פשוט לא עובד ככה, גם מבחינה בריאותית לעשות סייקל קצר של 6 שבועות, "לנוח" שבועיים או חודש ולהתחיל עוד סייקל של 6 שבועות, מבחינתי זה בדיוק אותו הדבר כמו לא להפסיק את הסייקל בכלל, מכיוון שהמערכת ההורמונלית לא התאוששה, רמות כולסטרול, אנזימי הכבד וכן הלאה לא יחזרו לנורמה בפרק זמן כלכך קצר..

"בריג'ינג" הגיוני לדעתי יכול להיות למשל אם עושים סייקל ומשתמשים לצורך העניין ב750 מ"ג טסט' לשבוע במשך 6 שבועות, עוברים לשבועיים שבהם המינון יהיה 250 מ"ג או פחות ואח"כ ממשיכים לעוד 6 שבועות של 750 מ"ג ומורידים בהדרגה את המינון..

אנטון, כבודך במקומך מונח, ויש הרבה כבוד !🙌
יש עוד הרבה דקויות שלא הזכרת,כמו ,למשל, ש אסטרים ארוכים לא נכנסים לפעולה מיום הראשון וגם משבוע ראשון לא...יש כמה אסכולות בתחום,אסכולה הכי נפוצה בתחום-זוהי אסכולה ערבית מפורסמת "אני מזריק עד שאני מת"... אני אישית חושב גם שכדאי מאוד מאוד ברגע שאנחנו ממצילים על משהו להתרחק מהאסכולה הערבית.

קלינה, מה המינון ההתחלתי לבלונדון ?
600 בסיירוקס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית