עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובמכון של מושיק קידר בחולון הם עושים אימוני קרוספיט עם צמיגים וקטבלס וכל שאר הירקות בדגש על לחימה. גם נסיתי- לא סיימתי. הרגו אותיהייתי מת לנסות קרוספיט ברמה נורמלית במסגרת כלשהי, האם ידוע למישהו על מסגרת כזו באחת הערים הנ"ל או באזור ירושלים?
אני לא רוצה להיות אנטי אבל התאמנתי בBJJ בפרייד מואי תאי כמה שנים. אין שם שום ציוד שקשור לקרוספיט. אז איך בדיוק מתאמנים שם?
בוקר טוב EMZאני לא רוצה להיות אנטי אבל התאמנתי בBJJ בפרייד מואי תאי כמה שנים. אין שם שום ציוד שקשור לקרוספיט. אז איך בדיוק מתאמנים שם?
הייתי מת לנסות קרוספיט ברמה נורמלית במסגרת כלשהי, האם ידוע למישהו על מסגרת כזו באחת הערים הנ"ל או באזור ירושלים?
בכיף, מוזמן תמיד.אני נראה לי אקפוץ לאימון נסיון כשאחלים מהפציעה. תודה 😃
לא פשוט יותר להגיד tennis elbow 😃lateral epicondylitis
אם כבר מושיק קידר - אז שווה להשאר גם לקצת קיקבוקסינג על הדרך:)ובמכון של מושיק קידר בחולון הם עושים אימוני קרוספיט עם צמיגים וקטבלס וכל שאר הירקות בדגש על לחימה. גם נסיתי- לא סיימתי. הרגו אותי
אתה בידיוק יודע מי הדמויות שם. כל עוד הם ברמה יותר גבהה משלך,שווה להשאר. אני די בור בקיק בוקסינג,אז הציון שלי לא רלוונטי. מה שכן,אימוני קרוספיט ואימונים מנטליים שם ברמות הבכי.אם כבר מושיק קידר - אז שווה להשאר גם לקצת קיקבוקסינג על הדרך:)
אם הייתי גר בחולון לא הייתי יוצא מהמכון שלו...