הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש משהו שלפחות מזכיר קרוספיט בירושלים או ת"א?

Antonator

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
287
66
0
הייתי מת לנסות קרוספיט ברמה נורמלית במסגרת כלשהי, האם ידוע למישהו על מסגרת כזו באחת הערים הנ"ל או באזור ירושלים?

מה יש ברחובות ואיפה?

בפרדס בין העצים

אין פרדסים ברחובות.

אני לא רוצה להיות אנטי אבל התאמנתי בBJJ בפרייד מואי תאי כמה שנים. אין שם שום ציוד שקשור לקרוספיט. אז איך בדיוק מתאמנים שם?

בהרצליה,קרוספיט 360 של עומרי פלד- נסיתי,נראה לי זה זה

הייתי מת לנסות קרוספיט ברמה נורמלית במסגרת כלשהי, האם ידוע למישהו על מסגרת כזו באחת הערים הנ"ל או באזור ירושלים?
ובמכון של מושיק קידר בחולון הם עושים אימוני קרוספיט עם צמיגים וקטבלס וכל שאר הירקות בדגש על לחימה. גם נסיתי- לא סיימתי. הרגו אותי

אני לא רוצה להיות אנטי אבל התאמנתי בBJJ בפרייד מואי תאי כמה שנים. אין שם שום ציוד שקשור לקרוספיט. אז איך בדיוק מתאמנים שם?

לא הייתי במקום, אבל אם אני לא טועה, הם קנו ציוד.
הכי טוב שתבדוק בעצמך 😃

קרוספיט ברחובות

בוקר טוב EMZ
רכשנו ואנחנו עדיין רוכשים ציוד, אתה מוזמן להיכנס לאתר ולהתרשם בעצמך או יותר טוב נשמח אם תקפוץ לאימון. קרוספיט לא מתחיל ונגמר רק בציוד, יש עוד הרבה מעבר.
שוב עדיף מראה עיניים ממשמע אזניים, אתה מוזמן לקפוץ ולהתרשם בעצמך.

אני נראה לי אקפוץ לאימון נסיון כשאחלים מהפציעה. תודה 😃

lateral epicondylitis

lateral epicondylitis
לא פשוט יותר להגיד tennis elbow 😃
האמת פציעה מטרידה, מנוחה היא אכן חשובה לזרז החלמה ממנה. קרח ועיסוי trigger points עוזר גם במקרים כאלה לפי מה שקראתי, כמו שכתבתי נשמח להיפגש לכשתחלים.

• פותח/ת השרשור
ובמכון של מושיק קידר בחולון הם עושים אימוני קרוספיט עם צמיגים וקטבלס וכל שאר הירקות בדגש על לחימה. גם נסיתי- לא סיימתי. הרגו אותי
אם כבר מושיק קידר - אז שווה להשאר גם לקצת קיקבוקסינג על הדרך:)

אם הייתי גר בחולון לא הייתי יוצא מהמכון שלו...

זה רק תומך במה שאמרתי 😃
הפרדסים היחידים שנשארו הם מוזיאון 🤡

אם כבר מושיק קידר - אז שווה להשאר גם לקצת קיקבוקסינג על הדרך:)

אם הייתי גר בחולון לא הייתי יוצא מהמכון שלו...
אתה בידיוק יודע מי הדמויות שם. כל עוד הם ברמה יותר גבהה משלך,שווה להשאר. אני די בור בקיק בוקסינג,אז הציון שלי לא רלוונטי. מה שכן,אימוני קרוספיט ואימונים מנטליים שם ברמות הבכי.

Back
למעלה תחתית