הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ DIESELBOLAN

• פותח/ת השרשור NICKO
  • פורסם בתאריך

NICKO

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני מתאמן כבר שנים טבעי לגמרי ללא סטרואידים למינייהם ולאחרונה הגעתי למצב רוויה.
וכמו כל מכור לברזלים לא קיים דבר כזה אנחנו תמיד רוצים עוד.

הסיבה שנרשמתי היא כדי לקבל אינפורמציה על Dieselbolan מוצר שלפי מה שאנשים אומרים פשוט מעולה, כל מה שקראתי זה רק מאמרים באנגלית על היתרונות שלו.
עכשיו, הבנתי שיש להתנהג איתו בדיוק כמו סטרואיד כלומר, סייקל של 4-6 שבועות בשילוב עם Liversupport מכיוון שהצריכה שלו אוראלית ולכן רעיל לכבד (רמת רעילות בינונית לפי מה שהבנתי)
כמו כן יש צורך ב PCT מלא לאחר הסייקל וגם OCT כדי להחזיר את יצור הטסטסטרון הטבעי.

אני רוצה לדעת כמה כדורים לוקחים ביום ובאיזה הפרש שעות?
[FONT=&quot]Forged liver support - עד כמה המוצר שווה משהו, כמה כדורים ומתי[/FONT] לקחת?
האם צריך לקחת [FONT=&quot]HCG תוך כדי הסייקל או בסיומו וכמה כדורים?
האם HCG יכול להחליף את [/FONT][FONT=&quot]Forged Bromo?[/FONT] או שזה אותו דבר בעצם
והאם מישהו יודע מה ההבדל בין Dieselbolan ו Dieselbolan.v2.0

כמו ששמתם לב אני רוצה לדעת הכל לפני שאני עושה צעד חדש, אם יש לכם מוצרי PCT או LIVER אחרים יותר אמינים אני אשמח לקבל תשובות.😃
תודה מראש.
[FONT=&quot]

[/FONT]

מדובר בפרו-הורמון
החומר הפעיל הוא 17a-Methyl-etioallocholan-2-ene-17b-ol
החומר הזה נמצא בפרוהורמון טיפה יותר מוכר בשוק בשם פארה-פלקס, המוצר שציינת הוא העתק שלו, לא מכיר את החברה המייצרת מבחינת מוניטין.

הוא לא "רעיל ברמות בינוניות" - הוא מאוד רעיל.
וכן, אתה תצטרף PCT מסודר, SERM ולא איזה חרטא שמנסים למכור לך ברשת.
השאלה שלך על פורג'ד ברומו לא קשורה בעליל. אני לא מכיר את המוצר, אבל לפי השם כנראה מדובר במוצר שמכיל 6 ברומו שהוא מונע ארמיטזיה. לא PCT מסודר ולא נעליים.

בקשר לעובדה שאתה מתכוון לעשות סייקל של פרומו הורמון, יש לך עוד 8-10 קילו לגדול באופן טבעי לפי הנתונים שלך, ואני לא ממליץ לך לעשות סייקל פרו הורמון בכלל ובטח לא עכשיו, אבל זה החיים שלך - תעשה מה שאתה רוצה.

בכל מקרה, מרכיב פעיל כזה תהיה לך עליה יפה במשקל במהלך הסייקל, אפילו שהוא קצר - אבל הרבה מזה יהיה משקל נוזלים שירד אחרי הסייקל. חלק מהמסה עדיין סביר להניח שתשמור.
בנוגע לכמה כדורים אין לי מושג, כי אני לא יודע כמה חומר פעיל יש בכל כדור. 20 מ"ג ביום יספיק להערכתי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על ההתיחסות דבר ראשון
לא הרבה אנשים מכירים את המוצר
תגיד לי דבר אחד אתה ניסית את המוצר הזה או מכיר מישהו שניסה אותו?

מדובר בפרו-הורמון
החומר הפעיל הוא 17a-Methyl-etioallocholan-2-ene-17b-ol
החומר הזה נמצא בפרוהורמון טיפה יותר מוכר בשוק בשם פארה-פלקס, המוצר שציינת הוא העתק שלו, לא מכיר את החברה המייצרת מבחינת מוניטין.

הוא לא "רעיל ברמות בינוניות" - הוא מאוד רעיל.
וכן, אתה תצטרף PCT מסודר, SERM ולא איזה חרטא שמנסים למכור לך ברשת.
השאלה שלך על פורג'ד ברומו לא קשורה בעליל. אני לא מכיר את המוצר, אבל לפי השם כנראה מדובר במוצר שמכיל 6 ברומו שהוא מונע ארמיטזיה. לא PCT מסודר ולא נעליים.

בקשר לעובדה שאתה מתכוון לעשות סייקל של פרומו הורמון, יש לך עוד 8-10 קילו לגדול באופן טבעי לפי הנתונים שלך, ואני לא ממליץ לך לעשות סייקל פרו הורמון בכלל ובטח לא עכשיו, אבל זה החיים שלך - תעשה מה שאתה רוצה.

בכל מקרה, מרכיב פעיל כזה תהיה לך עליה יפה במשקל במהלך הסייקל, אפילו שהוא קצר - אבל הרבה מזה יהיה משקל נוזלים שירד אחרי הסייקל. חלק מהמסה עדיין סביר להניח שתשמור.
בנוגע לכמה כדורים אין לי מושג, כי אני לא יודע כמה חומר פעיל יש בכל כדור. 20 מ"ג ביום יספיק להערכתי.
מזאת אומרת "יש לך עוד 10 קילו לעלות" מה אתה קוסם שיודעמה הגבול הגנטי אם כן תגלה לי גם מה שלי, מי אמר שהוא לא מיצה את הפוטנציאל שלו?
לגביי פרו הורמון אני הייתי מציע להתרחק מכל פרו הורמון כי אף אחד לא יודע איך זה משפיע עלייך ואם אתה חושב שזה יותר "טוב" מסטרואידים אז אני בא לבאס אותך זה לא, יש פרו הורמונים אם הרבה יותר תופעות לוואי ויותר חזקות מאשר שימוש בסטרואידים.
אני אומר לך לך על סטרואידים וזהו זה הרבה יותר טוב מבחינה של הגדלת מסת שריר ואתה גם יודע מה תופעות לוואי שלהם כי בדרך כלל הם רפואיים לא כמו פרו הורמון שלאף אחד אין מושג מזה החרא הזה ואיזה מיפעל במרכיב דברים כאלו בלי שום פיקוח

משקל הגוף שלך לא משהו שתתחיל להתעסק עם פרוהורמונים. מה משקלי העבודה שלך?

תודה על ההתיחסות דבר ראשון
לא הרבה אנשים מכירים את המוצר
תגיד לי דבר אחד אתה ניסית את המוצר הזה או מכיר מישהו שניסה אותו?

לא אני, אבל כמדומני חבר אחר בפורום השתמש בפרו הורמון הזה לפני כמה שנים, שמכיל אותו חומר
הנה חיפוש בפורום העלה משהו, זכרתי נכון:79nb:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7957

מזאת אומרת "יש לך עוד 10 קילו לעלות" מה אתה קוסם שיודעמה הגבול הגנטי אם כן תגלה לי גם מה שלי, מי אמר שהוא לא מיצה את הפוטנציאל שלו?

בלי קשר או לייחס את זה לפתוח האשכול הזה, דיי נמאס לשמוע אנשים שמתאמנים וכנראה עושים משהו לא נכון, כמו מנוחה, תזונה או שיטת אימון - ומאשימים את הגניטקה שלהם.
רוב האנשים כאן לא נולדים כמו קזימודו אתה יודע.
אני נוטה לחשוב שרוב האנשים ה"נורמליים" מסוגלים להעלות יפה מאוד במשקל אם הם יעשו דברים כראוי, ואפילו אם יקצצו כמה פינות הם עדיין לא ישארו באותו מבנה גוף שהם התחילו איתו, זה בטוח - במיוחד אם מדובר במתאמן מתחיל.

אפשר ורצוי להתפתח טבעי בצורה יפה מאוד בעזרת אימונים, תזונה ומנוחה כמו שצריך, ואפילו בעזרת כמה תוספים שיתנו דחיפה - לפני שפונים לפתרון הורמנלי כזה או אחר, שמביא איתו גם השלכות שונות.

כל הפרוהורמונים למניהם הם סטרואידים מוחלשים במידה כזו או אחרת.
אין שום טעם לעשות סייקל של פרוהורמונים.

אם אתה מתכוון להשתמש בסטרואידים (פרוהורמון = סטרואיד) אז עדיף לך להתחיל עם הדבר האמיתי, כלומר סייקל ראשון כמו שצריך ולא איזה מוצר שהדביקו לך עליו מדבקה יפיפייה ושכנעו אותך שהוא טוב כמעט כמו סטרואידים, הרי התופעות לוואי שתקבל הם כמו של סטרואידים, הPCT שתעשה הוא כמו אחרי שימוש בסטרואידים, רק התוצאות שתראה יהיו הרבה פחות טובות מתוצאות של שימוש בסטרואידים וזה בעצם ההבדל היחידי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית