אני מתאמן כבר שנים טבעי לגמרי ללא סטרואידים למינייהם ולאחרונה הגעתי למצב רוויה.
וכמו כל מכור לברזלים לא קיים דבר כזה אנחנו תמיד רוצים עוד.
הסיבה שנרשמתי היא כדי לקבל אינפורמציה על Dieselbolan מוצר שלפי מה שאנשים אומרים פשוט מעולה, כל מה שקראתי זה רק מאמרים באנגלית על היתרונות שלו.
עכשיו, הבנתי שיש להתנהג איתו בדיוק כמו סטרואיד כלומר, סייקל של 4-6 שבועות בשילוב עם Liversupport מכיוון שהצריכה שלו אוראלית ולכן רעיל לכבד (רמת רעילות בינונית לפי מה שהבנתי)
כמו כן יש צורך ב PCT מלא לאחר הסייקל וגם OCT כדי להחזיר את יצור הטסטסטרון הטבעי.
אני רוצה לדעת כמה כדורים לוקחים ביום ובאיזה הפרש שעות?
[FONT="]Forged liver support - עד כמה המוצר שווה משהו, כמה כדורים ומתי[/FONT] לקחת?
האם צריך לקחת [FONT="]HCG תוך כדי הסייקל או בסיומו וכמה כדורים?
האם HCG יכול להחליף את [/FONT][FONT="]Forged Bromo?[/FONT] או שזה אותו דבר בעצם
והאם מישהו יודע מה ההבדל בין Dieselbolan ו Dieselbolan.v2.0
כמו ששמתם לב אני רוצה לדעת הכל לפני שאני עושה צעד חדש, אם יש לכם מוצרי PCT או LIVER אחרים יותר אמינים אני אשמח לקבל תשובות.😃
תודה מראש.
[FONT="]
[/FONT]
וכמו כל מכור לברזלים לא קיים דבר כזה אנחנו תמיד רוצים עוד.
הסיבה שנרשמתי היא כדי לקבל אינפורמציה על Dieselbolan מוצר שלפי מה שאנשים אומרים פשוט מעולה, כל מה שקראתי זה רק מאמרים באנגלית על היתרונות שלו.
עכשיו, הבנתי שיש להתנהג איתו בדיוק כמו סטרואיד כלומר, סייקל של 4-6 שבועות בשילוב עם Liversupport מכיוון שהצריכה שלו אוראלית ולכן רעיל לכבד (רמת רעילות בינונית לפי מה שהבנתי)
כמו כן יש צורך ב PCT מלא לאחר הסייקל וגם OCT כדי להחזיר את יצור הטסטסטרון הטבעי.
אני רוצה לדעת כמה כדורים לוקחים ביום ובאיזה הפרש שעות?
[FONT="]Forged liver support - עד כמה המוצר שווה משהו, כמה כדורים ומתי[/FONT] לקחת?
האם צריך לקחת [FONT="]HCG תוך כדי הסייקל או בסיומו וכמה כדורים?
האם HCG יכול להחליף את [/FONT][FONT="]Forged Bromo?[/FONT] או שזה אותו דבר בעצם
והאם מישהו יודע מה ההבדל בין Dieselbolan ו Dieselbolan.v2.0
כמו ששמתם לב אני רוצה לדעת הכל לפני שאני עושה צעד חדש, אם יש לכם מוצרי PCT או LIVER אחרים יותר אמינים אני אשמח לקבל תשובות.😃
תודה מראש.
[FONT="]
[/FONT]