הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים לסייקל ראשון

barneystinson

משתמש פעיל
310
1
נק' מוניטין:
-12
310
1
שלום לכולם, אני בן 21 ולפני הגיוס התאמנתי בערך שנתיים תחת תזונה ומשטר אימונים קפדני למדי.
בימים אלה אני חוזר להתאמן מנקודת פתיחה קצת יותר נמוכה, והמשקלי עבודה שלי לא גבוהים במיוחד.
נכון להיום אני שוקל 74 ק"ג, א.ש 11% בערך. (היקפים לא מדדתי)
אני מתחיל בקרוב את הסייקל הראשון שלי (עלייה במסה), ותהיתי לעצמי מה תהיה תוכנית האימונים האופטימלית לאורך תקופה זו.

• פותח/ת השרשור
קודם כל מה משקלי העבודה שלך?
ומה הגובה שלך?
גובה 1.76
משקלים:
bench press: 30kg
deadlift: 30kg
squat: 40kg

כמו שאמרתי המשקלים שלי נמוכים מכיוון שכבר תקופה ארוכה לא התאמנתי וגם אני חוזר להתאמן לאחר מספר פציעות ודלקות בגוף.
אני מעדיף להעלות את המשקלים במתינות ואיטיות במקום לעורר את הכאבים שהיו לי במפרקים.

נערך לאחרונה:
לפי הנתונים שכתבת ובמיוחד לאור העובדה שרק חזרת לאימונים לא מזמן ואתה בן 21 אני חושב שכדאי לך מאוד לשקול מחדש את עניין הסייקל.

זה לא קשור למשקל ספציפי. סייקל עושים רק כשממצים את יכולת ההתקדמות הטבעית כשאתה כבר ניסית להתאמן עם תכניות, תזונה ומנוחה מתאימה וכבר הגעת לקצה היכולת.

גם אם תעשה סייקל עכשיו אתה לא תצליח לנצל אותו כי אתה עדיין לא מתאמן ברמה שסייקל יועיל לך. ההתקדמות הטבעית שלך מאידך יכולה להיות מטורפת אם תתאמן ותאכל כמו שצריך. תכניות כמו SS מציעות לך למשל בסקוואט התקדמות של 5 קילו מאימון לאימון. בהנחה ותתחיל ממשקל העבודה הנוכחי שלך בסקוואט אתה יכול להגיע ל-100 קילו תוך חודש.

לדעתי יש פה אי-הבנה והוא לא התכוון לסייקל של ממתקים פשוט לסייקל של מסה-חיטוב-מסה-חיטוב וכו'.

תקרא בפורטל על תכנית האימונים SS, תקרא את הספר או לפחות תראה את ה-DVD.

גם אני חושב כמוך, נחכה לראות מה הוא יגיד על זה.
יש מצב שהוא לא יודע מה זה ממתקים בכלל.
ממתקים=סטרואידים

• פותח/ת השרשור
לצורך האי הבנה התכוונתי לסייקל ממתקים. (=
בכל מקרה הודות לcygnus אני מבין עכשיו שעדיף לי לחכות מספר חודשים לפני שאני מתחיל את הסייקל.
על כל פנים, לשם הבהרת הנושא, יש איזו שהיא תוכנית אימונים מועדפת לתקופת סייקלים?

גובה 1.76
משקלים:
bench press: 30kg
deadlift: 30kg
squat: 40kg

כמו שאמרתי המשקלים שלי נמוכים מכיוון שכבר תקופה ארוכה לא התאמנתי וגם אני חוזר להתאמן לאחר מספר פציעות ודלקות בגוף.
אני מעדיף להעלות את המשקלים במתינות ואיטיות במקום לעורר את הכאבים שהיו לי במפרקים.
תגיד מה אתה עושה צחוק?????
אתה צריך להתאמן עוד הרבה מאוד זמן אני במקומך הייתי מתלבט בין אם להשתמש בחלבון או לא ולא סטוריאידים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית