הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש המלצות למסעדה טובה באזור נמל תל אביב

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
אולי זה קצת מוקדם אבל ב 11 לינואר יש לי יום הולדת ואני רוצה ללכת לאיזה מסעדה טובה.
אפשר להתמקד באזור נמל תל אביב אם יש שם מסעדות טובות(אין בעיה להגיע לשם)
רק לא מסעדות של מאכלי ים (כי אני והמשפחה לא אוהבים)
מסעדת טובה עם מנות מכובדות.

תודה לממליצים חח:Sync-0h5y1d7:

אתה מחפש כשר? כי היה לנו מפגש של החבר'ה מהמילואים וחיפשנו משהו כשר. יש שם בדיוק 1 כזאת. אם לא אז לא תהיה לכם בעייה יש שם באמת בלי סוף

SOHO ראשל"צ.
יש שם מנות של מאכלי ים אבל יש גם מנות ללא (הייתי אומר 50/50). 150-200 ש"ח בערך לבן אדם, לאכול כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
לא חובה משהו כשר רק לא מאכלי ים כי אנחנו פשוט לא אוהבים אני יודע שבנמל יש מלא מסעדות בגלל זה חיפשתי המלצה
ובקשר ל soho זה רק בהרצליה? שווה ללכת?

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה אני יכנס לראות, אם יש עוד המלצות למסעדות באזור הנמל כי אחרי זה אנחנו הולכים למקס ברנר חחח

1)מצטרף להמלצות של משה על הסוהו בראשל"צ אחלה מסעדה ויש המון גיוון המון בשרים טובים סושי מעולה ואחלה של מנות פתיחה(ממליץ על הפטריות פורטבלו אחת המנות הטובות שם).

2)יש את האיזדורה בראשל"צ גם מסעדה טובה.

3)אם אתם אוהבים בשרים בעיקר יש דוריס קצבים בתל אביב אחת המסעדות הטובות עם מנות מיוחדות.

4)מסעדת מסה בתל אביב קצת יקרה אבל גם מעולה.

1)מצטרף להמלצות של משה על הסוהו בראשל"צ אחלה מסעדה ויש המון גיוון המון בשרים טובים סושי מעולה ואחלה של מנות פתיחה(ממליץ על הפטריות פורטבלו אחת המנות הטובות שם).

2)יש את האיזדורה בראשל"צ גם מסעדה טובה.

3)אם אתם אוהבים בשרים בעיקר יש דוריס קצבים בתל אביב אחת המסעדות הטובות עם מנות מיוחדות.

4)מסעדת מסה בתל אביב קצת יקרה אבל גם מעולה.
ממליץ על דוריס קצבים ומאסה גם...

• פותח/ת השרשור
אני מחפש מסעדה טובה אבל לא משהו פלצני מדי הכוונה שיהיו מנות מכובדות לא קטנות מדי
בכל זאת יומולדת צריך לחגוג כמו שצריך.
יש משהו באזור הנמל בתל אביב ולא בהרצליה? לא בגלל מיקום או משהו סתם שואל כי תיכננתי לאחרי זה על מקס ברנר ולפי מה שאני זוכר מהפעם האחרונה שהייתי זה היה בנמל

תודה על ההמלצות.

• פותח/ת השרשור
וואלה? באמת שלא ידעתי חחח
אולי נלך ל SOHO הזה ומשם למקס ברנר אני עכשיו בהתלבטות מה לעשות, אני באמת רוצה להנות.
נמל תל אביב או הרצליה.

אם כבר יפנית אז הייתי הולך על קיוטו, היא גם דיי קרובה למקס ברנר (אפשר ללכת ברגל) והיא מדהימה. (למרות שלא הייתי בSOHO אז אני לא יכול להשוות).
ותסתכל באינטרנט גם על מסעדת שגב שגם היא מדהימה עם מנות מיוחדות מאוד.

• פותח/ת השרשור
לא לא מחפש משהו פלצני בטח במסעדת שגב הזאת משלמים על מנה בגודל רבע צלחת.
מעדיף משהו טוב לא חייב יפני או משהו כזה אוהב בשרים צ'יפס חומוס דברים רגילים כאלה אבל שיהיה אווירה נחמדה, מקום יפה.
בחיפה אין הרבה מקומות כאלה ובכמה מקומות שיש פה כבר חרשנו אז אמרתי להורים שלי שאני רוצה שינוי כזה ללכת למקום טוב ואמרו לי רק תבחר חח

שגב אמנם לא זולה, אבל אם אתה בא באיזור הצהריים ומזמין את העסקית שלהם זה יוצא 115 שקל לאדם ואתה ממש לא תצא רעב.

ובשרים באמת הייתי ממליץ על דוריס קצבים

אגב אתה יכול גם להכנס לאתר של המסעדות באינטרנט, כמעט כל מסעדה שמה תמונות של המנות שלה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא יבוא בצהריים זה בטוח אבל כל המסעדות שהזכרת למעלה כולל ה SOHO הזה זה נמצא קרוב אחד לשני? כי לא בא לי לטייל בכל הרצליה חחח
אבל כנראה שזה יהיה או ה SOHO או איזה מסעדה טובה באזור הנמל שאני כבר ימצא שם או הדוריס קצבים(דרך אגב מי שהיה שם, איך האווירה והמנות?)

דרך אגב בקשר לדוריס קצבים, נכנסתי עכשיו לאתר ובאמת ראיתי שם הרבה סוגי בשרים אבל איך אני יגיד אני יותר אוהב מסעדה לא פלצנית מדי הכוונה משהו בסגנון מזרחי(לא איזה מסעדת פועלים) או משהו בסגנון הרנה\סינטה בר\בלאק שיש בחיפה למי שמכיר.

נערך לאחרונה:
soho אני לא יודע אבל כתבו למעלה שהיא בראשון לציון, ככה שזה לא ממש בהרצליה חח..

לדוריס יש אחלה אווירה, קצת אפלה כזאת חח אבל סבבה. והמנות מעולות, אבל כמובן תלוי מה אתה מזמין (לא הייתי בתל אביב, הייתי בסניף שלהם ליד זכרון יעקוב, אבל אני מניח שזה דומה).

ואם אתה רוצה יש גם את MOSES בהרצלייה, שאמורים להיות להם אחלה המבורגרים אבל עוד לא יצא לי לנסות.

• פותח/ת השרשור
וואלה איך שכחתי מ MOSES איזה מפגר אני חחח ויש אותה גם בתל אביב אם אני זוכר נכון.
טוב יש לי ים של מבחר עכשיו עשיתי טעות חחח לא יודע מה לבחור.
מה שכן זה יהיה או בתל אביב או בהרצליה רק צריך לבחור עכשיו מה.
אני זוכר גם לפני כמה שנים אם עדיין קיים המקום הזה בנמל למי שמכיר הייתי במסעדה שהייתה ליד השלוותא אם אני זוכר נכון (שכחתי את השם חח) ותאמת זה היה די בסגנון שאני אוהב עם חומוס וכל מיני שטויות..

טוב בקיצור חפרתי לכם בשכל אני צריך לחשוב על מה ללכת.
אם עדיין יש למישהו המלצות טובות שעונות על מה שאמרתי בסגנון מסעדה מזרחית אבל משהו נחמד או סגנון של המסעדות רנה\סינטה בר\בלאק מוזמן לכתוב..

תודה לכולם

soho אני לא יודע אבל כתבו למעלה שהיא בראשון לציון, ככה שזה לא ממש בהרצליה חח..

לדוריס יש אחלה אווירה, קצת אפלה כזאת חח אבל סבבה. והמנות מעולות, אבל כמובן תלוי מה אתה מזמין (לא הייתי בתל אביב, הייתי בסניף שלהם ליד זכרון יעקוב, אבל אני מניח שזה דומה).

ואם אתה רוצה יש גם את MOSES בהרצלייה, שאמורים להיות להם אחלה המבורגרים אבל עוד לא יצא לי לנסות.

יש דוריס ליד זכרון? לדעתי יש 1 בת"א ו 1 בראש-פינה(המקורי)

MOSES לדעתי מעאפן, אכלתי שם כמה פעמים וואאלה לא נפלתי, ניסיתי גם את ההמבורגר הרגיל וגם איזה משהו מיוחד יותר מאנטריקוט או טלה לא זוכר. זה מאוד טעים כן, אבל בתור יומולדת הייתי הולך על משהו יותר מעניין 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית