הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצים לאכול 2 ק"ג המבורגר חינם?

P-a-n-1-c

משתמש משקיע
4,641
4
נק' מוניטין:
2,512
4,641
4
במיטבול בראשל"צ יש "שיא" של 2 ק"ג המבורגר. מי ששובר את השיא מקבל את הארוחה בחינם.
זה כולל כמובן לאכול גם את הצ'יפס והלחמניות שבאים עם ההמבורגר.

🤯

כמה חלבון יש בזה בערך?😉
האמת אני לא אכלן גדול.. בד"כ רפלקס ההקאה מגיע מהר:s49:
שכמה באדיבילדרים ילכו לשם אחד מהם בטוח ישבור את השיא..

פעם אחרונה שניסיתי לאכול הרבה (כחלק מהתערבות) אכלתי שתי לאפות שווארמה וחצי מגש פיצה. שתי קילו המבורגר לא נשמע כל כך הרבה.

מטי.

• פותח/ת השרשור
2 קילו המבורגר לא נשמע הרבה? אל תשכח שזה עם הלחמניות ועם התוספות

ולך על זה.. מה אכפת לך גם אתה יוצא עם ארוחה טובה וגם עם הכבוד

• פותח/ת השרשור
ובלי קשר 2 קילו המבורגר הרבה יותר קשה מ2 לאפות וחצי מגש פיצה

תן כתובת ושעות פתיחה. הם פתוחים שבת?
אני יבוא להם במנצ'ס הם יפשטו רגל. 🤡

מה זה הפרס המעפן הזה? ומי יממן לי אחרי זה את האמבולנס?
מילא היו מביאים ארוחות חינם למשך X זמן

:| יענו ואם לא סיימת נדפקת עם לשלם על הארוחה ועם תחושה של מערבל בטון?
רק אני רואה כאן קאץ' :bad:?
😆

אכלתי שם את הקילו המבורגר.
2 קילו לא נשמע כזה פשוט, אולי אם היה איזה בלנדר בסביבה...

העתיקו את זה ממקום בארה"ב שנותן סטייק במשקל 2 קילו חינם למי שיספיק לאכול אותו בפחות משעה, זה היה בתוכנית ריפליס תאמינו או לא.

העתיקו את זה ממקום בארה"ב שנותן סטייק במשקל 2 קילו חינם למי שיספיק לאכול אותו בפחות משעה, זה היה בתוכנית ריפליס תאמינו או לא.

Jחחחחח נכון אני זוכר שראיתי את הפרק הזה איזו סדרה יפה זו הייתה חבל שהיא נגמרה ושהיו מלא חרטוטים.

לנושא, אני הרבה פעמים אוכל ק''ג המבורגר בשביל הכיף, עוד ק''ג בשביל לא לשלם על הארוחה נשמע קטן עליי, חבל שזה רחוק (נתניה), ד''א אם אני לא מצליח לסיים הכל (ספק אם זה יקרה) אני צריך לשלם על האארוחה?

Jחחחחח נכון אני זוכר שראיתי את הפרק הזה איזו סדרה יפה זו הייתה חבל שהיא נגמרה ושהיו מלא חרטוטים.

לנושא, אני הרבה פעמים אוכל ק''ג המבורגר בשביל הכיף, עוד ק''ג בשביל לא לשלם על הארוחה נשמע קטן עליי, חבל שזה רחוק (נתניה), ד''א אם אני לא מצליח לסיים הכל (ספק אם זה יקרה) אני צריך לשלם על האארוחה?

אחרת מה יוצא להם מזה?

לא הבנתי ועם אחרי קילו וחצי אתה לא יכול יותר יענו לא סיימת את ה2 קילו אז אתה צריך לשלם על הארוחה הענקית הזאת שלפי דעתי תעלה 150+ שקל?ועם סיימת אז פשוט הפרס שלך שאתה לא משלם כלום וחוזר הביתה?

לא הבנתי ועם אחרי קילו וחצי אתה לא יכול יותר יענו לא סיימת את ה2 קילו אז אתה צריך לשלם על הארוחה הענקית הזאת שלפי דעתי תעלה 150+ שקל?ועם סיימת אז פשוט הפרס שלך שאתה לא משלם כלום וחוזר הביתה?

זה פשוט גימיק שיווקי מעולה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית