הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

---הזמנת חולצות פורום ---

לדעתי זה פחות קריטי השרוולים..

אבל בכל מקרה זה 17-18 ס"מ מהחיבור של השרוול לגוף של החולצה.. [מהתפר הזה] ..

זה אחלה..

אין גופיות, אבל אם אנשים רוצים את זה על גופיות/תחתונים אתם צריכים להביא את הבגד שאתם רוצים שידפיסו עליו וזה יעלה לכם בערך חצי מחיר, צריך לברר את זה. אם אני לא טועה זה 20-25 ש"ח להדפסה על בגד שאתם מביאים.
לגבי המידות, יש ממידה S עד XXL, שחור או לבן.
אם אתם רוצים צבע שונה או מידה גדולה יותר מ XXL, כנ"ל, צריכים להביא משלכם ויתקזז לכם המחיר. חשוב להביא חולצות איכותיות ולא זבל שמוכרים בשוק כי אחרת הצבע ירד וזה יהרס לכם בכביסה/כשאתם תזיעו.
אתם יכולים להביא את הבגדים שאתם רוצים שידפיסו לכם ל minimonster (אישית (אם היא מסכימה) או בדואר) או להביא את זה ישירות לבית הדפוס בת"א כמו שעשו בהזמנה הקודמת.

minimonster שלחתי לך הודעה פרטית.

Yakirh - המחיר של המשלוח שרשמת היה שגוי, ערכתי לך את האשכול. משלוח עד 4 חולצות = 15 ש"ח, מעל 4 חולצות = 20 ש"ח (תלוי כמה חולצות אבל בגדול זה 20 ש"ח).
סה"כ חולצה 1 כולל משלוח = 60 ש"ח, 4 חולצות כולל משלוח = 195 ש"ח.
המשלוח הוא בדואר רשום.
שים לב גם איך ערכתי את האשכול והרשימה, כל מי שיתווסף, תוסיף אותו גם בסוף לפי המידה והסה"כ.

שיגעו אותי אנשים -_- תוסיף לי עוד אחד שחור XL... מצטער מסתבר שאנשים אוהבים את המסר של החולצה כשאני מספר להם 😃

אין גופיות, אבל אם אנשים רוצים את זה על גופיות/תחתונים אתם צריכים להביא את הבגד שאתם רוצים שידפיסו עליו וזה יעלה לכם בערך חצי מחיר, צריך לברר את זה. אם אני לא טועה זה 20-25 ש"ח להדפסה על בגד שאתם מביאים.
לגבי המידות, יש ממידה S עד XXL, שחור או לבן.
אם אתם רוצים צבע שונה או מידה גדולה יותר מ XXL, כנ"ל, צריכים להביא משלכם ויתקזז לכם המחיר. חשוב להביא חולצות איכותיות ולא זבל שמוכרים בשוק כי אחרת הצבע ירד וזה יהרס לכם בכביסה/כשאתם תזיעו.
אתם יכולים להביא את הבגדים שאתם רוצים שידפיסו לכם ל minimonster (אישית (אם היא מסכימה) או בדואר) או להביא את זה ישירות לבית הדפוס בת"א כמו שעשו בהזמנה הקודמת.

minimonster שלחתי לך הודעה פרטית.

Yakirh - המחיר של המשלוח שרשמת היה שגוי, ערכתי לך את האשכול. משלוח עד 4 חולצות = 15 ש"ח, מעל 4 חולצות = 20 ש"ח (תלוי כמה חולצות אבל בגדול זה 20 ש"ח).
סה"כ חולצה 1 כולל משלוח = 60 ש"ח, 4 חולצות כולל משלוח = 195 ש"ח.
המשלוח הוא בדואר רשום.
שים לב גם איך ערכתי את האשכול והרשימה, כל מי שיתווסף, תוסיף אותו גם בסוף לפי המידה והסה"כ.

אין בעיה , תודה 😃

לכל מי שרוצה לדעת, החולצות הם של FRUIT OF THE LOOM, עם הדפסה דיגיטלית (לא גלופה), 100% כותנה.

Tavlat_Midot_Woman.png
Tavlat_Midot_Man.png

דרך אגב יש בעיה עם מידות M שחור, זה תקוע במכס ולחנות אין חולצות במידה הזו, היא יכולה לתת תחלופה שוות ערך במקום FRUIT OF THE LOOM פשוט חברה אחרת, אז תקחו את זה בחשבון. סביר להניח שזה לא יקרה כי עד שנוציא את ההזמנה שזה עוד שבוע-שבועיים, הם כבר יקבלו סחורה והשביתה תיגמר.

שמישהו ימדוד את החולצה הקודמת כנגד החולצה הזו לפי המידות שפירסמתי כאן בתמונות, אני יודע שהחולצות שלהם גדולות יחסית למידות של הארץ וצריך לקחת מידה פחות.

גיל, סדר לנו איזה השוואה יפה עם המידות של החולצות הקודמות 😃
משה, זאת הדפסה שלא נהרסת אחרי 4 כביסות כמו החולצות שמדפיסים עם חום?

L:

אורך [מהקצה של הצווארון מאחורה עד הקצה למטה] - 66 ס"מ
אוחב [מקצה לקצה לבחלק התחתון של החולצה] - 55 ס"מ

XL:

אורן - 69-70
רוחב - 55

אפשר לקחת מידה פחות בחולצות האלה..
אני מתלבט אם להמזין עוד אחת.. ה L כבר די שחוקה ת'אמת מהאימונים 🙄

זה יוצא מישדה פחות בדיוק

אם תיכננת לקנות XL .. קח L .. אם תכננת L .. קח M

אם אני יזמין אני לדוגמא יזמין M

אם זה ככה, אז תעדכן אצלי את החולצות ל-S.
וזה לא מהחולצות שאחרי ייבוש אחד הופכות לחולצת בטן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית