הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

---הזמנת חולצות פורום ---

1 XL לבן
1 XL שחור
1 L שחור
1 L לבן
1 S לבן של הבנות

ק.מוצקין
אני רוצה לשלם ע"י כרטיס אשראי למי אני מביא את המספר?
המספר לא מתקבל על ידי אף אחד חוץ מ PAYPAL, החברה הכי גדולה לחשבונות וירטואלים בעולם.
הפורום לא מקבל בשום דרך ובטח שלא שומר את מספר כ.א שלך, אלא הכל מתבצע על ידי PAYPAL אשר תומכת בין היתר בטכנולוגיית ה SSL המתקדמת בעולם, כך שאין מצב שמישהו יגנוב/יפרוץ/יקרה משהו.

היי משה מצטער שעדיין לא הפקדתי תכסף אני בבזק, והיתה לי תקלה באינטרנט לאיזה 4 ימים, אני כנראה אפקיד לך מחר בלילה:)

עד מתי אפשר להפקיד בחשבון בנק?
יום רביעי

היי משה מצטער שעדיין לא הפקדתי תכסף אני בבזק, והיתה לי תקלה באינטרנט לאיזה 4 ימים, אני כנראה אפקיד לך מחר בלילה
smile.gif

אין בעיה

כל מי ששילם סומן בירוק.

למי אני שולח דרך הפייפאל ?, כי הבנתי שאני צריך להביא תכסף למינימונסטר הזאת, מה הפייפאל שלה S:

טוב, אני רוצה לקנות 2 חולצות.
M שחור
L שחור
מחר אני טוען כרטיס אשראי מהדואר..למי להביא את המספר?

טוב, אני רוצה לקנות 2 חולצות.
M שחור
L שחור
מחר אני טוען כרטיס אשראי מהדואר..למי להביא את המספר?
שלח אימייל ל [email protected] ותקבל את כל אופציות התשלום האפשריות.
עדיף לך לעשות העברה בנקאית כי הטענה של כ.א בדואר תעלה 20 ש"ח, ובנק יקחו ממך 6.5 ש"ח עמלה להפקיד את הכסף גם אם אין לך חשבון שם (זה בנק הפועלים)

שלח אימייל ל [email protected] ותקבל את כל אופציות התשלום האפשריות.
עדיף לך לעשות העברה בנקאית כי הטענה של כ.א בדואר תעלה 20 ש"ח, ובנק יקחו ממך 6.5 ש"ח עמלה להפקיד את הכסף גם אם אין לך חשבון שם (זה בנק הפועלים)

ממה שאני זוכר הבנק לא לוקח בכל העברה עמלה אבל אם אתה אומר ..
חברים מחר זה יום אחרון תתחילו להזיז דברים ..
עכשיו נשבור את הראש איך אני מגיע לבנק מחר עד 2

ממה שאני זוכר הבנק לא לוקח בכל העברה עמלה אבל אם אתה אומר ..
חברים מחר זה יום אחרון תתחילו להזיז דברים ..
עכשיו נשבור את הראש איך אני מגיע לבנק מחר עד 2
נראה לי שאתן עד יום שבת בערב וביום ראשון נוציא את ההזמנה.

נראה לי שאתן עד יום שבת בערב וביום ראשון נוציא את ההזמנה.

עדיף שעד יום שבת לתת זמן לכל מי שלא הספיק להתארגן וכו'
אם תדחה את המועד לשבת אז בחמישי אני יפקיד את הכסף
תודה מראש משה 😃

כן נדחה זאת עד יום שבת יש לכולם להעביר את הכספים, יום ראשון ההזמנה יוצאת 100% עם כל מספר חולצות שיהיה (וההזמנות הבאה של החולצות תהיה עוד כמה חודשים טובים אם בכלל, אז אם מישהו כאן מתלבט כדאי לו להחליט עכשיו)

החלטתי שאני מזמין 3 חולצות, הכל לגבר כמובן.
S שחור
M שחור
L שחור
גבעתיים
שלחתי אימייל לכתובת שנתת לי.

האם זה הגיוני שבדרך כלל אני לובש חולצות מדיום,
ולפי הפרטים שפה, מתאים לי SMALL ?

האם זה מתכווץ בכביסה?

תודה מראש

החלטתי שאני מזמין 3 חולצות, הכל לגבר כמובן.
S שחור
M שחור
L שחור
גבעתיים
שלחתי אימייל לכתובת שנתת לי.
שלחתי מייל

האם זה הגיוני שבדרך כלל אני לובש חולצות מדיום,
ולפי הפרטים שפה, מתאים לי SMALL ?

האם זה מתכווץ בכביסה?

תודה מראש

הבנתי מהמוכר בחנות שזה כמעט ולא מתכווץ בכביסה אם מכבסים בדיוק כמו שנרשם על התווית של החולצה. המידות הוא אמר לי זהות למידות שאתה הולך איתם בד"כ, אבל הוא אמר לי הכי נכון זה להסתכל על המספרים שיש באתר, אז אם אתה חושב על SMALL אז תקח SMALL, הוא אמר לי המידות והמספרים זה הכי מדוייק.
שאלתי אותו אם כדאי לקחת מידה פחות, הוא אמר לי שזה יכול להיות קטן במקומות מסויימים ובאחרים גדול, אי אפשר לדעת תלוי במבנה גוף ושוב תסתכל על המספרים.
בקיצור הוא לא מתחייב כדי שלא נבכה אחרי זה. אני לוקח XL ואני בכל שאר החולצות שלי XL, אני מעדיף מעט גדול מאשר קטן.

אני מניח שזה כן יתכווץ במייבש כי בדרך כלל מה שכתוב על התווית בחולצה זה לא להכניס למייבש...
למרות שאני לא זוכר אם כותנה זה מה שמתכווץ או בד אחר

מוזר אני מנסה לשלם ומשום מה גם בתשלום בפייפאל וגם בכרטיס אשראי זה לא מקבל את הכרטיס שלי(אמריקן אקספרס)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית