הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

---הזמנת חולצות פורום ---

הלינק הזה לא מביא אותי לשום מקום ממש. משה שלח 3 אפשרויות, הפקדה בנקאית, פאיפאל של מינימונסטר ותשלום בכרטיס אשראי. קיבלת את ההודעה ממנו עם האפשרויות?
תנסה את האפשרות השלישית עם הכרטיס אשראי, לי זה עבד בלי בעיות עם כרטיס נטען.

טוב עשיתי עכשיו בדיקה עם חבר בכרטיס נטען מהדואר + כרטיס אשראי רגיל 16 ספרות ושניהם עובדים, לא אמורות להיות בעיות. או שאתם לא עושים משהו נכון או שאתם לא מכניסים את הפרטים כמו שצריך או שהכרטיס שלכם לא באמת נטען.

קדימה חברים, יש לכם את שישי ושבת עד 23:59 לשלם. לא יהיו יותר הארכות וכנראה שגם בתקופה הקרובה (חצי שנה - שנה) לא יהיו הזמנות של חולצות, אז מי שרוצה עכשיו ומתלבט זו ההזדמנות האחרונה שלו!

קדימה חברים, יש לכם את שישי ושבת עד 23:59 לשלם. לא יהיו יותר הארכות וכנראה שגם בתקופה הקרובה (חצי שנה - שנה) לא יהיו הזמנות של חולצות, אז מי שרוצה עכשיו ומתלבט זו ההזדמנות האחרונה שלו!
אני רואה שכמעט אפאחד מהקונים לא שיללם.. מתוך 36 חולצות רק 16 שילמו,
גם אם לא כל מי שרשם את עצמו ישלם, עדיין תהיה את ההזמנה של החולצות?
כאילו, אני רוצה לשלם עכשיו וזהו.. השאלה מה קורה אם לא כולם משלמים ולא מוציאים את החולצות בסוף חח

אני רואה שכמעט אפאחד מהקונים לא שיללם.. מתוך 36 חולצות רק 16 שילמו,
גם אם לא כל מי שרשם את עצמו ישלם, עדיין תהיה את ההזמנה של החולצות?
כאילו, אני רוצה לשלם עכשיו וזהו.. השאלה מה קורה אם לא כולם משלמים ולא מוציאים את החולצות בסוף חח
ברגע שיש מעל 10 חולצות, מוציאים את ההזמנה. כרגע יש. וכולם מחכים לרגע האחרון. בהזמנה הקודמת בלילה לפני קיבלנו תשלום על 15 חולצות בערך, ככה שזה לא חדש.

ברגע שיש מעל 10 חולצות, מוציאים את ההזמנה. כרגע יש. וכולם מחכים לרגע האחרון. בהזמנה הקודמת בלילה לפני קיבלנו תשלום על 15 חולצות בערך, ככה שזה לא חדש.

תגיד, יש עדיין תבעיה עם ה שחור M ?

ואתה גר בארה"ב S:? סתם מעניין אותי חח

תגיד, יש עדיין תבעיה עם ה שחור M ?

ואתה גר בארה"ב S:? סתם מעניין אותי חח
צריך לברר ביום ראשון אם הבעיה נגמרה, סביר להניח שכן כי דיברתי איתו לפני שבוע וחצי והשביתה בנמל נגמרה ממזמן. הוא אמר שהוא יביא תחלופה שווה לחולצה, ככה שאין חוסר ב M.

צריך לברר ביום ראשון אם הבעיה נגמרה, סביר להניח שכן כי דיברתי איתו לפני שבוע וחצי והשביתה בנמל נגמרה ממזמן. הוא אמר שהוא יביא תחלופה שווה לחולצה, ככה שאין חוסר ב M.
שילמתי , בבקשה אם אתה יכול להכנס לאמייל ולרשום אותי פה ב-"שולם"

אני מנסה כבר שעה לשלוח תשלום ולא מצליח.
לא ניתן להשלים עסקה זו...

תוכל לשלם עבור קניות ושירותים או לשלוח תשלום לחברים ומשפחה.

ניסיתי משני פייפאלים שונים. מה עושים?

טוב כנראה שחולצות לא יהיו לי.
לא יכול לשלם, מקווה שאם תהיה הזמנה נוספת אוכל לשלם.

תעביר ב PAYPAL למינימנסטר או שתשלם בכ.א פה למעלה בייעוץ אישי

ניסיתי להעביר בשני חשבונות שונים ולא הצלחתי.
בכל מקרה,

העברתי כסף דרך היעוץ אישי עם הכרטיס אשראי. 62.4 ש"ח.
בבקשה תעדכן ששילמתי ובבקשה תעדכן שאני רוצה מידה L במקום XL. (שחור)
שלחתי לך גם מייל לכתובת שכתבת בהודעה ששלחת לכולם.

תאשר שהכל בסדר. תודה.

משה אני לא מצליח לשלם בכרטיס אשראי בייעוץ האישי. יש לי קמפוסכרט של ישראכרט ומאחורה יש גם לוגו של mastercard.

כשאני מנסה לבחור מאסטרקרד ומנסה לרשום את המספר זה אומר שהמספר לא מתאים לכרטיס של מאסטרכרד.

לא...8. וכתוב מאחורה שזה בתוקף בישראל בלבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית