נק' מוניטין:
106
- 378
- 1
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רואה שכמעט אפאחד מהקונים לא שיללם.. מתוך 36 חולצות רק 16 שילמו,קדימה חברים, יש לכם את שישי ושבת עד 23:59 לשלם. לא יהיו יותר הארכות וכנראה שגם בתקופה הקרובה (חצי שנה - שנה) לא יהיו הזמנות של חולצות, אז מי שרוצה עכשיו ומתלבט זו ההזדמנות האחרונה שלו!
ברגע שיש מעל 10 חולצות, מוציאים את ההזמנה. כרגע יש. וכולם מחכים לרגע האחרון. בהזמנה הקודמת בלילה לפני קיבלנו תשלום על 15 חולצות בערך, ככה שזה לא חדש.אני רואה שכמעט אפאחד מהקונים לא שיללם.. מתוך 36 חולצות רק 16 שילמו,
גם אם לא כל מי שרשם את עצמו ישלם, עדיין תהיה את ההזמנה של החולצות?
כאילו, אני רוצה לשלם עכשיו וזהו.. השאלה מה קורה אם לא כולם משלמים ולא מוציאים את החולצות בסוף חח
ברגע שיש מעל 10 חולצות, מוציאים את ההזמנה. כרגע יש. וכולם מחכים לרגע האחרון. בהזמנה הקודמת בלילה לפני קיבלנו תשלום על 15 חולצות בערך, ככה שזה לא חדש.
תגיד, יש עדיין תבעיה עם ה שחור M ?
ואתה גר בארה"ב S:? סתם מעניין אותי חח
צריך לברר ביום ראשון אם הבעיה נגמרה, סביר להניח שכן כי דיברתי איתו לפני שבוע וחצי והשביתה בנמל נגמרה ממזמן. הוא אמר שהוא יביא תחלופה שווה לחולצה, ככה שאין חוסר ב M.תגיד, יש עדיין תבעיה עם ה שחור M ?
ואתה גר בארה"ב S:? סתם מעניין אותי חח
שילמתי , בבקשה אם אתה יכול להכנס לאמייל ולרשום אותי פה ב-"שולם"צריך לברר ביום ראשון אם הבעיה נגמרה, סביר להניח שכן כי דיברתי איתו לפני שבוע וחצי והשביתה בנמל נגמרה ממזמן. הוא אמר שהוא יביא תחלופה שווה לחולצה, ככה שאין חוסר ב M.
לא ניתן להשלים עסקה זו...
תוכל לשלם עבור קניות ושירותים או לשלוח תשלום לחברים ומשפחה.
תעביר ב PAYPAL למינימנסטר או שתשלם בכ.א פה למעלה בייעוץ אישיאני מנסה כבר שעה לשלוח תשלום ולא מצליח.
ניסיתי משני פייפאלים שונים. מה עושים?
תעביר ב PAYPAL למינימנסטר או שתשלם בכ.א פה למעלה בייעוץ אישי
מה הבעיה?טוב כנראה שחולצות לא יהיו לי.
לא יכול לשלם, מקווה שאם תהיה הזמנה נוספת אוכל לשלם.