הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

---הזמנת חולצות פורום ---

PAYPAL תומך רק ב 16 ספרות, כנ"ל התשלום בכ.א.

בכל מקרה מינימנסטר שלחה לי הודעה, שלח לי לאימייל את כל הפרטים שלך כולל המידות.

ההזמנה נסגרה, כל תשלום שיתבצע מעכשיו והלאה יהיה לשיקולה של .minimonster
ההדפסה יוצאת לדרך ביום ראשון בבוקר.

הודעה חשובה
corsa23 - או מישהו מהחברים שלו - העברת לי תשלום בפייפל על חולצות אבל לא כתבת לא באשכול ולא במכתב איזה חולצות אתה רוצה. אם עד מחר אני לא מקבלת שום תשובה (או כאן או במייל או בהודעה פרטית) אני מחזירה לך את הכסף ולא אוכל להזמין חולצות עבורך.

הודעה חשובה
corsa23 - או מישהו מהחברים שלו - העברת לי תשלום בפייפל על חולצות אבל לא כתבת לא באשכול ולא במכתב איזה חולצות אתה רוצה. אם עד מחר אני לא מקבלת שום תשובה (או כאן או במייל או בהודעה פרטית) אני מחזירה לך את הכסף ולא אוכל להזמין חולצות עבורך.
יש לו עוד משתמש
motivator

הודעה חשובה
אוקיי זה הסתדר - זה היה התשלום של מומין טרול.

אפשר עדיין לשלם? אני רוצה לשלם בכרטיס אשראי ואני לא יודע למי לתת את המספר....

נערך לאחרונה:
ההזמנה יצאה
אם יהיה לנו מזל - אני אקבל את החולצות ביום שישי הזה.
אם לא - אז עד יום שישי הבא (לא בטוח אם לפני כי זה תלוי בשעות של המשלוחים באמצע השבוע).
רועי1987 - דבר עם משה.

ההזמנה יצאה
אם לא - אז עד יום שישי הבא (לא בטוח אם לפני כי זה תלוי בשעות של המשלוחים באמצע השבוע).
רועי1987 - דבר עם משה.

קיבלת את ההודעה ממני ?

אם אפשר הערכת מצב..... מתי המשלוח ייצא לפועל? או מה קורה עם ההדפסה?

אם אפשר הערכת מצב..... מתי המשלוח ייצא לפועל? או מה קורה עם ההדפסה?

אין יותר מדיי מה לומר חוץ מ:

ההזמנה יצאה

זה בהדפסה, הוא אמר 7 ימי עסקים. הזמנו יום ראשון, יש לך 5 ימי עסקים בשבוע, משמע עד יום שני הוא צריך לסיים את החולצות. מינימנסטר יכולה לקבל את המשלוח רק בשעות הערב או בימי שישי, אז פה זה כבר תלוי בשירות של UPS.
בוא נגיד שסיכוי טוב שיהיה לך את זה שבוע הבא, ו-99.9% שיהיה לך את זה שבוע לאחר מכן.

הבנאדם כתב לי שאין לו את הקבצים עם התמונות - אז זה יתעכב קצת.
ממי אפשר להשיג את הקבצים? משה? moo?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית