הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

---הזמנת חולצות פורום ---

החולצות מוכנות. כרגע מחכה לתשובה לגבי משלוח - ככל הנראה אני אקבל אותן רק ביום שישי.
מקווה שההדפס יצא בסדר עם כל הבלגן שהיה עם הקבצים.

עדכון המצב: עיכובים.
המשלוח לא הגיע אליי היום (כפי שסיכמנו עם המוכר), וכיוון שסמכתי על המוכר שכחתי לבקש ממנו את מספר המעקב בUPS אז אני לא יכולה לראות מה הסטטוס. הוא לא עונה לטלפון ולמייל - אז המצב יתברר רק ביום ראשון.
בעסה. :(

עדכון מצב:
הבנאדם רשם את הכתובת שלי לא נכון ולכן המשלוח לא הגיע.
אמרתי לו שישלחו לי את זה לעבודה כדי לקבל את החולצות לפני יום שישי.

הוא כזה ליצן המדפיס חולצות הזה, גם כשדיברתי איתו בטלפון, חסר מקצועיות לחלוטין. לא מזמין ממנו יותר.

הוא כזה ליצן המדפיס חולצות הזה, גם כשדיברתי איתו בטלפון, חסר מקצועיות לחלוטין. לא מזמין ממנו יותר.
צדקת כשאמרת שהוא אנאלפבית. מסתבר שהוא לא הבין שבכתובת X/Y זה בית מס' X ודירה מס' Y ומסר ל- UPS כתובת שגויה

החולצות הגיעו 🎉🎊🎈
נראה סבבה במבט ראשון.
עכשיו אני צריכה לחשוב איך לשלוח את כולם מהעבודה מספיק בשושו מהראש צוות. אני אשתדל לשלוח הכל ביומיים הקרובים.

נוכל לחסוך לך את המשלוח שלי.
איפה החולצות כרגע בארץ.?
אין צורך - החולצות כבר יצאו לדרך לאנשי הפורום.
בצעד נועז התחמקתי באמצע היום ושלחתי את כל החולצות. 🤪
נשלחו בדואר רשום, מספרי המעקב אני אעדכן במשך היום בקובץ האקסל עם הרשימה, או אם מישהו רוצה - אני יכולה לשלוח בהודעה פרטית בפורום.

אין צורך - החולצות כבר יצאו לדרך לאנשי הפורום.
בצעד נועז התחמקתי באמצע היום ושלחתי את כל החולצות. 🤪
נשלחו בדואר רשום, מספרי המעקב אני אעדכן במשך היום בקובץ האקסל עם הרשימה, או אם מישהו רוצה - אני יכולה לשלוח בהודעה פרטית בפורום.

פשש זריזה 🙌

יששש 😃
תודה רבה, סוף סוף 😃
אם אפשר את מס' המעקב בהודעה פרטית בבקשה, תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית