הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

---הזמנת חולצות פורום ---

שלחתי בה''פ למי שביקש וגם עדכנתי באקסל את מספרי המעקב

ההתרשמות שלי מהחולצות: לדעתי הן בסדר גמור מבחינת הבד וגם ההדפס. בד טוב - לא עבה מדי. נקווה שההדפס גם עמיד מבחינת כביסות.
חולצת נשים שהזמנתי לעצמי יצאה קצת קצרה מדי אבל ברוחב הנכון - אני מקווה שהיא לא תתכווץ בכביסה ותהפוך לחולצת בטן

נערך לאחרונה:
האהא כל הכבוד 😃 אשמח לקבל גם מס' מעקב. ובאיזה קובץ אקסל מדובר?

נערך לאחרונה:
האהא כל הכבוד 😃 אשמח לקבל גם מס' מעקב. ובאיזה קובץ אקסל מדובר?
יש קובץ אקסל עם הרשימה של כל מי שהזמין חולצות, מה הזמינו והכתובת שלהם. משה שיתף אותו במייל - לא יודעת אם הוא שלח גישה לכולם.
בכל מקרה אין לי בעיה לשלוח לכולם את מספרי המעקב בפרטי.

אשמח לקבל מספר מעקב גם,

ותודה רבה על הארגון! ✌️

עריכה
או שזה תזמון מטורף או שאת ממש ממש ממש מהירה כי קיבלתי את ההודעה עם המספר בערך 10 שניות אחרי ששלחתי את ההודעה חח

אשמח לקבל מספר מעקב גם,

ותודה רבה על הארגון! ✌️
עריכה
או שזה תזמון מטורף או שאת ממש ממש ממש מהירה כי קיבלתי את ההודעה עם המספר בערך 10 שניות אחרי ששלחתי את ההודעה חח
פשוט הנחתי שיהיה יותר קל לשלוח לכולם לפרטי וזהו 😃

זה הגיע כבר לדואר בישוב שלי ,
הבעיה שזה דואר רשום אז אני צריך לחכות לאיזה יום שישי :( כי היא פותחת תדואר בשעות שאני בבית ספר..
אבל סחטיין שזה הגיע מהר כל כך !
תוך יום!
תודה רבה לך minimonster!

כן הדואר הגיע באמת זריז , מחר בטח אני יקבל את ההודעה בדואר ואלך לאסוף את החולצות 😃
זה גם המקום להודות למינימונסטר תודה רבה !!!

אני מקווה שמחר אלך לאסוף בדואר.

ואז אצטלם איתה בערב בקרב מגע
ובלילה אעלה תמונות 😃😵‍💫🥊

חייבים להרים פעם הבאה חולצה עם התמונה של משה מתחת ללוגו, זה BABE MAGNET 🤡

זה הגיע כבר לדואר בישוב שלי ,
הבעיה שזה דואר רשום אז אני צריך לחכות לאיזה יום שישי :( כי היא פותחת תדואר בשעות שאני בבית ספר..
אבל סחטיין שזה הגיע מהר כל כך !
תוך יום!
תודה רבה לך minimonster!
אתה לא חייב לבוא בעצמך - אם יש לך מישהו שיכול ללכת לדואר כשהוא פתוח, תרשום לו פתק עם ייפוי כוח (משהו בסגנון "אני .... ת.ז. ..... מייפה את כוחו של ...... לקחת בשמי את דבר הדואר הרשום וכו' וכו') שיקחו את זה בשבילך.
אבל יום שישי כבר קרוב בכל מקרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית