נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
אוףף איזה בעסה שהחולצה שלי קצרה :(
דברי איתו אולי יעשה לך עוד אחד בחינם או בעלות ״מבצע״
בכל מקרה אני מוכן לממן לך חולצה חדשה רק שתצאי מרוצה ;)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוףף איזה בעסה שהחולצה שלי קצרה :(
לא תודה - חבל לי על הטרחה.דברי איתו אולי יעשה לך עוד אחד בחינם או בעלות ״מבצע״
בכל מקרה אני מוכן לממן לך חולצה חדשה רק שתצאי מרוצה ;)
לא תודה - חבל לי על הטרחה.
אני אלבש אותה בכל מקרה - רק שלא תתכווץ בכביסה ותהפוך לחולצת בטן.
אם יימצא איזה ספק שמדפיס על גופיות שחורות - אז אולי אני אתנדב להפיק את ההזמנה הבאה 😃
ההדפס נראה קצת משופשף זה נכון - אבל הצבעים מספיק חזקים. נקווה שיחזיק מעמד בכביסה.אני אישית לא אהבתי. ההדפסים גדולים מידי (עצומים) וההדפס נראה כאילו הוא הולך להתקלף בכביסה הבאה או אפילו באימון.
תודה בכל זאת לכל מי שעמל במלאכה.
ההדפס נראה קצת משופשף זה נכון - אבל הצבעים מספיק חזקים. נקווה שיחזיק מעמד בכביסה.
הגודל שלו לעומת זאת נראה לי סבבה- ולי יש חולצה S 😃 שיראו מרחוק.
זה כי אתה לא שמן מספיק, עלי ההדפס נראה טוב ! 😆אני אישית לא אהבתי. ההדפסים גדולים מידי (עצומים)
האמת שהחולצה די קטנה עלי. מצטער שלא לקחתי XL. במיוחד באורך.זה כי אתה לא שמן מספיק, עלי ההדפס נראה טוב ! 😆
( 🤫 אבל ה XL קצת קצת גדולה עלי לאורך :( )
אין לי מה לעשות בחיים? עוד 3 שעות לנכשל שלי בפיזיולוגיה.אלירן יא תימני, תתקשר לחנות שהדפיסה תגיד שאתה רוצה פיצוי
בשבילך מתחת ל 90 זה נכשל, כמה מסכן..האמת שהחולצה די קטנה עלי. מצטער שלא לקחתי XL. במיוחד באורך.
אין לי מה לעשות בחיים? עוד 3 שעות לנכשל שלי בפיזיולוגיה.
נראה לי שאנשים חושבים שמאחורי החולצה יש קווים לבנים בכתב, שזה בעיה בהדפסה אבל זה חלק מההדפסה וחלק מהעיצוב של החולצה, ככה זה נראה במקור:גם אלי החולצה הגיע ברוך השם!. (ישבה 3 ימים בדואר)
החולצה עצמה באורך ובעובי בסדר גמור!
אבל קשה להכניס את הידיים אחרי שמכניסים את הראש חחח משהו צר שם ! XD
אבל לא נורא אחרי שמכניסים תידיים למקום הכל פיקס!
מאחורה ההדפס עם טיפלה בעיות קטנטנות אבל בקטנה!
תודה רבה לכולם!
נראה לי שאנשים חושבים שמאחורי החולצה יש קווים לבנים בכתב, שזה בעיה בהדפסה אבל זה חלק מההדפסה וחלק מהעיצוב של החולצה, ככה זה נראה במקור:
http://img7.imageshack.us/img7/5518/strongtxt25.png
http://img810.imageshack.us/img810/4710/strongtxt2.png