הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקרוב יש לי טסט

• פותח/ת השרשור
אני גם בטסט על אוטו וגם על אופנוע המורה נתן לי לתרגל 2-3 מסלולים שככל הנראה הטסטר יתן והוא באמת נתן את אחד מהם, בול אותו מסלול.
קשור לכמה ניסיון יש למורה שלך, המורה שלי מלמד 30+ שנים הוא מכיר תטסטרים כבר.

גםם המורה שלי מלמד הרבה מאוד שנים...
אבל אני לא מבין אותו כל כך, אני נוהג טוב והכול אבל הוא לא מסביר לי טוב יש דברים שעדיין לא זורמים לי חלק...
מה שכן בגלל הטרקטור כל העניין של הקלא'ץ במכונית מתבלבל לי, הטרקטור אני רגיל לקלא'ץ שלו, לאוטו לא, אני לא מצליח לתאם את הרגל של הקלא'ץ והרגל של הברקס בתזמון טוב....
מעצבן אותי.... למה בטרקטור זה הולך לי חלק.

• פותח/ת השרשור
היום היה לי שיעור החלפה,
להכין אותי לטסט.
אני הרגשתי שהלך לי טוב, הוא אמר שלא כל כך.
קודם כל יש מלא בורות בק"ש, והמורה שלי אומר לי אם אתה רואה בורות בצד ימין ואין מכונית שמפריעה לך לסטות קצת, אז תאותת ותסטה ותחזור, מהר, ולא מפריע לאף אחד. אבל למורה המחליף זה הפריע.
הוא אמר לי :"אתה לא שומר על ימין של הדרך" עוד משהו היה, יש צומת שכל המורים מתווכחים בה בק"ש האם לעמוד בימין או לעמוד קצת באמצע,
המורה שלי אומר ימין, אני עוד ימין, המניאק דפק לי ברקס(אפשר לחשוב באתי לדרוס מישהו) ואמר לי שאני צריך לעמוד באמצע.. זהו סה"כ , אם זה היה שיעור עם המורה שלי הוא היה אומר לי כל הכבוד, אז למה אני מקשיב? למה הטסטרים/מורים לא פועלים לפי אותו קו אחיד של חוקים/חוקי תנועה/ וכדומה...
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית