הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית מתאימה לשחקן כדורסל.

The-Best

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
0
64
0
טוב אני כבר 4 שבועות בחדר כושר והתחלתי עם תוכנית ss ב4 שבועות האלה
המשקלים שהגעתי אליהם:
דדליפט:70
סקוואט:50
בנץ:40

נתונים שלי:
גובה: 1.94
משקל: 86/87

עכשיו אני מרגיש שזה לא התוכנית שאני בנוי אליה גם בגלל שאני רוצה להשתפר בכדורסל להיות אטלת
איזה תוכנית הייתם מציאים לי?אפילו אם זה ab...

טוב אני כבר 4 שבועות בחדר כושר והתחלתי עם תוכנית ss ב4 שבועות האלה
המשקלים שהגעתי אליהם:
דדליפט:70
סקוואט:50
בנץ:40

נתונים שלי:
גובה: 1.94
משקל: 86/87

עכשיו אני מרגיש שזה לא התוכנית שאני בנוי אליה גם בגלל שאני רוצה להשתפר בכדורסל להיות אטלת
איזה תוכנית הייתם מציאים לי?אפילו אם זה ab...

מה ז"א להיות אתלט?

אין קשר ישיר בין גמישות לאימוני כח

אם תוסיף 100 קילו לסקווט שלך אתה תשפר את הניתור, איך לעשות זאת? יש לך מספיק מידע בפורטל על כך

גבר אל תקשיב פה לחברה שמשווים את התכנית SS לאלוהים.
אתה תיהיה כבד נורא ובכדורסל צריך להיות קליל וחזק AB, בתכנית הזאת עולים במשקל ואוכלים הרבה ובאחוזי שומן עולים היא לא מתאימה לשחקן כדורסל. בAB אתה תתחזק וגם תוכל לשמור על משקל סביר ולא להיות פיל כמו בתכנית המגוחכת הזאת

אתה תיהיה כבד נורא ובכדורסל צריך להיות קליל וחזק AB, בתכנית הזאת עולים במשקל ואוכלים הרבה ובאחוזי שומן עולים היא לא מתאימה לשחקן כדורסל. בAB אתה תתחזק וגם תוכל לשמור על משקל סביר ולא להיות פיל כמו בתכנית המגוחכת הזאת

מתי ראית אותי אומר SS?
שאקיל אוניל מאוד קליל ד"א, רואים עליו

מצידי שיוסיף 100 קילו לסקווט בABCDEFGHI, מה אכפת לי איך הוא יעשה את זה?

אבל כדורסלן ששוקל כמעט 90 קילו ועושה סקווט של 50 קילו הוא פשוט חלש בצורה קיצונית

• פותח/ת השרשור
מתי ראית אותי אומר SS?
שאקיל אוניל מאוד קליל ד"א, רואים עליו

מצידי שיוסיף 100 קילו לסקווט בABCDEFGHI, מה אכפת לי איך הוא יעשה את זה?

אבל כדורסלן ששוקל כמעט 90 קילו ועושה סקווט של 50 קילו הוא פשוט חלש בצורה קיצונית
אני עושה 50 בגלל שאני בהתחלה אני כולה 3 שבועות עושה סקוואט ובכלל 3 שבועות בחדר כושר...אני יכול לעלות עוד אבל אני מעלה מידי אימון אני לא רוצה לבוא בפעם אחת ולעלות 20 קילו אני מעלה 5 כל פעם(כאילו 5 קילו כל צד)

s0d
יש כאלה שהמליצו לי ABC ויש כאלה AB אני לא יודע במה לבחור ומה שיותר מלחיץ אותי זה שאני לא יודע איזה תרגילים לשים בהם...

אני עושה 50 בגלל שאני בהתחלה אני כולה 3 שבועות עושה סקוואט ובכלל 3 שבועות בחדר כושר...אני יכול לעלות עוד אבל אני מעלה מידי אימון אני לא רוצה לבוא בפעם אחת ולעלות 20 קילו אני מעלה 5 כל פעם(כאילו 5 קילו כל צד)

אין עם זה שום בעיה
אני רק אומר שהניתור שלך ופרמטרים אחרים שאתה קורא להם "אתלטיות" ישתפרו ככל שתתחזק ולכן אתה בדרך הנכונה

אתה מציע לי להשאר עם התוכנית SS כאילו אחי?

אני מציע לך להתחזק ואני לא יודע לגבי SS, יש פה מבינים ממני, חכה לתשובה מהם

אישית לא נראה לי רעיון כ"כ טוב לSS+עונת כדורסל, עמוס מדי

כאמור, חכה למבינים

הייתי עושה SS פעמיים בשבוע בימים שאתה לא מתאמן בהם. וכדי שבאמת תוכל להשיג מיזה משהו אתה חייב לאכול המון על הגובה והמשקל שלך זה לפחות 4-5 אלף קלוריות ליום.

😆😆
ראית פעם איך הנראים השחקני כדורסל ה"קלילים" שאתה מדבר עליהם? יש המון שחקני כדורסל שבאוף סיזן שלהם עושים אימוני כוח מלאים של סקוואטים, קלינים, משיכות. ואם אתה רוצה דוגמא יותר טובה משחקני כדורסל תסתכל על שחקני פוטבול.

אתה פשוט חלש
תתחזק

אתה בעונה עכשיו ?
מה סדר האימונים השבועי שלך ? כוח/כדורסל...
ומתי נגמרת העונה ?

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט חלש
תתחזק

אתה בעונה עכשיו ?
מה סדר האימונים השבועי שלך ? כוח/כדורסל...
ומתי נגמרת העונה ?
חח מה חלש?בוא תראה לי מישהו שתוך שלוש שבועות אפילו שבועים וחצי מגיע למשקלים כאלה אני הולך לפי התוכנית כל אימון מעלה ועד עכשיו הולך לי טוב ככה שאתה לא יכול להגיד שאני חלש,אני לא מתכוון לבוא אימון אחד ולעלות למשל 20 קילו בסקוואט אני מעלה 5 מאימון לאימון ככה אמרו בתוכנית גם.

אני עכשיו בליגה כן יש עכשיו את הליגה
כדורסל: יש לי ראשון אימון,שני משחק,רביעי אימון,חמישי אימון...שישי שבת חופש.
כוח:ראשון שעה וחצי אחרי אימון כדורסל,שלישי (כל היום פנוי אין כדורסל),שישי(פנוי אין כדורסל)

העונה נגמרת עוד שלוש חודשים אפילו יותר

לדעתי תתאמן פעמיים בשבוע בשלישי ושישי
בין לבין אתה יכול לרוץ או ספרינטים אם אתה צריך לשפר סיבולת מהירות וכו
ובקשר לאימונים כך תכנית כמו AB..

• פותח/ת השרשור
יש לי עוד שאלה וחבל לי לפתוח עוד אשכול ...
*שאני עושה סקוואט כואב לי איזה שאני שם את המוט ולכן אני שם מן ספוג כזה במיוחד למוט זה בסדר?כאילו זה לא מזיק או ישבש את התרגיל..?
*מה אתם מציאים לי יותר לגיינר? SIZE UP או ISS?(כמובן אבקת לעליה במסה)

קוראים לזה pussy pad וכפי שניתן להבין מהשם, זה ל-pussies. תרים את המרפקים ואתה תתרגל. הפוסי פאד מונע מהמוט להיות יציב על הגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית