הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ויטליפטינג

no pain no gain

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
-35
56
0
רציתי לדעת נגיד מישהו ויטליפטר? אז הוא חזק הם עובדים על כוח? כי אני יודע שעל מסה הם לא עובדים והתרגיל הזה שלהם בתחרות זה הרבה תכניקה הם חזקים כמו פאורליפטרים? אים אני מחפש כוח ולא להיות בודיבילדר לאיזה דרך אני צריך ללכת פוארליפטינג או ויטליפטינג כדי להיראות באמת תוצאות בכוח בלי קשר למסה כמובן כמישהו חובבן?

אבל מה עם הצוואר וויטליפטרים ופאוורליפטרים לא עובדים עליו ישירות מה אתה תזניח אותו?

אבל מה עם הצוואר וויטליפטרים ופאוורליפטרים לא עובדים עליו ישירות מה אתה תזניח אותו?

🤘

הייתי ממליץ לך לעבוד על הסיבים הדרום מזרחיים עמוקים בואסטוס מידיאליס ...
אבל אתה סתם לץ 😵‍💫🥊

הם חזקים מאוד...
מאותק ילוגרמים לא קופצים מעל הראש שלך.. רק מטכניקה
לא הבנתי אבל למה אתה מקשר את זה שהם לא עולים יורת מדי במשקל גוף [כדי להכנס לקטגוריות שמקל בתחרות] לזה שהם אל עובדים כוח
נכון... כשעולים במשקל גוף הרבה יותר קל להתחזק.. אלב זה לא סותר את זה שאפשר להתחזק ללא עלייה במשקל גוף [או לפחות לא עלייה רצינית]

• פותח/ת השרשור
חח את הצוואר אני תמיד יאמן בסוף האימון בלי קשר לזה אבל שאלתי ברצינות אים אני רוצה ליראות תוצאות בכוח בלי קשר למסה מה יותר טוב ויטליפטינג או פאורליפטינג (כמובן כאימוני חובבן)?

חח את הצוואר אני תמיד יאמן בסוף האימון בלי קשר לזה אבל שאלתי ברצינות אים אני רוצה ליראות תוצאות בכוח בלי קשר למסה מה יותר טוב ויטליפטינג או פאורליפטינג (כמובן כאימוני חובבן)?

😵

על כמה בכלל הסקוואט והדדליפט שלך עומדים?

ואין כזה .. מה יותר יעזור לך בכוח.. אלו 2 דבריםש ונים...

• פותח/ת השרשור
שוקל 66 דדליפת 90 קילו 4-6 סקווט 70 4-8 קילו אני עושה ab אף פעם לא עשיתי ss ביגלל שאין מישהו שהישמור עלי וילמד אותי פאורקלין אבל זה לא השאלה פשוט אני שואל אים אני ירצה כוח נטו בפחות מסה כי המטרה שלי זה לקבל מסה מ אא ab ואז כוח נטו ואז מה יותר כדי לזה פאורליפטינג או ויטליפטינג? אני שואל ברצינות

המטרות שלך ליצניות ולא מובנות...

אתה ורצה לקבל מסה מ AB .. אבל לא רוצה לקבל מסה מאף תוכנית אחרת..

תעשה טובה.. תעשה SS ... במקום פאוורקלין תכניס חתירה או מתח
המשקלים שלך נמוכים.. יש לך עוד הרבה לאיפה להתקדם

וויטלפטינג זאת התחייבות רצינית,ומההודעות שלך פה לא נראה שאתה בנוי להשקעה כזאת

בקשר לפאוורליפטינג,לא כל מי שעושה תוכניות כוח הוא פאוורליפטר כמו שלא כל מי שמשחק כדורגל הוא שחקן כדורגל...

המשקלים שלך בתרגילי כוח נמוכים,תשקיע באימוני כוח..אם אתה רוצה ללמוד פאווארקלין יש המוןן סירטונים עם הסברים פה בפורום בנעוץ

ובקשר לשאלה מי יותר חזק,משקולנים או פאווארליפטרם..ברור שמשקולנים 😃

למרימי משקולות אין מאסה משמעותית, ופאוורליפטרס סתם שמנים, עדיף שתישאר בבודיבילדינג 4 LIFE אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית