הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת תוכנית אימונים...

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
כרגע אני עובד על 5x5 לינראית.
אבל כבר יותר משבועיים, שאני מתעורר ב5:50 בבוקר, וחוזר הביתה סביבות 9:30 ובא לחדר כושר ב10:00, ויש לי במקרה הטוב 45 דקות להתאמן, זה מראשון עד חמישי וזה ימשך עוד די הרבה זמן.
עכשיו אני מוצא את עצמי עושה אימון קרוספיט, וגם אז אני לא מספיק תרגיל אחד, באימון האמצעי הורדתי את הסקוואט הקל, וביום ראשון לפעמים לא מספיק לעשות מתח עם משקל...

אני רוצה תוכנית אימונים בסגנון של 5x5 או טקסס שאני יוכל לסיים אימון ב40 דקות בערך בלי לחץ.
שישי ושבת אני יכול להתאמן בלי בעיה כמה שאני רוצה.

• פותח/ת השרשור
חשבתי על הדבר הבא-
יום שני-בנץ
יום שלישי-דדליפט
יום רביעי-סקוואט
יום חמישי-מילטי פרס

יום שבת-בנץ+סקוואט+מתח

לעשות רק תרגיל קומפאונד אחד כל אימון ב5x5

• פותח/ת השרשור
אמממ אני דברתי עם חבר ונראה לי אני אנסה לעשות טקסס קודם, במידה וזה לא ילך אני יעשה מה שאמרתי, אני אפצל משני עד חמישי כאשר שבת יהיה התאוששות...

יום נפח בטקסס לוקח המון זמן. זה הרבה יותר תובעני מלינארית. מה שאתה יכול לעשות זה לנסות לצמצם את הסטים (לא ללכת על 5x5). אבל קשה לי להאמין שתצליח לסיים את הנפח בסקוואט, בנץ' ומשיכה ב-40 דקות.

• פותח/ת השרשור
אני שם את הנפח ביום שישי/שבת שם אני יכול להתאמן כמה שבא לי.
אימון התאוששות יהיה ביום שני שאותו אני מסיים תוך 10-20 דקות, ואימון עצימות אני אנסה לקמבן משהו תוך 40 דקות בעזרת משחק עם החזרות בסטים אולי לסינגלים ורק הסרט הכבד יהיה ל3-5...

מצוין תשים נפח בשבת וברביעי עצימות.

או שתפצל לפלג גוף עליון ותחתון ותעשה נפח עליון ותחתון בשישי ושבת בהתאמה ואז שלישי-רביעי עצימות, אם אתה לא מצליח להכניס 3 תרגילים ביום עצימות לכל הגוף.

א - סקוואט פרמידה ל5 + דדליפט רומני

ב -בנצ' 5X5 או פרמידה ל5 + בנט אובר + תרגילי עזר (מתח ופרס בחזרות גבוהות 8-12~ ויד קדמית)

ד - דדלפיט פרמידה ל5 + סקוואט

ה/ו - פרס פרמידה ל5 + בנט אובר + תרגילי עזר (בנצ' ומתח לחזרות גבוהות ויש קדמית)

• פותח/ת השרשור
סבבה אני חושב שאני אנסה ויראה איך הולך הטקסס אם לא אני יעשה מה שמו מציע:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית