חדרי כושר באיזור גבעתיים - רמת גן?

פיזיקל רמת גן - 03-6727111

יש עמדה לסקוואט בנצ
ודדליפט חופשי

קצת עמוס בערב

סה"כ מקום נחמד

בתכלס יש לך:

פיזיקל
הולמס פלייס גבעתיים
טארגט
גו אקטיב מרום נווה (נראה לי שזה גו אקטיב)
מגדלי תל אביב
עוד מכון מרתף בהרצל (לא זוכר את השם)

זהו בערך.

• פותח/ת השרשור
המכון בהרצל, למישהו יש את הטלפון?
כי בשאר לדעתי מחפשים התחייבות של מינימום 3 חודשים

אני חושב שהמינימום זה שלושה חודשים
אבל בדרך כלל חדרי כושר מסכימים ל"חודש ניסיון" רק שהמחיר לרוב גבוה

לגבי המחיר אני זוכר שלחצי שנה זה יצא 300 לחודש
יכול להיות שמחירים השתנו, ובטוח זה יוצא אחרת לחודש בודד.

• פותח/ת השרשור
יש מכון בהרצל אבל לדעתי זה לא אותו אחד שהיה.
בדקתי מחירים ורק עכשיו אני מבין באיזה מקום זהב הייתי, מה נסגר עם המחירים האלה

• פותח/ת השרשור
בטרגט צריכים לחזור אליי - גם קטע שאני לא מבין , כולה ביקשתי מחיר לא סודות מדינה..
בטרגט יחזרו אליי, בחדרי כושר אחרים רוצים שאני אגש לשם,מה זה הבית זונות הזה

בטרגט צריכים לחזור אליי - גם קטע שאני לא מבין , כולה ביקשתי מחיר לא סודות מדינה..
בטרגט יחזרו אליי, בחדרי כושר אחרים רוצים שאני אגש לשם,מה זה הבית זונות הזה

טרגט עולה אם אתה נרשם לשנה 150 שקל לחודש. למכון בהרצל שנדמה לי שאתם מדברים עליו קוראים מטרו ג'ים. בכל אופן, במקומך לא הייתי מתקרב לטרגט.

למה? ואין לי כוונה להירשם לשנה...

לשלושה חודשים זה 270 שקל לחודש, ולחצי שנה זה יוצא 220, אם אני לא טועה. זה מקום נורא, עם אנשים עוד יותר נוראיים. המוטות עקומים, הרצפה שבכלוב עשויה מקלקר או משהו, באיזור של המשקולות אין אף חלון פתוח או מזגן, אז אין אוויר בככל (כל הזמן היו לי שם סחרחורות וצורך להקיא). בנוסף לכך, בערבים ממש ממש מפוצץ שם, התחושה היא כמו ברכבת בקר, רק שברכבת הזו הפרות על סטרואידים.

טרגט עולה אם אתה נרשם לשנה 150 שקל לחודש. למכון בהרצל שנדמה לי שאתם מדברים עליו קוראים מטרו ג'ים. בכל אופן, במקומך לא הייתי מתקרב לטרגט.

עולה בערך 170 לשנה בטרגט. ובמטרו ג'ים לא מרשים לעשות סקוואט חופשי ודדליפט אז תחסוך לעצמך את הביקור המיותר לשם.

חוצמזה בקשר לטרגט הטרול די צודק. אין שם מוט אחד שלא עקום, הרצפה עקומה והאנשים מוזרקים.
מצד שני זה האופציה הכי משתלמת(אם אתה נרשם לשנה) לאזור הזה של רמת גן\גבעתיים.

חוצמזה יש מכון נחמד פיזיקל שיש בו פלטות וכלוב אבל הוא משמעותית יותר יקר מטרגט

• פותח/ת השרשור
האמת לא אכפת לי כל כך מהערב כי התכנון הוא לבוא בבקרים.. אבל אין יותר מדי ברירות חוץ מהמכון הזה .. השאר יותר יקרים

היית במקום זהב מבחינת המחיר כי זה היה מסובסד. המכונים בחוץ עולים הון תועפות, זה פשוט מדהים.
אם אתה רוצה לנסוע לאיזור תל אביב אתה יכול למצוא דברים סבירים בסביבות ה-200, 220.
בקשר לטארגט, אם אתה בא עד שתיים זה עוד חצי בסדר חוץ מהמצב הגרוע של המוטות. ולפעמים יש שם גרוזינים ענקיים שתופסים את הכלוב לשעות במשך כל הבוקר.

הכי טוב להתאמן עם אמא בבית. שחלילה לא יחסר לך אוויר או שתקבל סחרחורת. ככה תהיה לך רק פרה אחת משלך ולא עדר בקר שלם.
אבל בעצם אני לא מבין כלום, זה האגו שלי מדבר.

הכי טוב להתאמן עם אמא בבית. שחלילה לא יחסר לך אוויר או שתקבל סחרחורת. ככה תהיה לך רק פרה אחת משלך ולא עדר בקר שלם.
אבל בעצם אני לא מבין כלום, זה האגו שלי מדבר.

זה נשמע כאילו עובר עליך יום קשה, אתה רוצה לדבר על זה?

לא אחי. אני לא טוב במילים, אצלנו מדברים בצבעים וצורות. מילים זה השלב הבא. והשאיפה הכי גדולה שלי היא מספרים.
יפה לראות לראות איך פתאום כל החבורה מתעוררת לה.

היית במקום זהב מבחינת המחיר כי זה היה מסובסד. המכונים בחוץ עולים הון תועפות, זה פשוט מדהים.
אם אתה רוצה לנסוע לאיזור תל אביב אתה יכול למצוא דברים סבירים בסביבות ה-200, 220.
בקשר לטארגט, אם אתה בא עד שתיים זה עוד חצי בסדר חוץ מהמצב הגרוע של המוטות. ולפעמים יש שם גרוזינים ענקיים שתופסים את הכלוב לשעות במשך כל הבוקר.

מתי אתה היית בטארגט?😲

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית