הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור Toni
  • פורסם בתאריך

Toni

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום, ראיתי פה כמה הודעות של אנשים שקטלו אותם, אז ככה אני מודיע מראש אני רוצה תוכנית אימונים מי שלא יכול לעצור את העצבים שלו שיצא כבר עכשיו.
אני בן 22 חייל משוחרר, אף פעם לא היתי צריך דיאטה, או להכנס לכושר תמיד היתי, לפני שנתיים נפצעתי בעופרת יצוקה ומאז השמנתי (אני 1.81 גובה ו93 בערך משקל) תמיד יכולתי לרוץ תמיד יכולתי לעשות הכל..כיום זה לא ככה, אני אוכל בכמויות מטורפות, ולאט לאט אני מפסיק עם זה, לרוץ אני רץ 10-15 דקות ובאמת מרגיש שהלב שלי הולך להתפוצץ, אני אולי אשמע בן 14 אבל כן , אני רוצה להראות שרירים, אני רוצה גוף מחוטב, ורוצה את זה כמה שיותר מהר ואני מוכן לעשות הכל בשביל זה.
אם מישהו יכול לעזור לי לבנות תוכנית כושר שכוללת גם ריצות, גם תזונה נכונה, וגם אימונים אנאירובים לפיתוח השרירים.
*(יש לי אבקת חלבון מי גבינה בבית ול-קרניטין, אין לי מושג במה הם יכולים לעזור, אני אשמח לעזרתכם. תודה ויום מעולה.

שלום לך, אנחנו לא בונים תוכניות אימונים בפורום, בייחוד אם יש לך פציעה שדורשת הכרה יותר מעמיקה. אתה יכול להסתכל בפורטל המאמרים על תוכניות, הכי טוב יהיה להיפגש עם מישהו שיכול לבנות לך תוכנית.

• פותח/ת השרשור
אתם יכולים להמליץ לי על אחד כזה?
מהפציעה שלי החלמתי עברתי עשרות בדיקות וטיפולים ואני יכול להתאמן ולעשות הכל.
איך אני יכול למצוא מישהו שיכול לבנות לי תוכנית אימונים (לפני מדריך בחד"כ)

• פותח/ת השרשור
כי אני כנראה עובר לת"א בזמן הקרוב וזה שטותי לשלם כסף לחד"כ ל3 חודשים לפני שאני משתקע במקום מסויים.

• פותח/ת השרשור
בלתי אפשרי?
אז לפחות אני אוכל להוריד את אחוזי השומן בבית?
ל-קרניטין יכול לעזור בהורדת השומן?
ואם יש לי משקולות בבית כדי לי לשתות חלבון מי גבינה?
(מצטער על הבורות אני לא מבין בזה כל מה שאני שואל זה ממאמרים באינטרנט)

אתה יכול לעשות אירובי + תוכנית שמורכבת בעיקר מתרגילים במשקל גוף. לא צריך לקחת תוספים כרגע, מה גם שאני לא יודע כמה אחוזי שומן אתה, ואם אתה מצליח להגיע לכמות החלבון היומית הרצויה מאוכל, אין שום סיבה להתחיל עם אבקות חלבון.
אני מציע שתעיין קצת במאמרים בפורטל מאמרים (בסרגל למעלה) ותמשיך משם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית