עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדוע ולא?..גם אם תקבל מרשם זה לא יהיה מספיק לחצי סייקל.
תודה רבה !..אם זה מה שקורה אז בהצלחה, בד"כ זה לא עובד ככה, השגת אחלה קומבינה.
אוקי.
אבל זה לא קשור ממש, אני משיג מרשם רופא נקי וחתום, שבוא אני רושם מה שעולה על דעתי, וכל זריקה לדוגמא תיהיה כ-250 מ"ג, כך שאני לא רואה בעיה ממה שצינת...
זה לא שאני אקבל זריקה דרך קופת חולים באופן חודשי וכו'.
זה לא נכון. אתה מקבל מרשם שבוא כתוב בדיוק איזה מינון וכמות אתה הולך לקבל. אם לאורך זמן אתה תגיע לרופא לבקשת מרשם חדש הוא מהר מאוד יראה שיש פה משהו לא כשורה. אני לא ממליץ לך להתעסק עם זה. רק מי שמכיר רופא של אכפת לו לתת לך מרשם אז זאת קומבינה טובה אחרת חבל על הזמן
יש פיקוח על זה, ברגע שאתה קונה טסט סורקים את הפוליסה שלך בקופ"ח ואם משהו יראה חשוד הרופא שהביא לך מרשם פתוח יקבל בראש ויכול גם לאבד את העבודה שלו.טסט' דיפו 250 הפקיסטני.
זה מה שמוכרים בארץ. כמו כן אני משער לעצמי שאני יכול לרשום במינון 20 אמפולות זה לא בעיה.
אףבית מרקחת לא מחזיקה יותר מ4 אמפולות של טסט,לא שווה מאמץ
תישמע המחיר תמיד יחסי באופן ישר לאיכות אני אישית מעדיף לשלם יותר על משהו שאני יוד בוודאות (שאני יודע שהוא מקורי 100% ועבר את הטיהורים שהוא צריך) מאשר לקנות איזה משו מדילר שהוא בעצמו לא יודע מי נתן ל אותו.תקנה באופן פרטי כמה שבא לך מהתרופה.
בכל מקרה עשיתי בירורים וקושרתי לאדם המתאים, כך שזה לא יהיה בעיה להביא את החומר שאני צריך והכמות, כך שאני מסודר.
מחיר לאמפולה למי שרוצה לדעת 60 שקל באופן פרטי כך אין פיקוח והגבלה ואפשר לעשות מה שבזין אבל 60 שקל לאמפולה 😣 😵💫🥊 😣
אף אחד לא מוכר בבית מרקחת פרטית בלי מרשם, תשכח מזה.תישמע המחיר תמיד יחסי באופן ישר לאיכות אני אישית מעדיף לשלם יותר על משהו שאני יוד בוודאות (שאני יודע שהוא מקורי 100% ועבר את הטיהורים שהוא צריך) מאשר לקנות איזה משו מדילר שהוא בעצמו לא יודע מי נתן ל אותו.
לא עדיף ללכת לבית מרחקת פרטית פשוט ולבקש משם בלי שום סיבוכים אם מרשם?
😉 תאמין לי שכן מנסיון של קניית אנדרקסון 4 קופסאות, שכנראה יבואו להיות בשימוש בעוד שנהאף אחד לא מוכר בבית מרקחת פרטית בלי מרשם, תשכח מזה.