הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 475 פאונד טוטאל לילד בן 8...מטורף

Benpi93

משתמש קבוע
1,119
4
נק' מוניטין:
787
1,119
4

ילד בן 8,זה ילד בכיתה ב'!
לקלוט שהוא שוקל 55 קילו בערך,פאק...

185 פאונד סקוואט
85 פאונד בנץ'
200 פאונד דדליפט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גבר

אני שקלתי 40 כיתה ב' הייתי שמן טילים
חבל שאמא לא דחפה למשקולות אז חחחח

לדעתי זה התעללות בילד. ילד בגיל הזה צריך לשחר בכדור ולמשוך לבנות בצמה ולא להיות סגור כל היום בחדר כושר ולדחוף ברזלים.

אבל זאת דעתי

לדעתי זה התעללות בילד. ילד בגיל הזה צריך לשחר בכדור ולמשוך לבנות בצמה ולא להיות סגור כל היום בחדר כושר ולדחוף ברזלים.

אבל זאת דעתי

הוא לא נראה כ"כ סובל...ולך תדע,אוללי הוא היה ילד שמן שהיו מרביצים לו בגיל 5 ואז אבא שלו דחף אותו לזה והיום הוא מכניס לכולם ✌️

הכל יכול להיות.. אני אמרתי את דעתי, זה פוגע במהות של מה זה להיות ילד. ואני לא מדבר עליו ספציפית, לא חסרים מקרים שהורים דוחפים את הילדים שלהם לרמות לא שפויות.

זה פאטתי לפעמים לראות הורים שמנסים להגשים את עצמם דרך הילדים שלהם. מי שזוכר פעם הייתה בערוץ 10 תכנית שנקראה הכרישים, הקונספט היה להפגיש אנשי עסקים עם יזמים צעירים שרוצים כסף לפיתוח המוצר\פטנט שלהם. תמורת החזר ההשקעה\אחוזים כמובן.

אני לא אשכח שראיתי איזה אבא לא יוצלח שבא עם הילד שלו ואמר להם שהילד הזה עוד יהיה ליאו מסי הבא וכדאי להם להשקיע בו. זה היה פשוט שקוף שהאבא רוצה להגשים את מה שהוא לא הצליח בעצמו דרך הילד שלו שבוא נגיד גם לא היה איזה מציאה. כמובן שהם נפנפו אותו משם בנימוס.

זאת הנקודה. ואני אל מדבר על דוגמא ספציפית, אבל בתפיסה שלי ילד צריך להיות ילד ולא רובוט.

אולי הילד הזה דווקא כן נהנה לעשות את זה, אתה לא יכול לדעת(שוב במקרה הספציפי הזה).
הילד הזה מטורף מה שבטוח אין לו בעיה לקחת lunch money מילדים אחרים...P:

• פותח/ת השרשור
שמע זה קצת מוזר

אבל למה ילד בן 8 יכול לשחק בכדור (חוג לדוגמא) ולא להיות באימון משקולות? זה לא שהוא מתאמן כל היום,אני מאמין שיש לו 3-4 אימונים בשבוע והם לא כל היום (לא יותר משעתיים,אני בטוח בזה)
ככה שזה כמו חוג,חוג שחייה למשל דורש הרבה יותר שעות מהילד,אני מכיר ילד בן 13 שכבר 8 שנים שוחה 6 פעמים בשבוע וכל אימון הוא שעה וחצי,ולפעמים יש להם שעתיים וחצי אימון...זה דורש הרבה יותר שעות

חוץ מזה אני בטוח שאם הילד לא אוהב את זה והוא יגיד לאבא שלו שהוא לא רוצה לעשות את זה אז הוא לא יכריח אותו לעשות את זה בכוח

שהיה לי בריא...
לדעתי זה לא מה שילד בגילו צריך לעסוק...
בכל מקרה כניראה שעוד שנתיים שלוש הוא עובר אותי במשקלים 😵‍💫🥊

הוא סתם יישחק וימאס לו מספורט תחרותי הרבה לפני שהוא יגיע למקסימום שלו, אם הוא בכלל יצליח להגיע אליו עם כל אימונים החזקים שהוא עושה עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית