הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית תוכנית AB למסה רצינית

AMIR2000

משתמש פעיל
300
1
נק' מוניטין:
-32
300
1
קצת פרטים עליי

בניתי את התוכנית כדי לקבל מסה בלבד
תוכנית עבר : SS

משקל:61
גובה : 1.65 (לא מעודכן )

תוכנית AB :

אימון A

חזה :
בנץ 3X6
פרפר 3X6

רגליים :
סקוואט : 3X6
לג פרס : 3X6

יד קדמית :
כפיפת מרפק עם מוט 1X10

אימון B

גב :
דדליפט 1X5
פולי עליון 3X6

כתפיים :
פוש פרס 3X6

אני יחזור לSS עוד חודשיים
שיפרתי אותה יותר טוב ?

מצטרף למומין טרול.

לא מתאימה בעליל - לא למשקל שלך ולא לניסיון שצברת. ויש כאלה שאולי יחלקו אולי - גם לגיל שלך.

עזבו הוא עוד יבכה שאתם לא נחמדים אליו ושאתם סתם ציניים וזורקים עליו את כל הכעסים שלכם מהעבודה.

הוא כבר פתח לפני שבוע נושא על AB אחרת: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=18183

אנשים כאלה אי אפשר לרצות. כמו no pain no gain.

• פותח/ת השרשור
מה משקלי העבודה שלך בסיום SS ??
משקלים די נמוכים
סקוואט 60 קילו (לא רוצה לעלות משקל כי נפל עליי המוט כי אין כלוב)
דדליפט 90 קילו
בנץ פרס 42.5
אתה בן 14.5 אני לא רואה שום סיבה בעולם בשבילך לעשות AB

מצטרף למומין טרול.

לא מתאימה בעליל - לא למשקל שלך ולא לניסיון שצברת. ויש כאלה שאולי יחלקו אולי - גם לגיל שלך.

אפשר תשובה מפורטת למה זה לא מתאים לגיל/משקל/ניסיון (ואולי אמשיך לעשות SS)

תראה
זה כאילו לקחת SS הורדת עצימות, ובקושי הוספת נפח.
אז זה יוצא שזה לא פה ולא שם.

זה לא מתאים כי עוד לא מיצית את התתקדמות הלינארית שלך. זה פשוט חבל. אם כבר אתה בא למכון ונותן שעה מהיום שלך, עדיף לך ובשבילך שהשעה הזאת תהיה אפקטיבית.

כל עוד אתה יכול להתקדם בצורה לינארית מאימון לאימון .תעשה את זה.

אפילו אחרי SS התכניות לינאריות, אמנם התקדמות שבועית או חודשית אבל עדיין.

בתכנית AB אין התקדמות אף פעם.

לסיכום: חבל שלא תנצל את SS עד תומה, יש לך עוד מה לסחוט ממנה

זה לא מתאים כי עוד לא מיצית את התתקדמות הלינארית שלך. זה פשוט חבל. אם כבר אתה בא למכון ונותן שעה מהיום שלך, עדיף לך ובשבילך שהשעה הזאת תהיה אפקטיבית.

אתה לא קצת מגזים עם אין התקדמות, בכל זאת רוב המתאמנים בחדרי הכושר עושים את זה וחלכם נראים ואפילו מרימים כמו חיות רעות , אז כמובן שבמיוחד לכח עדיף את הSS, אבל מי שלא מסוגל לעבוד ע"פ התוכנית עדיף שיעשה AB במקום לא להצליח להתאושש מהSS, כי החבר'ה האלה מבחינה מנטלית לא יוכלים לעשות ריסט ,עושים יותר משלושה אימונים בשבוע, ועושים ידיים, והרי לך מתכון לכלשון

אתה לא קצת מגזים עם אין התקדמות, בכל זאת רוב המתאמנים בחדרי הכושר עושים את זה וחלכם נראים ואפילו מרימים כמו חיות רעות , אז כמובן שבמיוחד לכח עדיף את הSS, אבל מי שלא מסוגל לעבוד ע"פ התוכנית עדיף שיעשה AB במקום לא להצליח להתאושש מהSS, כי החבר'ה האלה מבחינה מנטלית לא יוכלים לעשות ריסט ,עושים יותר משלושה אימונים בשבוע, ועושים ידיים, והרי לך מתכון לכלשון

אם הם עושים יותר משלושה אימונים בשבוע ועושים ידיים שלא לצורך, הם לא עושים SS. וזה די ברור גם שמי שדפוק בראש לא יסתדר עם שום תכנית.

בab לא מתקדמים אף פעם? לא מבין את הקביעה הזאת. בכל תכנית יש מקום ויש צורך בהתקדמות בלי קשר לחלוקה לימים.

בab לא מתקדמים אף פעם? לא מבין את הקביעה הזאת. בכל תכנית יש מקום ויש צורך בהתקדמות בלי קשר לחלוקה לימים.

אם אתה עושה AB ולא מעלה עצימות אתה לא מתקדם. ברור שאפשר להתקדם ב AB. זאת לא הייתה כוונתי.

אני עניתי לבחור באופן ספציפי ולמה לו לא כדאי לעשות AB אלא תכנית לינארית.

אל תתפסו אותי בקטנות 😃

הכוונה די - ברורה - ברור שבפיצולים מתקדמים - אבל לאורך זמן - מי שבאמת עובד פיצולים כמו שצריך - זמן הפסקות קצרות - משקלים גבוהים - לאורך זמן מבחינת ההתקדמות במשקלי העבודה - ברור שתוכניות כוח לוקחות.

אבל לטעמי מבחינת סבל ורמת קושי הפיצולים זה קריעת תחת לפחות מה שאני עשיתי. הליניארית זה בית מלון.

• פותח/ת השרשור
טוב שכנעתם אותי לעשות SS שוב אבל עם שינוים קטנים אני עושה פוש פרס ומסור באימון B אני יותר יהנה לעשות תתרגילים האלה
^ מסכים איתך AB זה באמת קריעת תחת
אני ינסה לאכול יותר הפעם איזה 4000-4500 קלוריות כדאי להיתאושש יותר מהר מהאימון

תסלח לי אבל אין לך מושג קלוש על איזה קריעת תחת מישהו כמו moonlight מדבר. ומה מהנה יותר בפוש פרס מאשר פרס רגיל? זה שזה יותר קל?

טוב שכנעתם אותי לעשות SS שוב אבל עם שינוים קטנים אני עושה פוש פרס ומסור באימון B אני יותר יהנה לעשות תתרגילים האלה
^ מסכים איתך AB זה באמת קריעת תחת
אני ינסה לאכול יותר הפעם איזה 4000-4500 קלוריות כדאי להיתאושש יותר מהר מהאימון

אין לך מושג על מה ליאור מדבר...
AB כזאת זה לא קריעת תחת ...
לעשות סקוואט כבד פי 2.5 משלך ל 4 סטים של 8 חזרות עם מנוחות של דקה-דקה וחצי ביןה סטים .. זה קריעת תחת

אני אפילו יהיה יותר קיצוני ממך 🤡

כל עוד לא עברת כמה סבבים של תוכניות כמתאמן בינוני.. אןי לך מה לפזול אפילו כליוון של תוכניות אחרות.. כי עדיין ההתקדמות מהירה מאוד!

גם 2.5 קילו בשבוע זה 10 קליו בחודש!.. זה המון!
ב 4 חודשים אתה מוסיף עוד פלטה בכל צד של המוט [בתיאוריה.. אם עושים הכל נכון לרב זה באמת עובד]

בכל תוכנית אחרת ההתקדמות .. גם אם מאוד מאוד מאוד תרצה.. לא תיהיה 10 קילו בחודש...
וככל שתתקדם ההתקדמות תיהיה איטית יותר

ברמה כזאת כוח = גודל
כשתגיע למשקלים קצת יותר גבוהים [כמו שמר סנטה קלאוס השמן הזה הגיע אליהם]
יכול מאוד להיות שתוכניות מהסוג הזה של טווח חזרות שונה ומנוחות קצרות יתרמו יורת לעלייה במסת שריר..

אבל כרגע אתה צריך לחשוב על להוסיף עוד 3 פלטות כחולות בכל צד של המוט בסקוואט שלך ולא על להוסיף כאילו נפח

תסלח לי אבל אין לך מושג קלוש על איזה קריעת תחת מישהו כמו moonlight מדבר. ומה מהנה יותר בפוש פרס מאשר פרס רגיל? זה שזה יותר קל?

אני אחלוק עליך כאן. פוש פרס זה תרגיל מגניב ברמות 😛

אם אתה עושה AB ולא מעלה עצימות אתה לא מתקדם. ברור שאפשר להתקדם ב AB. זאת לא הייתה כוונתי.

אני עניתי לבחור באופן ספציפי ולמה לו לא כדאי לעשות AB אלא תכנית לינארית.

אל תתפסו אותי בקטנות 😃

בסדר, אבל אם אתה עושה a b ולא מתקדם במשקלים (בטווח הארוך) אתה לא עושה את זה נכון.
כמו שאם בss fbw או אפילו abc אם אתה לא מתקדם אתה לא עושה את זה נכון.

סבבה גם אם עדיף לו לעשות ss למשל ולא ab עדיף שיתשכנע מהסיבות הנכונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית