הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סויה.....?!

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
שמעתי הרבה דברים בקשר למשקה סויה.. שזה מוריד את רמת הטסטוסרון בגוף, שזה אפילו מזיק ועוד כל מיני שטיות.. גם שמעתי שזה מרחיב את כלי הדם ומונע מחלות.

אני אישית רגיש ללוקטוז ואני חייב תחליף לחלב, מבחינת ערך קלורי.. יש ל"חלב" סויה ערכים טובים של חלבון/פחמימה/שומן. כדאי לי לצרוך כמות גדולה של סויה בכל יום? אני לא מדבר על 3 ליטרים מן הסתם, משהו כמו חצי ליטר+- אולי.

😵

אם הייתי רואה את ההרצאה של זה שעשה את הסרט שמנצ'יק בגישה הזו, הייתי מפסיק אחרי שהוא התחיל לדחוף גלידה לכיור שלו.

הוא מציג בספר לא מעט מחקרים.

וגם יש לו הרבה מאוד נסיון, הוא אומר שהרבה בעיות שהיו למטופלים שלו נפתרו בצורה מדהימה פשוט דרך הפסקת צריכת מוצרי חלב (למעט חמאה), עד כדי כך שזה נהפך למשהו שהוא המליץ כמעט לכל אחד כטיפול ראשוני.

כן, אורן זריף טוען שיש לו כוחות על, זה נשמע לי קצת יותר מופרך מאשר זה שהמנעות מחלב יכול להביא לתועלת בריאותית.

(אגב, אני לא מתנזר מחלב עד כדי כך, פשוט לא שותה חלב ביום יום)

נערך לאחרונה:
הוא מציג בספר לא מעט מחקרים.

וגם יש לו הרבה מאוד נסיון, הוא אומר שהרבה בעיות שהיו למטופלים שלו נפתרו בצורה מדהימה פשוט דרך הפסקת צריכת מוצרי חלב (למעט חמאה), עד כדי כך שזה נהפך למשהו שהוא המליץ כמעט לכל אחד כטיפול ראשוני.

הספר מתחיל בערך ב"הייתי יכול להביא עשרות מחקרים שאני צודק, אבל עזבו". תביא לי את אחד המחקרים שהוא מציג ונראה.

יש פה חבר שטוען שהרבה מאוד מטופלים טיפלו בסרטן בעזרת קצת תפוחים שום ואלכוהול. אתה מאמין לכל מה שאומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית