הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה L-Tyrosine

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
למכירה,
NSI L-Tyrosine -- 750 mg - 180 Capsules

6973657568526733724e6c584a386b44365567-149x149-0-0.jpg

ממריץ מעולה בתוספת של קפאין.
אריזה חדשה ואטומה כמובן.
80 ש"ח ל180 כדורים.
[email protected]

אם לא היה לי סטוק של זה הייתי קונה - מחיר ומוכר מעולים.

• פותח/ת השרשור
מוכן לעשות החלפה תמורת ארגנין/גלוטמין.

ל טירוזין זה החומר שמאריך את ההשפעה של הקפאין או שאני מתבלבל בינו לבין הארגנין?

• פותח/ת השרשור
כן זה הוא.
הרבה שאלו אותי אז אני אסביר פה:
טירוזין זה חומר המוצא לאדרנלין ונור אדרנלין.
עכשיו כולכם יודעים שאני נגד תוספים שהם בזבוז כסף ולכן המתכון הזול והיעיל ביותר לממריץ המושלם הוא:
200-400 קפאין + גרם וחצי טירוזין + פחמימה פשוטה. (הקרדיט כמובן ללייל. לייל קורה לזה "דמוי אפדרין חוקי") - זה מעיף את התחת בצורה מעולה.
אני אישית משתמש בזה יחד עם קפאין ומרוצה מאוד. יש עוד הרבה אנשים בפורום שעושים את זה.
בגלל אי הבנה יצא מצב שפשוט יש לי יותר מידי כדורים של זה בבית ולכן אני מנסה למכור או להחליף את זה.

כן זה הוא.
הרבה שאלו אותי אז אני אסביר פה:
טירוזין זה חומר המוצא לאדרנלין ונור אדרנלין.
עכשיו כולכם יודעים שאני נגד תוספים שהם בזבוז כסף ולכן המתכון הזול והיעיל ביותר לממריץ המושלם הוא:
200-400 קפאין + גרם וחצי טירוזין + פחמימה פשוטה. (הקרדיט כמובן ללייל. לייל קורה לזה "דמוי אפדרין חוקי") - זה מעיף את התחת בצורה מעולה.
אני אישית משתמש בזה יחד עם קפאין ומרוצה מאוד. יש עוד הרבה אנשים בפורום שעושים את זה.
בגלל אי הבנה יצא מצב שפשוט יש לי יותר מידי כדורים של זה בבית ולכן אני מנסה למכור או להחליף את זה.

מתוך עניין ( ואולי לא רק 😃 ) , עד כמה יש לזה השפעה על ...נאמר פעילות אנאירובית מאוד עצימה ומאוד קצרה?😉

כנראה שלא תהיה לזה השפעה על הביצועים בהנחה שמדובר בתנאים רגילים, אבל כן תהיה על מה שיקרה כתוצאה מהפעילות (שחרור מוגבר של קטכולמינים).

כנראה שלא תהיה לזה השפעה על הביצועים בהנחה שמדובר בתנאים רגילים, אבל כן תהיה על מה שיקרה כתוצאה מהפעילות (שחרור מוגבר של קטכולמינים).

מה זה אומר תנאים רגילים?

לא קור קיצוני \ לחץ \ מניעת שינה ושאר ירקות

• פותח/ת השרשור
למה שלא תהיה לזה השפעה?
או איך אין השפעה אם בעצם יש לך הפרשת קטכולאמינים?

והאם אתה מכיר ספורטאי מקצועי שלא משתמש בחומרים ממריצים חוקיים כדוגמאת מה שתיארתי?
לייל בעצמו טען שהוא נתן את זה לכל הספורטאים העצימים והאנאירוביים שלו.

נערך לאחרונה:
אתה לא רוצה להרוויח עליו קצת ?
ולמה אתה רוצה גלוטמין/ארג'נין ?

למה שלא תהיה לזה השפעה?

והאם אתה מכיר ספורטאי מקצועי שלא משתמש בחומרים ממריצים חוקיים כדוגמאת מה שתיארתי?
לייל בעצמו טען שהוא נתן את זה לכל הספורטאים העצימים והאנאירוביים שלו.

קפאין הוא לא חוקי באתלטיקה אבל אני לא זוכר באיזו כמות, נדמה לי שדובר על כמות שוות ערך ל6 כוסות קפה ומעלה אבל זה מעורפל מדי, כמה קפאין נספג מ6 כוסות קפה?

וכמה זמן לפני צריך לקחת את התערובת לתוצאות אופטימליות?

(פחמימה פשוטה לא תגרור נפילת כח מהירה סמוך לצריכה?)
הייתי קונה ממך סתם בשביל הסקרנות אבל אני לא מגיע למרכז

ד"א עכשיו בדקתי וב-3 מנות של AMPED יש 300מג קפאין, 1500מג ל-טירוזין ו30ג' פחמימה
(60 גרם של מוצר)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אלירן מה התוקף?
אני אבדוק כשאהיה בבית. בגדול קבלתי את זה רק לפני חודש. אז אני מניח שלעוד כמה שנים טובות.
אתה לא רוצה להרוויח עליו קצת ?
ולמה אתה רוצה גלוטמין/ארג'נין ?
כן. אני מוכר כי אני רוצה כסף. אני בכלל לא משתמש בזה, אני סתם כל היום חופר על זה בכל אשכול שני על ממריצים. הכנתי את הקרקע שנה וחצי כדי למכור את הקופסא הזאת ולהרוויח 10 שקל. עלית עליי. נו באמת...אתה באמת חושב שאני רוצה לעשות כסף על אנשים אז אני סתם אומר דברים?

או שאולי בעצם התכוונת שאני מוכר במחיר מאוד זול שזה לא שווה לי. אם כן אז סליחה על ההתקפה. אני באמצע שיעור ובחצי הקשבה. אז לא הבנתי כל כך באיזה טון אמרת את זה.
קפאין הוא לא חוקי באתלטיקה אבל אני לא זוכר באיזו כמות, נדמה לי שדובר על כמות שוות ערך ל6 כוסות קפה ומעלה אבל זה מעורפל מדי, כמה קפאין נספג מ6 כוסות קפה?

וכמה זמן לפני צריך לקחת את התערובת לתוצאות אופטימליות?

(פחמימה פשוטה לא תגרור נפילת כח מהירה סמוך לצריכה?)
הייתי קונה ממך סתם בשביל הסקרנות אבל אני לא מגיע למרכז

ד"א עכשיו בדקתי וב-3 מנות של AMPED יש 300מג קפאין, 1500מג ל-טירוזין ו30ג' פחמימה
(60 גרם של מוצר)
6 כוסות זה בערך 200 (נראה לי. משה, אני טועה?). שזה כדור קפאין אחד וזה מספיק לגמרי. מרגישים את כל העניין הזה תוך כמה דקות על בטן ריקה. משהו כמו 20 דקות. אבל זה אינדוידואלי.

עכשיו אחרי שבדקת, אתה מאמין לי שזה בזבוז כסף לקנות חומרים כאלה ועדיף להכין אותם לבד בבית?
איפה אתה גר?

נערך לאחרונה:
EMZ אתה לא טוב בהבנת הנקרא אני מבין...

אני אבדוק כשאהיה בבית. בגדול קבלתי את זה רק לפני חודש. אז אני מניח שלעוד כמה שנים טובות.

כן. אני מוכר כי אני רוצה כסף. אני בכלל לא משתמש בזה, אני סתם כל היום חופר על זה בכל אשכול שני על ממריצים. הכנתי את הקרקע שנה וחצי כדי למכור את הקופסא הזאת ולהרוויח 10 שקל. עלית עליי. נו באמת...אתה באמת חושב שאני רוצה לעשות כסף על אנשים אז אני סתם אומר דברים?

או שאולי בעצם התכוונת שאני מוכר במחיר מאוד זול שזה לא שווה לי. אם כן אז סליחה על ההתקפה. אני באמצע שיעור ובחצי הקשבה. אז לא הבנתי כל כך באיזה טון אמרת את זה.

6 כוסות זה בערך 200. שזה כדור קפאין אחד וזה מספיק לגמרי. מרגישים את כל העניין הזה תוך כמה דקות על בטן ריקה. משהו כמו 20 דקות. אבל זה אינדוידואלי.

עכשיו אחרי שבדקת, אתה מאמין לי שזה בזבוז כסף לקנות חומרים כאלה ועדיף להכין אותם לבד בבית?
איפה אתה גר?

אני מחיפה
אני מסכים לחלוטין שזה בזבוז כסף, אני קיבלתי את זה מהמאמן שלי שנה שעברה בחינם ועכשיו נזכרתי שהתוקף של זה עד אפריל השנה אז בדקתי מה זה מכיל
יש שם עוד כל מיני חומצות אמינו וקריאטין אבל לשלם 400 שקל ל900 גרם מוצר שמכיל סהכ 20-25 מנות הגשה לפי חישוב של 1.5 גרם ל-טירוזין+300מג קפאין למנה זה בזבוז

• פותח/ת השרשור
EMZ אתה לא טוב בהבנת הנקרא אני מבין...
חח ידעתי שיש מצב שאני מפגר (קראתי את ההודעה בשיא המהירות באמצע שיעור).
סליחה שוב 😃
ולא, אני לא מתכוון להרוויח עליו. מצידי גם להחליף אותו.

• פותח/ת השרשור
אני מחיפה
אני מסכים לחלוטין שזה בזבוז כסף, אני קיבלתי את זה מהמאמן שלי שנה שעברה בחינם ועכשיו נזכרתי שהתוקף של זה עד אפריל השנה אז בדקתי מה זה מכיל
יש שם עוד כל מיני חומצות אמינו וקריאטין אבל לשלם 400 שקל ל900 גרם מוצר שמכיל סהכ 20-25 מנות הגשה לפי חישוב של 1.5 גרם ל-טירוזין+300מג קפאין למנה זה בזבוז
אני מוכן לשלוח לך בדואר גוביינא אם אתה רוצה.

אני מוכן לשלוח לך בדואר גוביינא אם אתה רוצה.

אם היית מוכר עם קפאין הייתי קונה ממך את שניהם אפילו במחיר יותר גבוה.

למה שלא תהיה לזה השפעה?

לייל בעצמו טען שהוא נתן את זה לכל הספורטאים העצימים והאנאירוביים שלו. אד הומינם!!!11111

כי לא בהכרח תהיה הפרשת קטכולמינים מוגברת בתנאים רגילים. אתה מוזמן להציץ ב-16089275. בניגוד לאפדרין\קפאין\חברים אחרים הוא precursor ולא פועל על ה-SNS\CNS.
[הריי מי אמר ש-א' יש לגוף בעיה בייצור קטכולמינים בתנאים רגילים, ו-ב' שאין מספיק טירוזין למטרה זו בחלבון שאוכלים ביום יום...?]

ואפילו מה שאמור לפעול ישירות על הפרשת קטכולמינים לא בהכרח יביא לשיפור - המחקרים על אפדרין מראים שיפור מזערי אם בכלל בביצועים, כל עוד לא משלבים גם קפאין... כנראה בגלל פידבק שלילי. (או שקטכולמינים הם פשוט overrated לענייני ביצועים 🥷)

אגב, אני בעצמי מתסף בטירוזין וכו', אבל הנקודה היא שאל תבנו על זה יותר מידיי בשביל ביצועים נטו. אין מספיק מחקרים שבדקו והמחקרים שכן בדקו לא הראו תוצאות.

Back
למעלה תחתית