מועדוני קליעה

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
לגבי מועדוני קליעה.
עוד מאז שאני קטן אני מתעניין לגבי כלי ירי ונשקים (יותר מידי סרטים)
בכל מקרה
שמעתי שאפשרי ללכת למועדוני קליעה לפני הצבא
אז עניין אותי אם צריך לעבור קורס כלשהו לפני?
או שאתה משלם מחיר מסוים והולך ומלמדים אותך?

מישהו סיפר לי שהוא התנדב באיזה משהו של המשטרה (שכחתי את השם) אז לקחו אותם לעשות מטווחים, תבדוק את העניין.

אתה יכול ללכת לגדנ"א קליעה וצליפה לנוער. הייתי בזה שהייתי בגילך, וגם במסגרות שונות דומות ובכמה תחרויות של חובבי נשק בזמן הצבא. יש מועדון ברחובות בשכונת חבצלת במטווח העירוני.

לא חייבים ללכת לקורס לפני, אני גם בדיוק כמוך והלכתי גם ועוד אני לפני צבא.
אתה משלםעל הנשקים וכמות הכדורים בהן אתה יורה. לפני זה כמובן הוא אומר כמה מילים מסביר לך כמה דברים, ואחרי זה הכיף מתחיל.
לגבי קורס, יש קורסים לפני צבא, מין הכשרה צבאית של איזה 24 שעות (מחולקים לימים כמובן), אבל אני לא הייתי הולך על זה, קורסים כאלו עולים הרבה כסף, לפחות אצלי בהרצליה זה עולה כ-5000 דולר.

מועדון קליעה הטוב ביותר זה טירונות+אימון מתקדם חי''ר + קורס צלפים\בארט + מילואים 🤡 + איזה קורס אבטחה רציני (חודש + ) באזרחות.
כל הכיף ואתה גם מקבל על זה אוכל וכסף 😉

במטולה במרכז קנדה יש מטווח דיי נחמד יש שם המון סוגי כלי נשק מאקדחים, עוזי, רובי סער, שטגנים,נראה לי אפילו צלף - שווה נסיעה. (כמובן יש שם עוד כמה דברים נחמדים החלקה על הקרח המקום היחיד בארץ עם מגרש אולימפי ובריכות וכו)
אני פעמיים בשנה שם. אם אני זוכר נכון כרטיס ליחיד כניסה זה אזור ה25 שקל וזה ליום שלם החלקה על הקרח בריכות באולינג ועוד יש שם מליון דברים אבל המטווח זה בנפרד אתה קונה בעצם את הכדורים שוב אם אני זוכר נכון זה בין 5 ל25 שקל לכדור או לחמישה אני ממש לא זוכר- תלוי ברובה ויש תוספת מחיר על רובים מיוחדים כמו שטגן שצריך לפנות את המטווח משאר האנשים כי זה מסוכן אנערף.

---------- התגובה התווספה ב 16:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:16 ----------

הנה
http://www.canada-centre.co.il/

• פותח/ת השרשור
מועדון קליעה הטוב ביותר זה טירונות+אימון מתקדם חי''ר + קורס צלפים\בארט + מילואים 🤡 + איזה קורס אבטחה רציני (חודש + ) באזרחות.

אתה מוזמן לפרט טיפה שטן 😃

תודה לכולכם,עזרתם לי מאוד ועניתם לי על כל שאלה 😃
ניתן לסגור אחרי ששטן יסביר פה טיפה 😲

כל זה שטויות.

המטווח הכי כיף זה לשחרר פגז 120 מ"מ מהטנק למטרות טנקים אחרות

GTA Motherfucker!!! 🤪

אתה מוזמן לפרט טיפה שטן 😃

תודה לכולכם,עזרתם לי מאוד ועניתם לי על כל שאלה 😃
ניתן לסגור אחרי ששטן יסביר פה טיפה 😲
אין פה יותר מדי צורך בהסברים. תתגייס לחיר\יחידה חי''רית, תעשה חודשים על גבי חודשים של מטווחים, תרגילי ירי מגניבים, תצה לקורס צלפים אבל יותר מגניב לקורס בארט. יסגור לך את כל פינות הירי בחיים
נ.ב. יש מצב שתעשה גם ירי למטרות "נעות ויורות בחזרה" 🙄
כל זה שטויות.
המטווח הכי כיף זה לשחרר פגז 120 מ"מ מהטנק למטרות טנקים אחרות
GTA Motherfucker!!! 🤪
פגז-שמגז, זה כיף אבל לא כמו לדפוק כדור בבלוני מטרה שנמצאים -700-500 מטר ממך על איזה מצוק. בזמן שכל פלוגות הגדוד מנסות לתפס עליו, אתה הורס להם את כל הסיפוק 🤘🤪

• פותח/ת השרשור

אין פה יותר מדי צורך בהסברים. תתגייס לחיר\יחידה חי''רית, תעשה חודשים על גבי חודשים של מטווחים, תרגילי ירי מגניבים, תצה לקורס צלפים אבל יותר מגניב לקורס בארט. יסגור לך את כל פינות הירי בחיים
נ.ב. יש מצב שתעשה גם ירי למטרות "נעות ויורות בחזרה" 🙄

פגז-שמגז, זה כיף אבל לא כמו לדפוק כדור בבלוני מטרה שנמצאים -700-500 מטר ממך על איזה מצוק. בזמן שכל פלוגות הגדוד מנסות לתפס עליו, אתה הורס להם את כל הסיפוק 🤘🤪

נכון,אבל ליציאה לקורס צלפים אתה צריך לקבל המלצה לא?
או שכל אחד יכול לגשת?

נכון,אבל ליציאה לקורס צלפים אתה צריך לקבל המלצה לא?
או שכל אחד יכול לגשת?
תציין בפני המפקדים שלך שזה רצונך. ותזכיר להם בתדירות של פעם ב 3 שבועות לבל ישכחו.
וגם חובה להיות טוב בפעולות חשבוניות פשוטות.
רוסי זה יתרון 😉

• פותח/ת השרשור
תציין בפני המפקדים שלך שזה רצונך. ותזכיר להם בתדירות של פעם ב 3 שבועות לבל ישכחו.
וגם חובה להיות טוב בפעולות חשבוניות פשוטות.
רוסי זה יתרון 😉

חובה ראיה 6.6 נכון?
ותודה רבה על כל התשובות 😃

קורס צלפים - המלצה מהמפקד וצורך והקצאה ליחידה בה אתה משרת + מבחן כניסה במתמטיקה (לא רציני) + ללא סעיפי ראיה חמורים (יש גם צלפים עם משקפיים).
לדעתי קורס בארט לא מלהיב והיעוד שלו שונה (רק"ם). עדיף צלפי חיר או טרור.

אפשר להמשיך לקורס מפקדי כיתות צלפים אם אתה ביחידה מיוחדת או אם יש ליחידה שלך הקצאה (לגדודים אין הרבה). בזמני הייתי המחזור הראשון או השני שעשה את זה. לא בטוח אם זה עדיין קיים.

• פותח/ת השרשור
קורס צלפים - המלצה מהמפקד וצורך והקצאה ליחידה בה אתה משרת + מבחן כניסה במתמטיקה (לא רציני) + ללא סעיפי ראיה חמורים (יש גם צלפים עם משקפיים).
לדעתי קורס בארט לא מלהיב והיעוד שלו שונה (רק"ם). עדיף צלפי חיר או טרור.

אפשר להמשיך לקורס מפקדי כיתות צלפים אם אתה ביחידה מיוחדת או אם יש ליחידה שלך הקצאה (לגדודים אין הרבה). בזמני הייתי המחזור הראשון או השני שעשה את זה. לא בטוח אם זה עדיין קיים.

תודה רבה!
לכל יחידה יש יחידת צלפים?
או במידה ולא
איפה אפשר לראות לאיזה יחידות יש?
אני יודע שיש למג"ב

לגבי יחידות המשטרה - אינני יודע איזה מהן.
צלפים חיר - לכל גדודי החיר וליחטיות שלהן. וליחידות המיוחדות.
צלפי טרור - פלס"רים, שייטת, מטכ"ל, מגלן, דבדבן ושאר יחידות מיוחדות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית