הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

shoofanher

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום..
אני רוצה להתחיל סייקל ראשון של טסט ודיאנבול...
500 mgs טסט בשבוע מחולק ל2 זריקות של 250, במשך 10 שבועות...
ו30 mgs דיאנבול כל יום למשך 4 שבועות...

קראתי את המדריכים ואני מבין כי חשוב להשתמש בנולבדקס לאחר הסייקל
ובHCG עד לתחילת הpct... בכדי למנוע ג'ינו וכו'...

למרות זאת, בחור גדול במיוחד וותיק מאוד בתחום אמר לי כי אין בעיה
לעבור סייקל ראשון ללא הנולבדקס והHCG...

אשמח לדעתכם

תודה

הנה עוד נושא שמתחיל ב"בחור גדול במיוחד וותיק ומבין מאוד ותותח וסוס בתחום אמר לי..."

• פותח/ת השרשור
תקשיב גבר גבר...
אם היית יודע מי הבחור לא היית מגיב ככה, אני בטוח שהרבה מכירים אותו...
אם אין לך מה להגיד אל תגיד ובטח ובטח אל תתנשא

אני בטוח שהייתי משתין במכנסיים אם הייתי עומד מולו פנים מול פנים. אבל איך זה עוזר לך לא להידפק מסייקל ראשון?

כאן מתבססים על מדע ועל דברים מבוססים שנחקרו. ולא על הניסיון וההמלצות של "וותיקים בתחום".

• פותח/ת השרשור
מכיוון שאיני יודע אם הוא מעוניין להיחשף וזה לא העניין..
בינתיים אף אחד לא ענה לשאלתי...
אני עושה זאת באמת כדי לא לפגוע בבריאותי, עוד דעות בנושא יעזרו לי...

תמיד טוב לעשות גבר עדיף שלא תעשה טעיות פה בפורום כולם יגידו לך לעשות כי זה חובה אבל אם אתה סומך על הבחור שלך תעשה מה שהוא אומר אבל אם היה לך בעיה אחר כך אתה תיצטער על זה לא הוא.גם אני מכיר כל מיני "בחורים גדולים" וכל אחד אומר משהו אחר חלק אומרים כוריגון בהמהלך הסייקל חלק אומרים בסוף כל אחד יגיד לך משהו אחר יש מלא "חכמים" בתחום הזה

אח שלי עזוב שטויות הייתי במקום שלך וואלה לך על בטוח תעשה ביחד עם הסייקל אני כבר באמצע הסייקל ואני יכול לומר לך שהרבה מאוד אנשים חיות אבל חיות אמרו לי לעשות hcg בסוף הסייקל אנשים שמוכרים בתחום לרוב לא עושים hcg הם פשוט קבוע על טסט כל שבוע וזה יכול להגיע למשך שנים. תקרא עוד לא רק בפורום ותגיע להחלטה עם עצמך זה הכי טוב שאני יכול לומר לך ככה אני עשיתי תלמד מטעויות של אחרים

אם אתה באמת חושב לעשות סייקל בלי HCG ונולבדקס, אז אתה טועה ובגדול.
אשאל אותך שאלה כזו, למה אתה חושב שלא צריך HCG ונולבדקס? אני בספק גדול שתצליח לענות לי על זה.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שלא צריך נולבדקס וHCG....
תלוי כמה סייקלים אני יעשה...ומה יהיה אורך הסייקל, זה סייקל ראשון ואני רוצה לראות איך זה משפיע עלי... בנובלדקס אני בטוח אשתמש...

בקיצור אתה לא ממש יודע מה אתה עושה, ומתבסס על ידע שדילר שרוצה למכור לך ולעשות כסף.

הייתי מציע לך להתרחק לבנתיים, וללמוד קצת על הנושא. כי לפי מה שקראת זה לא מספיק.

לא אמרתי שלא צריך נולבדקס וHCG....
תלוי כמה סייקלים אני יעשה...ומה יהיה אורך הסייקל, זה סייקל ראשון ואני רוצה לראות איך זה משפיע עלי... בנובלדקס אני בטוח אשתמש...
תתרחק מחומרים כמו מאש אחי. אתה ממש לא מוכן ואין לך מושג מה אתה עושה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית