הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מנפלאות ליב 52

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
לאחר חודשיים של אנזימי כבד גבוהים (GOT 45 ו GPT 60) שלא ירדו מסיבה שלא עלינו עליה, החלטתי לקחת ליב 52.
אחרי שלושה שבועות של לקיחה המספרים צנחו ל24 ו 28.
מדהים. אם היו לי ספקות אז כבר אין. אני שוקל להתחיל לקחת את זה באופן קבוע.
LIV.52.JPG

מה תכלס הבעיה בתפקודי כבד גבוהים? כאילו, עשיתי בדיקה ויצא לי ת"כ גבוהים, עשיתי בדיקה חוזרת (שבדקה גם גורמים) ושוב יצא תפקודים גבוהים ותשובה שלילית בנוגע לגורמים, אז הרופאה שלחה אותי לאולטרסאונד לראות אם יש לי כבד שומני, ואמנם עוד לא הלכתי אליה עם תוצאות הבדיקה, אבל אני יוצא מנקודת הנחה ש"כבד אינו מוגדל עם הסננה שומנית, מרקמו הומוגני" אומר שהכל בסדר.

אתה לא בן 16 במקרה?
אלירן תחפש בפאבמד, ראיתי פעם משהו על זה.
לא, בן 17 ואל תידאג משה אני לא הולך להריץ איזה סייקל בעבר קראתי על החומר אבל רציתי לראות עד כמה הוא אפקטיבי ובזכות אלירן אני יודע, זאת סתם התענינות

• פותח/ת השרשור
מה תכלס הבעיה בתפקודי כבד גבוהים? כאילו, עשיתי בדיקה ויצא לי ת"כ גבוהים, עשיתי בדיקה חוזרת (שבדקה גם גורמים) ושוב יצא תפקודים גבוהים ותשובה שלילית בנוגע לגורמים, אז הרופאה שלחה אותי לאולטרסאונד לראות אם יש לי כבד שומני, ואמנם עוד לא הלכתי אליה עם תוצאות הבדיקה, אבל אני יוצא מנקודת הנחה ש"כבד אינו מוגדל עם הסננה שומנית, מרקמו הומוגני" אומר שהכל בסדר.
זה יכול להיות מאלף ואחת סיבות. זה ששללו כבד שומני לא אומר ששאר הדברים בסדר.
אבל אין צורך להחלץ, זה דברים שמושפעים מהרבה תרופות פשוטות כמו אקמול ואספירין ואפילו אנטיביוטיקה.
חשוב לעקוב לאורך זמן, להגביר את הבירור ולהתמיד בזה עד שמוצאים את הבעיה/הבעיה נפתרת. זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו.
זה גם אינדקציה טובה לדעת איזה תרופות או משככי כאבים לא כדאי לך לקחת. לי למשל סלקוקס הקפיץ את התפקודים ברמות מטורפות.

מה הערכים אצלך וכבר כמה זמן זה ככה?

נערך לאחרונה:
אגב אלירן..

נגיד אני בודק בבדיקת דם וגם לי יוצא אחלה ערכים..

מה אני עושה? .. מפסיק לצרוך את הליב 52 ... ממשיך לצרוך רק כדור 1 ביום לתחזק את זה.... ממשיך לצרוך אותו מינון? ...

• פותח/ת השרשור
אני אפסיק לחודש כשתגמר החבילה ונראה מה יקרה. אם זה חוזר בלי שאני לוקח תרופות אני אחזור לקחת ליב ואלך להפטולוג.

• פותח/ת השרשור
אבל אל תחשוב שאתה באותו מצב כמוני. אני לוקח הרבה תרופות באופן קבוע (בגלל מחלה שיש לי) ככה שיש מצב שהן פתאום התחילו להזיק.

אבל אל תחשוב שאתה באותו מצב כמוני. אני לוקח הרבה תרופות באופן קבוע (בגלל מחלה שיש לי) ככה שיש מצב שהן פתאום התחילו להזיק.

כה זה ברור לי גם אמרת לי את זה כבר
ובכל זאת..

גם לי בבדיקות דם האחרונות שעשיתי היה לי 62 באחד מתפקודי הכבד (לא זוכר איזה אבל זה מתועד)

קניתי את הליב52 לוקח - 2 כדורים פעמיים ביום.

אחחח איפה התקופות שהאחות סגרה עיניים וקלעה לווריד בולט בבדיקת דם 😛

• פותח/ת השרשור
תן לי לנחש, במקום דם היא שואבת שומן מרוב ה"20" אחוז שומן שיש לך 🤡

anorexia-y-bulimia.jpg

זה יכול להיות מאלף ואחת סיבות. זה ששללו כבד שומני לא אומר ששאר הדברים בסדר.
אבל אין צורך להחלץ, זה דברים שמושפעים מהרבה תרופות פשוטות כמו אקמול ואספירין ואפילו אנטיביוטיקה.
חשוב לעקוב לאורך זמן, להגביר את הבירור ולהתמיד בזה עד שמוצאים את הבעיה/הבעיה נפתרת. זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו.
זה גם אינדקציה טובה לדעת איזה תרופות או משככי כאבים לא כדאי לך לקחת. לי למשל סלקוקס הקפיץ את התפקודים ברמות מטורפות.

מה הערכים אצלך וכבר כמה זמן זה ככה?

כן, הרופאה אמרה שאפילו לאכול משהו עתיר שומן בערב לפני יכול להטות את הבדיקה. באסה שאני לא מוצא את הדף של הבדיקות דם (לעומת זאת, מצאתי דף של בדיקות דם מאפריל בהן הכל תקין, צחוק הגורל :( ), אבל הרופא אמרה שהחריגה לא היתה כל כך גבוהה ולא נראה מודאגת במיוחד. ביום חמישי אני אלך אליה עם התוצאות של האולטרסאונד ונראה מה יהיה.

באסה שאני לא מוצא את הדף של הבדיקות דם (לעומת זאת, מצאתי דף של בדיקות דם מאפריל בהן הכל תקין, צחוק הגורל :( ),

אין לך אינטרנט?
(תגיד לא ואז זה יהיה פרדוקס ו-AnaRhisT ישמח ✌️)

תבדוק דרך האתר של הקופ"ח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית