עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, בן 17 ואל תידאג משה אני לא הולך להריץ איזה סייקל בעבר קראתי על החומר אבל רציתי לראות עד כמה הוא אפקטיבי ובזכות אלירן אני יודע, זאת סתם התענינותאתה לא בן 16 במקרה?
אלירן תחפש בפאבמד, ראיתי פעם משהו על זה.
זה יכול להיות מאלף ואחת סיבות. זה ששללו כבד שומני לא אומר ששאר הדברים בסדר.מה תכלס הבעיה בתפקודי כבד גבוהים? כאילו, עשיתי בדיקה ויצא לי ת"כ גבוהים, עשיתי בדיקה חוזרת (שבדקה גם גורמים) ושוב יצא תפקודים גבוהים ותשובה שלילית בנוגע לגורמים, אז הרופאה שלחה אותי לאולטרסאונד לראות אם יש לי כבד שומני, ואמנם עוד לא הלכתי אליה עם תוצאות הבדיקה, אבל אני יוצא מנקודת הנחה ש"כבד אינו מוגדל עם הסננה שומנית, מרקמו הומוגני" אומר שהכל בסדר.
אני אפסיק לחודש כשתגמר החבילה ונראה מה יקרה. אם זה חוזר בלי שאני לוקח תרופות אני אחזור לקחת ליב ואלך להפטולוג.
אבל אל תחשוב שאתה באותו מצב כמוני. אני לוקח הרבה תרופות באופן קבוע (בגלל מחלה שיש לי) ככה שיש מצב שהן פתאום התחילו להזיק.
תעדכן גם. 😉גם לי בבדיקות דם האחרונות שעשיתי היה לי 62 באחד מתפקודי הכבד (לא זוכר איזה אבל זה מתועד)
קניתי את הליב52 לוקח - 2 כדורים פעמיים ביום.
תן לי לנחש, במקום דם היא שואבת שומן מרוב ה"20" אחוז שומן שיש לך 🤡
![]()
זה יכול להיות מאלף ואחת סיבות. זה ששללו כבד שומני לא אומר ששאר הדברים בסדר.
אבל אין צורך להחלץ, זה דברים שמושפעים מהרבה תרופות פשוטות כמו אקמול ואספירין ואפילו אנטיביוטיקה.
חשוב לעקוב לאורך זמן, להגביר את הבירור ולהתמיד בזה עד שמוצאים את הבעיה/הבעיה נפתרת. זה לא משהו שאפשר להתעלם ממנו.
זה גם אינדקציה טובה לדעת איזה תרופות או משככי כאבים לא כדאי לך לקחת. לי למשל סלקוקס הקפיץ את התפקודים ברמות מטורפות.
מה הערכים אצלך וכבר כמה זמן זה ככה?
באסה שאני לא מוצא את הדף של הבדיקות דם (לעומת זאת, מצאתי דף של בדיקות דם מאפריל בהן הכל תקין, צחוק הגורל :( ),