אני אדם שאוכל הרבה מוצרי חלב ביום, ויוצא לו לאכול לפחות פעמיים בשבוע קצת טחינה גולמית.. אף פעם באף בדיקת דם לא היה לי מחסור בסידן או חשש לאוסטופרוזיס.. לא שברתי מעולם עצם (לא שזה קשור כל כך אבל שיהיה).
בגלל תקופה של עבודות רס"ר שתיתי יותר מידי קולה בשקם וגידלתי לעצמי קרס שאני לא אוהב...
אז הורדתי את הקולה וסידרתי קצת את התפריט ככה שאני נמצא ב -100 עד -200 ביום
ובימים שאני רץ אני נמצא ב 0 עד +100 ככה שהאירובי מוריד אותי מתחת ל0.
בגלל שהתפריט בנוי למטרה שאני אצא שבע בסוף יום.. הוא לא מכיל חלב כמעט בכלל למעט בכוס קפה או שתיים ביום. יוצא לי אולי פעם פעמיים בשבוע לאכול קצת קוטג' או יוגורט..
במולטי ויטמין שאני לוקח אין סידן (30 מ"ג כמות זניחה ביותר).. ככה שהחלטתי שאני רוצה לתסף..
אז אני קמצן וקנית כדורים נגד צרבת (כי זה יותר זול חחח)
יש בהם 1000 מ"ג סידן פוספט שמתוכו 300מ"ג זמינים. אני לוקח לפני השינה 2.
ככה שבפועל אני כאילו מרוויח 600מ"ג.. מה שמפחיד אותי זה שאני יודע שעודך סידן גורם להיסתידות עורקים...
אז רציתי לדעת שכאשר אני מחשב את כמות הסידן שאני צורך ביום אני צריך לחשב 1000 לכל כדור או 300 לכל כדור? כי אם אני מחשב לפי 1000 לכל כדור, זה אומר ששני כדורים כאלה כל יום זה מסוכן...
בגלל תקופה של עבודות רס"ר שתיתי יותר מידי קולה בשקם וגידלתי לעצמי קרס שאני לא אוהב...
אז הורדתי את הקולה וסידרתי קצת את התפריט ככה שאני נמצא ב -100 עד -200 ביום
ובימים שאני רץ אני נמצא ב 0 עד +100 ככה שהאירובי מוריד אותי מתחת ל0.
בגלל שהתפריט בנוי למטרה שאני אצא שבע בסוף יום.. הוא לא מכיל חלב כמעט בכלל למעט בכוס קפה או שתיים ביום. יוצא לי אולי פעם פעמיים בשבוע לאכול קצת קוטג' או יוגורט..
במולטי ויטמין שאני לוקח אין סידן (30 מ"ג כמות זניחה ביותר).. ככה שהחלטתי שאני רוצה לתסף..
אז אני קמצן וקנית כדורים נגד צרבת (כי זה יותר זול חחח)
יש בהם 1000 מ"ג סידן פוספט שמתוכו 300מ"ג זמינים. אני לוקח לפני השינה 2.
ככה שבפועל אני כאילו מרוויח 600מ"ג.. מה שמפחיד אותי זה שאני יודע שעודך סידן גורם להיסתידות עורקים...
אז רציתי לדעת שכאשר אני מחשב את כמות הסידן שאני צורך ביום אני צריך לחשב 1000 לכל כדור או 300 לכל כדור? כי אם אני מחשב לפי 1000 לכל כדור, זה אומר ששני כדורים כאלה כל יום זה מסוכן...