מה אתם אומרים על הרעיון? אני מתכוון שהסקוואט והדדליפט יהיו במתכונת של הליניארית והלחיצות והמשיכות "הקלות" יהיו במתכונת טקסס. אני בשבוע לא הקרוב, אלא זה שאחריו, חוזר להתאמן אחרי איזה חודשיים וחצי של אימונים ותזונה לא סדירים (נשארתי על 75 ק"ג קבוע על 1.72 גובה). אחוז השומן שלי לא גבוה, אבל גם לא נמוך ~15%, עם קוביות שעדיין רואים. מאחר וכנראה יש לי גנטיקה טובה לעניין, אני רוצה לחטב איזה חודש, חודש וחצי עד 10% ואז לעשות מסה מלוכלכת שתחזיר אותי לאחוז השומן הנוכחי (אין לי בעיה עם המראה שלי כרגע, אבל אם אני אעשה מסה כמו שצריך עכשיו אז כן תהיה לי בעיה עם איך שאני נראה). כשכן העליתי משקל, עשיתי טקסס מת'וד איזה חודש וחצי והייתי בסה"כ מאוד מרוצה ועל כן, כשאסיים את החיטוב אני אחזור לטקסס במתכונת מלאה.
ד"א - בטקסס הרגשתי שחסר לי נפח לדדליפט - לעשות רק סט אחד בשבוע לא הספיק לי. הנפח של הסקוואט לא לגמרי "עובר" לדדליפט, בגלל בעיות אחיזה והבדלים שבכל זאת קיימים בין סקוואט ודדליפט.
לאור כל השרשורים שהיו פה על נפח גדול מדי לסקוואט בטקסס, אבל נפח קטן מדי ללחיצות במדקאו חשבתי על משהו כזה:
יום א':
סקוואט במתכונת ליניארית (אימון "קשה").
בנץ' 5X5 אקרוס
פאוור קלין 5X3 אקרוס
עזר:
Weighted L Chin ups 3X5
יום ג':
סקוואט במתכונת ליניארית (אימון "קל").
פרס 3X5 אקרוס
דדליפט במתכונת הליניארית
יום ה':
סקוואט במתכונת ליניארית (אימון "בינוני").
סט אחד של בנץ' ל-3 וסט אחד של פרס ל-3 (מאחר ומדובר רק בסט אחד לכל אחד, אני לא רואה יותר מדי סיבה שהבנץ' יהרוס את הפרס).
פאוור קלין 5X3 אקרוס
עזר:
מקבילים עם משקל 3X8
מה אתם אומרים?
ד"א - בטקסס הרגשתי שחסר לי נפח לדדליפט - לעשות רק סט אחד בשבוע לא הספיק לי. הנפח של הסקוואט לא לגמרי "עובר" לדדליפט, בגלל בעיות אחיזה והבדלים שבכל זאת קיימים בין סקוואט ודדליפט.
לאור כל השרשורים שהיו פה על נפח גדול מדי לסקוואט בטקסס, אבל נפח קטן מדי ללחיצות במדקאו חשבתי על משהו כזה:
יום א':
סקוואט במתכונת ליניארית (אימון "קשה").
בנץ' 5X5 אקרוס
פאוור קלין 5X3 אקרוס
עזר:
Weighted L Chin ups 3X5
יום ג':
סקוואט במתכונת ליניארית (אימון "קל").
פרס 3X5 אקרוס
דדליפט במתכונת הליניארית
יום ה':
סקוואט במתכונת ליניארית (אימון "בינוני").
סט אחד של בנץ' ל-3 וסט אחד של פרס ל-3 (מאחר ומדובר רק בסט אחד לכל אחד, אני לא רואה יותר מדי סיבה שהבנץ' יהרוס את הפרס).
פאוור קלין 5X3 אקרוס
עזר:
מקבילים עם משקל 3X8
מה אתם אומרים?