הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משה, תגובתך בעניין

לא, זה החתול שרצחו ועליו בעצם עושים את המשפט, לכן הביאו חתול לחבר המושבעים.

דיסקציות זה הדבר הכי מעורר תאבון שיש! שעתיים עם פורמלין ואתה מקבל מאנצ'יס חבל על הזמן... 🤡
טוב לדעת שאני לא היחיד בדעה הזאת 😃

נערך לאחרונה:
דיסקציה של בני אדם זה סבבה, אבל דיסקציה של חתולים טריים זה לא כזה סבבה, יש ריח מסיבי שמתרגלים אליו אבל זה הורס את החשק לאכול (למרות שאחרי שעה ומשהו הייתי אוכל כי הייתי רעב אבל זה לא גרם לי לרצות לאכול)

יש הבדל גדול זה לא רק הריח של הפורמלין, זה הריח של היצור עצמו

אז כנראה אין לך פורמלין בכלל אם הגופה טריה... אני לא יודע מה אתה לומד אבל אם זה וטרינריה ממה שאני מכיר הם בכלל לא משמרים כי אין צורך, יש הורגים ומנתחים.
כשהגופות טריות הריח לא נעים אבל פחות חריף ושורף באף ובעיניים...

אני לא לומד וטרינריה, זה הדבר האחרון שמעניין אותי בעולם הזה.
כחלק מקורסי אנטומיה אתה חייב לנתח חתולים, בשיעורי ביולוגיה אתה מנתח כרישים ויש כל מיני ניתוחים זה תלוי במרצה ובנושא הקורס.
הקטע של החתולים היה ללמוד את כל השרירים שהם דיי מקבילים לגוף האדם וללמוד את האיברים הפנימיים (לכל קבוצה של 2-4 אנשים הביאו חתול, זה פי 500 יותר זול מלתת לכל אחד בן אדם, למרות שהראו לנו גם את כל העניין על גופה, אבל היא הייתה כבר חתוכה ועבדו עליה (לפי מה שנאמר עבדו עליה מספר שנים, מספר פרופסורים והיא שם במקרר כבר 20 שנה)).
בכל מקרה לא יודע עם מה משמרים אותם אבל לחתולים היה ריח של בשר אבל מעט שונה וקצת חריף יותר.
לא שרף בעיניים ובאף.

פורמלין זה לא החרא שנהפך לצבע כחול בורידים והעורקים שמזריקים לבן אדם/חיה?
נראה לי שהחתולים היו משומרים כי הם ישבו ללא קירור בתוך ארון במשך כמה חודשים טובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית