הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לעבור חדר כושר

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
כרגע אני מתאמן בבית... אין לי ציוד טוב. המשקולות ישנות וחלודות.
המוט לא אולימפי, הספה לא משהו
בקיצור יש לי מכון בקיבוץ, אבל אין שמה מקום לעשות סקוואט, יש שמה מקום לעשות מקבילים, אתם חושבים שאני אוכל לעשות שמה???? על המקבילים?
דדליפט אפשר לעשות שמה, פרס אפשר גם על המקבילים, בנט אובר אפשר אני חושב, בנ'ץ כמובן....

אני אומר שלפני שאתה נרשם קודם כל תברר , תלך תראה אפילו תשים את המוט שם תראה אם אפשרי.
חבל שסתם תבזבז כסף ובסוף תתבאס
בהצלחה

זה תלוי במקבילים אצלי למשל הם גבוהים, וגם לפעמים החדרי כושר לא מרשים לעשות גברים כאלו וגם זה מסוכן מאוד

• פותח/ת השרשור
החדר כושר בחינם
הבעיה שאין שמה מקום מסודר לעשות סקוואט.... וזה הבאסה.....
אם אני יילך לשמה אני אלך עם 2 חברים, יש אולי אופציה ששניהם ירימו לי את המוט על הכתפיים?
נגיד 140 סקוואט אז כל אחד 70 ק"ג לא אמור להיות בעיה...

החדר כושר בחינם
אם אני יילך לשמה אני אלך עם 2 חברים, יש אולי אופציה ששניהם ירימו לי את המוט על הכתפיים?

בעקרון זה מה שאני עושה , ולא צריכה להיות בעיה ששניהם ירימו לך את המוט לגב ואם יש בעיה אפילו קוראים לעוד מישהו.
לך על זה

אם החד''כ בחינם ויש בעיה יחידה של מחסור במקום לסקווט, אזי אל תהיה קמצן, יחד עם החברים שלך תקנו חמורים לסקווט ב 250-500 ש''ח (ואם יש לכם בקיבוץ מסגריה אתם יכולים לסדר משהו משם ברבע מחיר).

החדר כושר בחינם

תחשוב איזה באסה זה להרים את הפלטה של ה20 כשמישהו תקע אותה הכי למטה בראק.
תחשוב שתצטרך להרים שלוש כאלה ועוד חצי מוט.

לא הייתי הולך על זה.

• פותח/ת השרשור
מה זה חומרים לסקוואט???
אני צריך רק עמוד שיחזיק אותו, כמה אמור לעלות?

לא חומרים. חמורים.
במילים אחרות - כנה. מוכרים במקומות רבים ובזול. חיסרון שהוא שאין הגבלות גובה לבטיחות.

יש מצב אתה מסביר מאיפה להשיג את זה ושם תמונה?

אני מקווה שאתה לא מסתלבט ובעצם מתכוון לחמור - חיה :nono:

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית