הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Dymatize Elite Gourmet Whey and Casein

MOONLight

גורו חיטוב ממה שקיים היום
6,962
58
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,373
6,962
58
גו אקטיב - יהוד
מישהו ניסה את המוצר (למרות הידע שאין תועלת "אנבולית" בקזאין)? טעים? כדאי לקנות ?

נערך לאחרונה:
ליאור, יש לי את הגורמט קרם עוגיות!! לדעתי עם חלב זה מעדן... בהתחלה שאתה מערבב עם מים זה מרגיש לך כמו תרופה אבל כבר התרגלתי וזה דיי טעים לי עם מים.. אבל לפעמים אני מגוון ושם עם חלב..

אני מכרתי לבחור את הקרם עוגיות ניתן לציין 😃
זה מראה שכנראה הטעם שלי שונה מאחרים במה שנוגע לאבקות חלבון

נ.ב
מעדן עילאי? אולי כדי לי לשקול לקחת את זה שוב
תחזיר תחזיר 😡😉

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שאני אקנה רק שאלתי איך המוצר - וקרם עוגיות זה אחד הטעמים שאני הכי לא סובל.

חחחחחחחח תשלם לי 400 שקל אני לא מחזיר 😃 חח זה הבייבי שלי!!
חחחח יפה יפה
למרות שקיבלת אותו בהרבה פחות מ400!שלא יחשבו שעשיתי עלייך קופה
לא אמרתי שאני אקנה רק שאלתי איך המוצר - וקרם עוגיות זה אחד הטעמים שאני הכי לא סובל.

כל הכבוד,אחלה טעם יש לך

קרם עוגיות זה דווקא חביב ל-10 פעמים הראשונות..... אבל!! בפעם האחרונה קניתי אופטימום גולד בטעם שוקולד-מנטה וחטפתי בחילות/כאבי ראש/שלשולים אחרי כל פעם שהייתי לוקח את זה. מומלץ בחום.

אני אישיתי חובב קרם עוגיות מושבע (כמובן שעוד טעמים אני אוהב אך הקרם עוגיות עם החלב בעיקר זה מעדן).

אני אכלתי תקופה ארוכה קרם עוגיות של אופטימום, זה היה זוועה.
טעמתי אחרי את זה הקרם עוגיות של ISS, זה הפי 500 יותר טוב, אבל עדיין אני לא בן אדם של קרם עוגיות ומעדיף להישאר עם טעמים כמו שוקולד או בננה.

אני בדעה שבארון תמיד צריך להיות טעם אחד "סטנדרטי" (שוקולד) ועוד טעם שכל פעם מחליפים (לרוב פירות. כרגע זה פטל אצלי והוא מעולה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית