הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניתן לפרוץ אייפון 4 4.1 שנעול ל AT&T ?

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
התכוונתי לפריצה לשימוש באורנג'. (UNLOCK)

עריכה:
בינתיים אי אפשר וההשארות הן בפב' (אם זה מעניין מישהו)
אפשר לנעול

תודה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
וואלה?
אבל אני הבנתי שבאופן כללי אי אפשר לעשות סים פרי לאייפון בגירסא 4.1 בלי קשר לשום דבר...

אני אבדוק את גירסת המודם אם ככה למרות שמי שאני רוצה לקנות ממנו מוכר את האייפון בניילונים, יש דרך לבדוק את העניין מבלי לפתוח?

לא, אי אפשר לבדוק בלי לפתוח.
בגדול אם זה בא בגירסת סטוק על 4.1 כנראה שאי אפשר, אבל לפעמים המודם לא משודרג ונשאר על 1.59 ואז אפשר.
כשאני שידרגתי מ 4.0 ל 4.1 המודם לא השתדרג לי, אין לי מושג למה, זה קרה לעוד הרבה אנשים וכולנו שידרגנו רגיל דרך האייטונס, בלי קומבינות. (לי לא אפכפת אני ב AT&T במילא)

• פותח/ת השרשור
אם לא אפכפת לך אז גם לא אפכפת לי 😃

בכל אופן תודה והוא כן הוציא אותו מהניילונים אז אני אשאל אותו וניראה מה הגרסא.

---------- התגובה התווספה ב 12:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:59 ----------

לא, אי אפשר לבדוק בלי לפתוח.
בגדול אם זה בא בגירסת סטוק על 4.1 כנראה שאי אפשר, אבל לפעמים המודם לא משודרג ונשאר על 1.59 ואז אפשר.
כשאני שידרגתי מ 4.0 ל 4.1 המודם לא השתדרג לי, אין לי מושג למה, זה קרה לעוד הרבה אנשים וכולנו שידרגנו רגיל דרך האייטונס, בלי קומבינות. (לי לא אפכפת אני ב AT&T במילא)

משה אפשר לפתוח מודם גירסא 2.10.04 ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית