הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני קרוספיט

• פותח/ת השרשור Philip
  • פורסם בתאריך

Philip

משתמש פעיל
575
66
נק' מוניטין:
449
575
66
חיפשתי בפורום וקראתי האתר הבית שלהם, ויש לי כמה שאלות שלא כל כך הבנתי את התשובה עליהם.
הבנתי שיש תוכניות אימון לזמן ארוך של כמה שבועות ויש של אימון אחד? כלומר כל יום אימון לבצע אחד מהאימונים המוצעים בWOD? הורדתי את הקובץ שהעלו פה באתר עם כל מיני WOD.
אם אני בחיטוב האם יש WOD או תוכנית ספציפית שרצוי לעשות?

אם ניתן פשוט כל אימון לעשות WOD אחר, יש הגבלה על מספר ימי האימון? איזה WOD נותן יותר דגש על כח?
תודה מראש

חיפוש פשוט יביא לך נושאים על בדיוק אותן השאלות ששאלת כאן.

• פותח/ת השרשור
אמרתי שקראתי ולא כל כך הבנתי לכן אני מבקש להבהיר לי את זה.

חיפשתי בפורום וקראתי האתר הבית שלהם, ויש לי כמה שאלות שלא כל כך הבנתי את התשובה עליהם.
הבנתי שיש תוכניות אימון לזמן ארוך של כמה שבועות ויש של אימון אחד? כלומר כל יום אימון לבצע אחד מהאימונים המוצעים בWOD? הורדתי את הקובץ שהעלו פה באתר עם כל מיני WOD.
אם אני בחיטוב האם יש WOD או תוכנית ספציפית שרצוי לעשות?

אם ניתן פשוט כל אימון לעשות WOD אחר, יש הגבלה על מספר ימי האימון? איזה WOD נותן יותר דגש על כח?
תודה מראש
התוכניות שראית כאן הן תוכניות עם דגש מסויים, אם אתה לא מחפש דגש לאחד ממרכיבי הכושר אין סיבה שלא פשוט תבצע את ה- WOD (אם מהאתר הראשי, או אם מאתר של אחד ה- Affiliate), זה גם נראה לי היותר אידיאלי לחיטוב.

בעקרון התוכנית תוכננה לשלושה ימי אימון יום מנוחה. כמובן שאם מעולם לא עשית קרוספיט אתה לא יכול להתחיל במתכונת הזו ואתה צריך להיכנס בהדרגה, בעיקר אם אתה בחיטוב.

(התשובה שלי מאוד דלה, באמת שיש תשובות לשאלות האלו בפורום)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז פשוט לבצע אימון רנדומלי מהרשימה כל פעם במתכונת של יום אימון יום מנוחה?
ולאחר החיטוב יש לך הצעה לאימונים עם דגש על כוח?

אתה יכול לעבוד יום כן יום לא, שים לב שאתה באמת מצליח להתאושש מהאימונים.

בקשר להמלצה לקרוספיט עם דגש על כח, סלח לי שאני לא מיודעת, עשית כבר ss? אם לא, הייתי ממליצה על ss של wichita falls, שם משלבים אימוני קרוספיט עם אימוני כח. אם עשית כבר אני יכולה להמליץ על CFSB אחד הקשים.

נערך לאחרונה:
תלוי מה המטרה שלך באימוני הקרוספיט.

לדעתי הכי אידיאלי יהיה לעשות חיטוב עם תוכנית כוח בסיסית שמאפשרת התאוששות, נניח עבודה בפרמידה והוספת משקל איטית כמו בליניארית (וסביר להניח שתתקע בה די מהר אם מיצית התקדמות לפני החיטוב), להוסיף מעט תרגילי עזר במידת הצורך.

בנוסף לשלב אימוני קרוספיט/אינטרוואלים/אירובי בהתאם לאימוני כוח
החשיבות בחיטוב היא קודם כל התפריט, אחר כך אימוני הכוח ולבסוף הפעילות האירובית/סיבולת

אם אתה רוצה לעשות הרבה קרוספיט/אינטרוואלים הייתי מגביל את העבודה על פלג גוף תחתון קרי סקוואט כבד לפעמיים בשבוע ודדליפט לפעם בשבוע/שבועיים

ככל שהגרעון יותר גדול הייתי מעמיס פחות

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות, מוו אכן עשיתי את הליניארית אבל בשבוע 5 (הגעתי ל95% ממשקלי שיא לRM5) נתקעתי והתחלתי ללכת אחורה באימונים, פשוט לא הצלחתי להתקדם ואפילו לשמור, היום אני בערך על90% ממשקלי שיא לRM5. אני רוצה להתחיל קרוספיט בעיקר בגלל הגיוון והאתגר, עשיתי אימון אחד ביום שישי שלאחריו לא הצלחתי לזוז והייתי מופתע בכלל שסיימתי אותו (עשיתי את הפארן? FROST SQUAT+PUSH PRESS ומתח) .

• פותח/ת השרשור
אני מנסה עכשיו את הברברה נראה איך ילך

אני מצטרף לדבריו של רן - זו טעות לבצע קרוספיט בצורה של שיחליף\ייפגע באימוני הכוח.

תפריט + אימוני כוח עצימים.

אם אתה ממש נתקע בליניארית נסה להוריד במשקלים\לאכול יותר\ניטראלי\חיובי קטן לתקופה.

למיטב הבנתי הבחור כבר לא עושה לינארית.

בחיטוב אימוני קרוספיט הם מצויינים. הוא יכול לעבוד נטו קרוספיט, כלומר לא רק מטקונים אלא גם האימונים הכבדים שלהם. זה במידה והגרעון הוא לא גדול והוא אכן מצליח להתאושש מהאימונים. כמובן להיכנס לזה בהדרגה.

Back
למעלה תחתית