עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נו אז ? אתה שוכח שהוא מטר 66 ,תתחיל לאכול
אתה 65 קילו
תמשיך ליקרוא עוד מאמרים אולי בסוף תיהיה דוקטור ,
בשורה התחתונה אתה מיסתמך על מה שקראת ואני מיסתמך על אנשים שדחפתי להם מזרקים לטוסיק ויתקדמו יפה מאוד ואף אחד מהם לא סיים בבית חולים ,
ועדיין לא שמעתי על שום בן אדם שהלך לבית חולים כי לא הזריק כוריגון בהמלך סייקל ראשון
תבין שיש עוד 100 אלף שיטות לעשות סייקלים ולא חייבים ללכת לפי השיטה שלך וזה עדיין בסדר ואף אחד לא ימות ביגלל זה ,
קראתי פה איך בפורום הזה ממליצים לקחת כוריגון וזה שטות לדעתי לקחת את הכוריגון בהמלך הסייקל !!
4 שבעות בסוף הסייקל ושלום על ישראל שבוע שבועיים לפני הסוף להתחיל והכל טוב למה בכלל לקחת את הכוריגון משבוע ראשון של הסייקל למה בדיוק זה טוב ?
אז מר מדען בוא ותגיד לי מבחינה מדעית מה בדיוק יקרה לו אם הוא יעשה סייקל של 8 שבעות 500 טסט ו6 שבעות 30 דיבול ובסוף יקח רק כלומיד ואז ינוח 8 שבעת מסיום הכלומיד ??מאיפה אתה בכלל יודע מה השיטה שלי? וכן אני אמשיך לבסס את הידע שלי על מדע ולא על זיוני מוח של כל אידיוט במכון. וכן כל פעם שמישהו מדבר שטויות (אתה) אני אומר את דעתי. כדי שחברה שפחות מבינים לא יעשו שטויות ובטעות יקשיבו לך. ומי אתה בכלל שתפריך מחקרים מדעיים בלי שיהיה לך טיעון רלוונטי בכלל. אתה סכנה לציבור. והטיעון של "אני דחפתי מזרקים לאנשים בתחת והם התקדמו פה מאוד" רק מראה כמה חסר אחריות אתה ומסוכן וצריך להשעות אותך מהפורום.
אתה כאילו דילר? ברור לך שלא תצליח למכור פה אפילו מחט נכון?נו אז ? אתה שוכח שהוא מטר 66 ,
אם הוא גם במיקרה 8 9 % ?
בחור שהוא מטר 80 על 79 קילו ו8% וכבר ניסה כל דבר ומיתאמן כמו שצריך ואוכל כמו שצריך ופשוט תקוע זה לא אידאלי להתחיל סייקל ראשון מאסה ?
בכל מיקרה או שיש לו גנטיקה מחוברנת או שהוא לא עובד\אוכל נכון ,
הבחור נישמע די רציני ואומר שניסה לא מעט סוגי קיראטין ואוכל 6 ארוחות ביום אני לא רואה משהו שיעצור אותו חוץ מגנטיקה מחוברנת ,
תעלה את התפריט שלך ותתוכנית אימונים אולי פה הטעות שלו ,
חס וחלילה דילר אני לא ולא מתיימר להיות ולא ימכור אפילו מוצרלה לאנשים כמוכם ,אתה כאילו דילר? ברור לך שלא תצליח למכור פה אפילו מחט נכון?
אז מר מדען בוא ותגיד לי מבחינה מדעית מה בדיוק יקרה לו אם הוא יעשה סייקל של 8 שבעות 500 טסט ו6 שבעות 30 דיבול ובסוף יקח רק כלומיד ואז ינוח 8 שבעת מסיום הכלומיד ??
ומה בדיוק ישנה מבחינת לישמור על הגוף ועל המערכת ההומראנלית אם הוא יוסיף לזה נובלה , ושבוע לפני הסוף יתחיל זריקה של כוריגון וישב עליו 4 שבעות ? או לפני השיטה שלכם סליחה מיום הזריקה הראשונה של הטסט לשבת על כוריגון , לך יש טעיון לזה ?
אני רואה את זה ככה,
ככה או ככה הוא יגיע לאותה נקודה ,
עם כוריגון ונובלה הוא יביא לשיקום המערכת ההומנאלית ככל שאפשר
וגם אם כלומיד הוא יגיע לשיקום של המערכת ההומנאלית ככל שאפשר
אני טעוה ? אם כן בוא ותוכיח לי שאני טועה ,
אם לא אז מה שאני תורם לבחור זה חיסכון של עוד 200 300 שקל או עוד כמה שיקחו לו עבור הכוריגון והנולבה ,
שככה או ככה הוא יגיע לאותה מטרה בדיוק בסיום הסייקל ,
תודה מון לייט, אבל קראתי את המאמר מספר פעמים.
אחלה של מאמר כדרך אגב.
אז ככה, לנתונים :
משקל : 65
גובה: 1.66
עובד עם תפריט תזונה לעלייה במאסה מזה חצי שנה ברציפות ומרגיש די תקוע.
רוצה לקחת את זה יותר לכיוון תחרותי, ולהתקדם ככל האפשר.
כל מה שלקחתי (אבקות חלבון, כל סוגי הקריאטין דור חדש, והגיינרים) לא קידמו אותי יותר מידי, ואני תקוע על המשקל כבר מעל חודשיים.
אני על 6 ארוחות מלאות (ע"פ התפריט) לעלייה במאסה. ניסיתי לשנות ולהוסיף, אבל אני לא רואה שינוי ניכר.
אשמח לדעת אם להתחיל רק עם הטסט' אנטט או להוסיף גם דיבול.
תודה.
בחיים לא אמרתי למישהו לקחת על ההתחלה גרם טסט אחי כל עוד 500 מילגרם משפיע אין צורך לעלות אבל כן בחור ששוקל מעל 100 קילו ועבר כמה שנים טובות של סייקלים אז גם יש מצבים שגם גרם טסט כבר לא ידגדג לו תביצה ! ודקה אני מיתכנן לאנשים שרוצים לקחת שלא יגעו ! ולדעתי ב3 4 סייקלים הראשונם לפחות אין צורך לקחת משהו מעבר לדיבול וטסט\וינסטרול וטסט , שילוב של טסט עם בולדנון זה רק אחרי כמה וכמה סייקלים לכל דבר יש שלבים בחיים גם לגרם וחצי טסט יש דרך ארוכה מאוד !!הפורום הזה מסתמך על מחקרים מדעיים ועל אנשים שלומדים את הדברים לעומק יותר ממה שאתה חושב.
אתה מסתמך על זה שאתה מזריק לך ולאנשים כמוך חומרים.
לפני כמה זמן היה איזה דילר שהציע לחבר שלי שיקח בסייקל הראשון גרם טסט ודיבול ודקה וסוסטנון וכו וכו וכו.
אם אתה רואה את התמונות שלו אתה רואה בן אדם מאוד גדול וחזק.
רק חבל שאין לך ראיית רנטגן ואתה לא יכול לראות מה שהולך לו בתוך הגוף..
אני נלחמתי איתו שלא יעשה מה שהדילר ה"בריון עם השנות נסיון" הציע לו ואני לעומתו לא עשיתי אפילו סייקל אחד ובסופו של דבר הוא הקשיב לי.
למזלו...
אפשר להגיע רחוק עם כל סייקל אבל אפשר להגיע רחוק גם לבית חולים על הדרך.
הבעיה שלך ושל עוד הרבה אנשים זה שלפני שהם מכניסים מזרק לתחת הם צועקים אללה וואכבר!
עד שיום אחד אללה לא יהיה כזה וואכבר..
בשורה התחתונה אז לפי מה שאמרת בהתחלה אין שום ביעה נכון ?אז בוא אני אגיד לך. בסייקל הראשון אם הוא יקח 500מג טסט ו 6שבועות דיבול לא יקרה לו כלום. וסביר להניח שאם הוא יקח רק כלומיד הוא יתאושש אחרי חודשיים (אני בספק רוב הנשים מתאוששים הרבה יותר לאט מאשר נראה להם) הבעיה פה היא לא היסייקל עצמו. הבעיה פה הקניית הרגלים לא נכונים שאם הזמן לאחר שנים של לקיחת סייקלים בצורה לא נכונה תביא לבעיות בריאותיות שהקלה שבהם היא פגיע ביכולת הגוף לייצר טסט ואז יהיה צורך במתן טסט סינטטי לכל החיים (אני מכיר המממוווןןן אנשים שזה קרה להם) ועד לבעיות כבד לב שומנים בדם ושאר ירקות. לגבי HCG כלומיד נולבה וכל השאר. אני ממש ממש ממש לא מסכים איתך שאם הוא יקח רק כלומיד הוא יתאושש באותה צורה מאשר שילוב של HCG נולבה וכלומיד.
שילוב של כל אלה יביא להתאוששות מהירה פי כמה מאשר ליקחת רק כלומיד או נולבה והסיבה היא פשוטה HCG מחכה את הורמון ה LH מה שמגרה את האשכים ליצר טסט. הסיבה שלוקחים HCG במהלך הסייקל זה למנוע את אטרופיה של האשכים ובכך לגרום להתאוששות יותר מהירה בסיום הסייקל. יש ימבה מחקרים שמאשרים זאת ואם תעשה פה חיפוש קטן תראה רפרנסים לאותם מחקרים שאני ואחרים פירסמנו פה. אז אתה לא יכול לטעון נגד מחקר מדעי שבדק בדיוק את הנושא הזה. ומעבר לכך יש פה מלא אשים שמניסיון יגידו לך שהתאוששות הייתה טובה יותר השיטה הזאת. (כולל ניסיון אישי שלי) לגבי כלומיד ונולבה אני לי יודע אם אתה יודע איך התרופות האלה עובדות אבל מעבר להיותם SERMS לכלומיד יש השפעה על בלוטת היותרת לגרות אותה להפריש LH ולנולבה וכלומיד יש השפעה סינרגטית (ההשפעה של שניהם ביחד חזקה יותר מכל אחד לחוד) אני מציע לך לקרוא על תכנית שנקראת POWER הנושא מוסבר שם בצורה יפה וברורה.
בחיים לא אמרתי למישהו לקחת על ההתחלה גרם טסט אחי כל עוד 500 מילגרם משפיע אין צורך לעלות אבל כן בחור ששוקל מעל 100 קילו ועבר כמה שנים טובות של סייקלים אז גם יש מצבים שגם גרם טסט כבר לא ידגדג לו תביצה ! ודקה אני מיתכנן לאנשים שרוצים לקחת שלא יגעו ! ולדעתי ב3 4 סייקלים הראשונם לפחות אין צורך לקחת משהו מעבר לדיבול וטסט\וינסטרול וטסט , שילוב של טסט עם בולדנון זה רק אחרי כמה וכמה סייקלים לכל דבר יש שלבים בחיים גם לגרם וחצי טסט יש דרך ארוכה מאוד !!
בשורה התחתונה אז לפי מה שאמרת בהתחלה אין שום ביעה נכון ?
וגבר אני יודע את החשיבות של הכוריגון בסייקלים ואני אישית לא עולה על סייקל לפני שיש לי את הכוריגון בצד אין ספק בכלל ,
וגם שאני עושה PCT אני מרביץ 2 כלומיד ו2 נובלה זה במובן מאילו ,
אבל הסייקלים שלי לא דומים לסייקלים של הבחור ,
ומה שהבחור הולך לעשות אם ניתחשב בזה שזה סייקל ראשון אז אין צורך במעבר לכלמוד,
לא חידשת לי כלום גבר בקיצור כלומיד יביא לשיקום בסופו של דבר נקודה , אז אתה לא יכול להגיד לי שהבחור יעשה לעצמו נזק כזה או אחר ,
גם מחקריים מדעים אומרים מצד אחת למה לקחת כוריגון משבוע ראשון ואחרים אומרים שלא מומלץ לקחת אותו זמן ממשוך כי הוא יכול ליגרום להפסקת יצור הורמון הגונוטרופין ושהכי מומלץ לקחת אותו שבועיים אחרונים של הסייקל , זה המדע אומר כן , אז איך אתה בכל זאת ממליץ לקחת ככוריגון במהלך כל הסייקל ? אז מחקרים מדעים אומרים שגם אתה מסוכן, בקייצור נשמה תעשו מה שבא לכם על הזין שלי אין לי כוח לוויכוח הזה אני ילך לנשנש לי בימקום חזה עוף עם צלחת אורז לפני האימון עדיף לי כי על כל מחקר שאתה תביא אפשר להביא לך מחקר שמראה את ההפכך זה לא ניגמר ביגלל זה עדיף ניסיון של שנים ולדעת תכלס בשטח מי נגד מי מאשר לדעת בתאוריה שכל שני וחמישי יוצא לך תאוריה חדשה , מה שעובד לפעמים במדע תכלס בשטח שעושים עירבוב של X ו Y יכול להיות גם פיצוץ למרות שעל הדף הכל יסתדר בדיוק ,אם אתה יכול להגיע לאילת בטיסה במקום ברכב. מה תעדיף? אתה מבין למה אני מתכוון. ושוב מה זה קשור ליזה סייקל אתה ראשון או מאה צריך לעשות דברים נכון. ולתת למישהו עצה נגד משהו שיכול להביא אותו להתאוששות מהירבה יותר זאת עצה לא טובה נקודה.
גם מחקריים מדעים אומרים מצד אחת למה לקחת כוריגון משבוע ראשון ואחרים אומרים שלא מומלץ לקחת אותו זמן ממשוך כי הוא יכול ליגרום להפסקת יצור הורמון הגונוטרופין ושהכי מומלץ לקחת אותו שבועיים אחרונים של הסייקל , זה המדע אומר כן , אז איך אתה בכל זאת ממליץ לקחת ככוריגון במהלך כל הסייקל ? אז מחקרים מדעים אומרים שגם אתה מסוכן, בקייצור נשמה תעשו מה שבא לכם על הזין שלי אין לי כוח לוויכוח הזה אני ילך לנשנש לי בימקום חזה עוף עם צלחת אורז לפני האימון עדיף לי כי על כל מחקר שאתה תביא אפשר להביא לך מחקר שמראה את ההפכך זה לא ניגמר ביגלל זה עדיף ניסיון של שנים ולדעת תכלס בשטח מי נגד מי מאשר לדעת בתאוריה שכל שני וחמישי יוצא לך תאוריה חדשה , מה שעובד לפעמים במדע תכלס בשטח שעושים עירבוב של X ו Y יכול להיות גם פיצוץ למרות שעל הדף הכל יסתדר בדיוק ,
כוריגון אם לא ידעת מעבר לזה שהוא מעוד תורם גם לו יש את התופאות השלילות שלו
אז אני רואה דברים ככה , מה שלא נחוץ עדיף לא לקחת , אם אפשר לעשות שיקום ללא כוריגון ונובלה אז נעשה שיקום ללא גם נחסוך כסף וגם נלסוך את התאופות הלאווי שיכולת להגיע על הדרך ,
שיהיה חייב לקחת נובלה וכוריגון ניקח נובלה וכוריגון שזה בגדר מומלאץ בילבד ולא חובה אז אין טעם
אני סיימתי את הוויכוח המיותר הזה שלא יגמר גם בעוד 100 שנה שיהיה לך המשך יום טוב