הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה בפוטושופ - צריך את עזרתכם

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
הורדתי פוטושופ ואני צריך מדריך איך לגזור תמונות - אבל שיצא מדויק.
מצאתי כמה מדריכים - אבל אף אחד מהם לא הביא לי לתוצאות שאני מחפש.
תודה.
יש לי CS2

• פותח/ת השרשור
לגזור, לחתוך, יש לי תמונה שאני צריך לגזור אותה ולהעביר אותה לתמונה אחרת, שתשתלב עם הרקע.
אני גוזר אבל רואים בבירור שהתמונה גזורה וחתוכה לא טוב.

זה תחום רחב מאוד ומה שאתה מבקש תלוי במה שאתה רוצה לחתוך. יש הרבה מאוד טכניקות להרבה מאוד אלמנטים שונים כמו שיער, פרופילים וכ'ו.

• פותח/ת השרשור
אני סך הכל מבקש לגזור תמונה של בנאדם בצורה מדוייקת ולהעביר את אותה תמונה לתמונה אחרת.

זה בכלל לא סה"כ,צריך לשבת ולעבור לבד על הקווים של מה שאתה רוצה לגזור,ואז כשאתה גוזר ומעביר לתמונה אחרת,זה גם יראה שונה ולא קשור.
אז מגיע סיפור אחר,להקטין קודם כל,לשנות את הצבעים שיתאימו לתמונה החדשה,וגם קצת גימור בצדדים שלא יראה כאילו מישהו באמת הדביק את זה.
זה לא פשוט כמו שזה נדמה אחי.

כמו שאמרו פה,זה תחום מאוד רחב,שדורש ניסיון בד"כ.

• פותח/ת השרשור
זה בכלל לא סה"כ,צריך לשבת ולעבור לבד על הקווים של מה שאתה רוצה לגזור,ואז כשאתה גוזר ומעביר לתמונה אחרת,זה גם יראה שונה ולא קשור.
אז מגיע סיפור אחר,להקטין קודם כל,לשנות את הצבעים שיתאימו לתמונה החדשה,וגם קצת גימור בצדדים שלא יראה כאילו מישהו באמת הדביק את זה.
זה לא פשוט כמו שזה נדמה אחי.

כמו שאמרו פה,זה תחום מאוד רחב,שדורש ניסיון בד"כ.

לא ביקשתי ממכם לעשות את זה במקומי, ביקשתי עזרה, תפנו אותי למדריכים שיכולים לעזור.
תודה ויטלי.. ראיתי את המדריך הזה ועשיתי גם לפיו אבל זה לא יצא לי הכי מדויק.
ננסה שוב.

filter -> extract
תקיף את מה שאתה רוצה עם המברשת(לא נורא אם אתה קצת זז מהקווים), תצבע את זה עם הדלי שיש בצד ותלחץ אישור. זאת הגזירה הכי פשוטה שיש נראה לי.

• פותח/ת השרשור
filter -> extract
תקיף את מה שאתה רוצה עם המברשת(לא נורא אם אתה קצת זז מהקווים), תצבע את זה עם הדלי שיש בצד ותלחץ אישור. זאת הגזירה הכי פשוטה שיש נראה לי.

אבל אםאני זז קצת מהקווים נשארים כל מיני חלקים מסביב לתמונה-של הרקע.
הצלחתי לעשות את זה ככה.. אבל אני מחפש דרך לעשות ממש מדויק

רוצה לעשות ממש מדויק? לך עם מברשת מסביב ותמחק ידנית. איך אתה מצפה לפתרון קסם לעריכת תמונה שאין לנו מושג מה היא?

אבל אםאני זז קצת מהקווים נשארים כל מיני חלקים מסביב לתמונה-של הרקע.
הצלחתי לעשות את זה ככה.. אבל אני מחפש דרך לעשות ממש מדויק
תיקח מחק עם קצוות מטושטשים(שאתה בוחר מברשת של מחק יש לך באלנס של חדות/טשטוש) ותמחק את מה שמסביב. לגזור מדויק דורש אימונים, השיטה הזאת היא הכי קלה לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית