הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 45

• פותח/ת השרשור Yakirh
  • פורסם בתאריך

Yakirh

משתמש פעיל
580
0
נק' מוניטין:
31
580
0
בדיקת טכניקה ,
את האמת סקוואט על הפנים לא ראיתי את זה ככה .. בכל מקרה אני באימון הבא יעלה עוד אחד כי לדעתי הסקוואט הזה לא משקף . בחזרה הרביעית והחמישית אני שם לב שלא שברתי מקביל אבל בשאר החזרות אני בטוח ששברתי מקביל (סירטון הבא נעלה עם מכנס צמוד יותר שיהיה יותר ברור .. )
בכל מקרה בלי יותר מדיי תירוצים ,

תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אם יש לך מקבילים בחדר כושר שים שם את המוט אם מותר

הבעיה היא שהמקבילים בצד השני של המכון כושר ואני לא רוצה להתחיל להסתבך עם זה ולריב עם כל העולם ..
בכל מקרה בוא נחזור לטכניקה , אשמח לביקורת

---------- התגובה התווספה 31-01-2011 ב 11:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה 30-01-2011 ב 20:25 ----------

סליחה על החפירה אבל, מישהו ?

זה לא ילך ...
גם אם ירימו בישבילך את המוט... זה פשוט לא ילך
אתה בחיים לא תוכל להכנס מתוח מספיק ולמקם את המוט במקום הנכון.. ולשחק עם האחיזה שתתאםי לך וכו'...

תמצא סידור אחר או שתעבור לעושת פורנט סקוואט [קלין לפני] שזה יותר מתאים למי שיש בעיה עם חוסר במקום להוציא ממנו סקוואט

בכל מקרה לא זה ולא זה זה פיתרון
אם יש מקבילים.. שים על המקבילים

• פותח/ת השרשור
זה לא ילך ...
גם אם ירימו בישבילך את המוט... זה פשוט לא ילך
אתה בחיים לא תוכל להכנס מתוח מספיק ולמקם את המוט במקום הנכון.. ולשחק עם האחיזה שתתאםי לך וכו'...

תמצא סידור אחר או שתעבור לעושת פורנט סקוואט [קלין לפני] שזה יותר מתאים למי שיש בעיה עם חוסר במקום להוציא ממנו סקוואט

בכל מקרה לא זה ולא זה זה פיתרון
אם יש מקבילים.. שים על המקבילים

סבבה אני לוקח את מה שאתה אומר בתור עצה ואני אשאל לגבי המקבילים ..
בכל מקרה , שמרימים לי את המוט לגב אין כלכך בעיה את האמת . לוקח לי כמה שניות להסתדר עם המוט ,עוד כמה שניות להסתדר עם הגוף והרגליים ואני מתחיל את הסט.

יש לך ביקורת לתת לי על הסקוואט שצילמתי ? (אני אשמח ..)
תודה רבה

גם אני ככה הייתי פעם.. וזה גרר אותי לבעיות והרגלים בסקוואט שעד היום קשה לי להפטר מהם ...
זה פשוט לא משמ אפשרי לעשות ככה סקוואט..
כשמוציאים פעם ראשונה סקוואט מכלוב או עמודים מבינים עד כמה זה משמעותי

לסקוואט.... בגדול.. המשקל זז קדימה.. תנסה להוציא יותר ברכיים ולהשאיר את המשקל על העקבים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית