עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, גוד מורנינג זה תרגיל מאוד מסוכן, כדאי להמנע.כל הכבוד אחי, goodmornings עם 172 קילו. אני בטוח שהגב שלך יודה לך בעתיד.
לא הבנתי אלכס ?
ואלברו תצלם את כל הגוף יותר חשוב לראות טכניקה
כן, גוד מורנינג זה תרגיל מאוד מסוכן, כדאי להמנע.
זה דווקא נראה לי בסדר, אין פה יותר מידי GM.
אתה באמת חושב שהוא מסוגל לעשות גוד מורנינג עם 172.5 קילו?כן, אתה צודק זה באמת הגיוני לעשות גוד מורנינג עם משקל של הסקוואט כשהסקוואט שלך על הפנים. יש לך יכולת הבנה מדהימה, ע1נס.
תודה.
הסרטון שהמנהל החזק פה הביא זה מהסט של השלישייה, מאז המליצו לי להרחיב את העמידה ועזר כמו שאתם רואים.
כל הכבוד מר לטיסימוס!!!אל תזלזלו, בקרוב יש לו סקוואט 120 לחמישייה, אבל על הזין המשקל, העיקר הטכניקה!
עזר עד כדי כך שנמנעת בכוונה מלצלם את כל הגוף כדי שלא יראו את הסקוואט?
הצילום הקודם מלפני ארבעה ימים. אתה לא שומע לאף אחד שאומר לך שאתה מתכון בטוח לפציעה, ואין אחד שלא אומר לך את זה.
צילמתי מלמטה שיראו שאני שובר מקביל...
אני בתוכנית 5X5 ככה שיום חמישי אני עושה 3 חזרות ואז ראשון 5...
ויש שיפור בטכניקה,אמנם עדיין לא טובה הטכניקה אבל יש שיפור.
אני לא יודע מה הקטע שלך שאתה כל הזמן מנסה לזלזל בי או לפגוע,אבל תאכלס זה לא מזיז לי ככה שאתה מבזבז את זמנך.
אני אפעם לא אמרתי שיש לי טכניקה גרועה, אני לא משקר לעצמי, אני יודע שהטכניקה לא טובה, איפלו תראה שכתבתי סקוואט/גוד מורנינג.מישהו אמר לך שאתה לא שובר מקביל? מעירים לך גם כאן וגם בפורום השני בעיקר על הטכניקה של הסקוואט. זין על לשבור מקביל כרגע, זה לא מעניין אף אחד חוץ מכמה ילדים שלא הבינו את מה שריפ כתב מלכתחילה (והוא אמר להם את זה בפורום שלו). אם הטכניקה חרא לא מעלים משקלים. אם היה לי כוח הייתי מחפש לך אשכולות מלפני שנה שנראו בדיוק אותו דבר. אולי תעלה סרטון לפורום של ריפ ותראה מה הוא חושב? הוא סמכות יותר מכולנו, לא?
תוציא מהראש שלך שאני מנסה לזלזל או לפגוע בך, בתכלס זה לא עניין שלי אם תפצע או לא. תעשה מה שבזין שלך, אבל לפחות אל תשקר לעצמך. אפילו אתה כתבת על הסרטון שהבאתי שזה ספק סקוואט ספק גודמורנינג.
אני אפעם לא אמרתי שיש לי טכניקה גרועה, אני לא משקר לעצמי, אני יודע שהטכניקה לא טובה, איפלו תראה שכתבתי סקוואט/גוד מורנינג.
הקטע הוא שמיליון פעם הורדתי משקל לשפר טכניקה, וביליתי חודשים בניסיון לשפר את הטכניקה, ושפשוט לא הצלחתי.
ברור שאם אני יתחיל להרגיש כאבים באפשהו מהסקוואט אני אפסיק,בנתיים הכל בסדר.
אחרי הכל זאת בחירה שלי ואני בחרתי להתקדם ככה..
לא הצלחת לשפר את הטכניקה אז חזרת להעלות משקלים?
מה אני אגיד לך, מאחל לך בריאות ושלא תרגיש "פתאום" כאבים שינבעו מפריצת דיסק כפולה.