הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה ב WORD

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
יש לי ב WORD מסמך כתוב עם שאלות, אני מעוניין את התשובות לכתוב בצבע אדום.

אני לוחץ על האייקון A ומשתנה את צבע הגופן לאדום, אבל שאני מדלג נגיד בין שורות או קופץ רגע למקום אחר במסמף הצבע שוב חוזר לשחור למרות שהצבע מתחת ל A הוא אדום..

יש דרך לשנות את זה? שהצבע שבחרתי יישאר תמיד? כי כרגע אני צריך כל פעם מחדש ללחוץ על A שוב..

תודה לעוזרים

עוד אפשרות היא ללחוץ ctrl + D לפני שאתה מתחיל להקליד, תקבל כל מיני אפשרויות לעריכת פונט כולל אפשרות לשנות את הצבע (אם אתה לא רוצה לשנות את הצבע האוטומטי של הפונט).

אם אתה בוחר "אדום" במקום "אוטומטי" בצבע אז הוא צובע רק את הטקסט שאתה הולך להכניס.
איך שלא יהיה, יש דרך לפתור את זה אבל זה עקום (כמו ברוב התוכנות של מיקרוסופט): אתה צריך לבחור את כל הטקסט המקורי, לפני שהכנסת שינויים, ללחוץ על ctrl d ולהעביר אותו לשחור (במקום "אוטומטי"). אח"כ אתה יכול לשנות את הצבע של הצבע האוטומטי והוא יכתוב לך באדום (ולא ישנה את כל הטקסט, כי הוא לא יהיה על אוטומטי יותר, אלא על "שחור"). זה עוד שניה עבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית