הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט 100 ק"ג

BambaBuilder

משתמש פעיל
334
74
נק' מוניטין:
629
334
74
שלום כולם!

תכנית SS
A- סקוואט, בנץ', דדליפט
B- סקוואט, מיליטרי, מתח רחב

היום עשיתי עוד אימון עם סקוואט במשקל 100 ק"ג (כי בפעם האחרונה הביצוע לא היה מספק) 📢.

איך הטכניקה הפעם?:

סקוואט סט 1:

סקוואט סט 2:

תודה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה מתנדנד בתחתית (תסתכל על הרגליים שלך - הן הולכות קצת קדימה כשאתה משלים את התנועה). זה לא טוב כי זה משחרר את המתיחה בהאמסטרינגס ומונע ממך באונס כמו שצריך (זה יהיה בעיקר באונס מה שקוראים "מהברכיים"). תוציא ברכיים קצת יותר ושב אחורה, תשים לב שאתה לא עושה את הנדנוד הזה.

בסט הראשון -אתה מאבד קצת שיווין משקל , אתה מנסה לעלות את החזה כלפי מעלה ומאבד את ה"היפ דרייב". (תחשוב יותר על לדחוף את התחת כלפי מעלה)
בסט השני- אתה ממש נופל קדימה בתחתית - תשב יותר אחורה , תרגיש שאתה דוחף עם העקבים לאורך כל התנועה.

בסט הראשון -אתה מאבד קצת שיווין משקל , אתה מנסה לעלות את החזה כלפי מעלה ומאבד את ה"היפ דרייב". (תחשוב יותר על לדחוף את התחת כלפי מעלה)
בסט השני- אתה ממש נופל קדימה בתחתית - תשב יותר אחורה , תרגיש שאתה דוחף עם העקבים לאורך כל התנועה.
אני לא מבין איך הוא נופל קדימה, אבל כשאני מסתכל על המוט אני רואה שהוא נמצא כל הזמן באותו הקו? אם הוא היה נופל קדימה סביר להניח שהמוט גם היה מתקדם קדימה ולא זז בקו ישר.
(אני לא בא לשלול את מה שאתה אומר, פשוט לא הבנתי)

אני לא מבין איך הוא נופל קדימה, אבל כשאני מסתכל על המוט אני רואה שהוא נמצא כל הזמן באותו הקו? אם הוא היה נופל קדימה סביר להניח שהמוט גם היה מתקדם קדימה ולא זז בקו ישר.
(אני לא בא לשלול את מה שאתה אומר, פשוט לא הבנתי)

שים לב בסט השני , כל פעם לקראת סוף הירידה המוט הולך קדימה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, הבנתי מה אתם אומרים..
יכול להיות שהמשקל הזה כבד מדי בשבילי.

אימון הבא אני אנסה פעם אחרונה לתקן טכניקה על 100 ק"ג, אם לא יהיה טוב אני אעשה דילואד.

גם בסט הראשון הברכיים שלך גולשות בתחתית. אתה צריך להתרכז בלהשאיר את המשקל על העקבים שלך ולא להעביר אותו קדימה.

אוקיי, הבנתי מה אתם אומרים..
יכול להיות שהמשקל הזה כבד מדי בשבילי.

אימון הבא אני אנסה פעם אחרונה לתקן טכניקה על 100 ק"ג, אם לא יהיה טוב אני אעשה דילואד.

כל עוד המוט עולה המשקל לא כבד מדי. ואצלך הוא עולה די מהר. רק צריך לשמור על שיווי המשקל בתחתית.

• פותח/ת השרשור
עשיתי עוד אימון עם 100 ק"ג, אין שינוי... :(

גם יש לי כאבים בגב התחתון..

מה כדאי לי לעשות? דילואד? להישאר עם המשקל? לעלות? 😳

נערך לאחרונה:
למה עשית עוד אמיון עם 100?

תעלה משקל ותשפר תוך כדי ההעלאה בין האימונים
פשוט תחשוב כל הסט ברכיים לצדדים,להתיישב אחורה,משקל על העקב

• פותח/ת השרשור
יש לי היסטוריה עם פציעות (לא חמורות ולא קשורות לסקוואט) ואני מפחד על הגב...

חוץ מזה המשקל ממש מרגיש לי כבד.

פעם אני עשיתי עמידה רצת יותר רחבה אבל מדריך מהחדר כושר אמר לי שאני עושה רחב מדי. באימון הבא אני אנסה שוב לעשות עמידה יותר רחבה.
אולי זה יאפשר לי להצמיד את הברכיים לצדדים ויפתור את הבעיה.. 🙄

בגדול זה יכול לעשות גם בדיוק ההפך
הבעיהש ל רב האנשים להוציא ברכיים אחוצה נובאת ממקרבי ירך חלשים..
אם תרחיב את העמידה.. תגרום לעוד יותר שיתף של המקרבים בתנועה

תכלס תראה מה נוח לך
בסופו של דבר כולם מתאפסים על הרוחב עמידה שלהם היכ נוח לבצע בו סקוואט

רק צריך לתת לזה זמן ומספיק סטים עם מוט כבד על הגב
לאט לאט אתה כבר תכניס את עצמך לנקודה הכי נוחה [וכנראה הכי חזקה] לך

אז מה אתה אומר שכדאי לי לעשות בקשר למשקל?

להעלות.. לשים לב לדגשים.. להמשיך לצלם ולפרסם ולקבל ביקורת... ולצבור עוד נסייון עם התרגיל הזה

זה לא תרגיל לשומדים לעשותב יום אחד או שבוע או חודש או שנה ...
כל הזמן אתה מקפיד ומשפר וכו'..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית