ייעוץ סייקל ראשון- לא שלי

• פותח/ת השרשור Selotep
  • פורסם בתאריך

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
1-14 שבועות טסטווירון 500 מ"ג
15-18 PCT נולבה 20/20/20/20
איך הסייקל ?

חרא PCT

לשלב טמוקסיפן למשך 45 יום במינון של 20מג וכלומיד במינון של 100מג למשך חודש. ו 500 יחידות HCG פעם בשבוע במהלך הסייקל.

• פותח/ת השרשור
בנוסף לנובלה?
אם נגיד עושים סייקל חצי שנה אפשר לעשות ככה?
1-12 שבועות 500 מ"ג טסט
13-24 שבועות 750 מ"ג טסט
איזה פיסיטי צריך להיות כאן?

למה שמישהו ירצה להיות חצי שנה על סייקל אלה עם כן הוא מתחרה. מה שאני הייתי עושה הייתי עושה test taparing שזה הורדה הדרגתית של המינון חפש באחד הפוסטים שלי אני נותן הסבר מפורט

בבקשה

בכלליות רוב המקצוענים נשארים על חומרים כל השנה יש תקופות של סייקל במינונים גבוהים.
ויש תקופות של crusing או bridge שבהם הם על מינון תחזוקה. מי שמתחרה ברמה מקצוענית אין לו ברירה אלה לחיות ככה. מבחינה בריאותית זה מתכון לאסון. וממש לא מומלץ. דרך אגב אחת הסיבות שהגיעו למינונים כאלה מטורפים זה בגלל שאין אפרגולציה של הרצפטורים וכדי להמשיך לראות תוצאות אתה חייב להעלות את המינון. כמובן שיש מה שנקרא deminishing return זאת אומרת פחות תוצאות על מינון יותר גבוה עד שבסופו של דבר אתה מוצא ת עצמך מזריק 2 גרם טסט בשבוע ולא וראה תוצאות ואז מן מסתם מתחילים עם GH ו IGF וכל הדברים האלה.
חח אני מת לראות את הבדיקות דם של הבחור. אני מתאר לעצמי שספירת הדם שלו על הפנים וכדוריות הדם האדומות שלו בשמיים ותפקודי כליות וכבד לא אופטימליות.

לגבי הורדה איטית של החומר. יש פרוטוקול שלם על זה שנקרא test taparing הוא מגובה במחקרים ועושה רושם שאנשים מגיבים אליו בצורה טובה. מבחינה פיזיולוגית יש בזה הרבה היגיון.
אתה מרגיל את הגוף לאט לאט למינון נמוך יותר ו HTPA מתאושש בהרגה. המחקרים שמגבים את הפרוטוקול מעידים שמינון של 100מג טסט אנטט בשבוע לא מביא להשבתה מלאה של ה HTPA

הפרוטוקול עובד ככה.
לאחר זריקה האחרונה של הסייקל. נכנסים לתקופה של 6 שבועות על מינון של 100מג טסט אנטט בשבוע על מנת לתת לגוף להתנקות מכל שאחר החומרים דקה טרן בולדנון וכו. ולאחר מכן מתחילים להוריד את הכמות לאט לאט
למשך שישה שבועות. כאשר בשלב זה משלבים את האנטי אסטרוגנים
80מג בשבוע\40 מג טמוקסיפן\100מג כלומיד
60מג לשבוע\40מג טמוקסיפן\100מג כלומיד
50מג לשבוע\20מג טמוקסיפן\50 מג כלומיד
40 מג לשבוע\20מג טמוקסיפן\50מג כלומיד
20מג לשבוע \10מג טמוקסיפן
10מג לשבוע\10מג טמוקסיפן

השיטה הזאת אמורה להביא להתאוששות מלאה בסיומה.

איך אפשר להגיע למינונים כאלה ?
זה לא ריאלי אם אין לך רוקח
על איזה מינונים אתה מדבר? הכוונה היא לסייקל ארוך של חצי שנה ומעלה.
מה הקטע בPCT שבוע אחרי סיום הסייקל?
אורך מחצית החיים של הטסט הוא שבועיים ולא שבוע.
תלוי מה לקחת. ואתה צריך להבין שהתאוששות או תחילת התהליך זה משהו שקורה בין לילה ז התהליך איתי. אפשר להתחיל לתת HCG גם אם עדיין יש קצת אנדרוגניים בדם.

סתם דוגמא נתת 500מג טסט בשבוע. זאת אומרת שלקראת סוף הסייקל זה המינון הקבוע פחות או יותר בדם. סיימת סריקה אחרונה ולאחר שבוע יש לך 250מג בדם. וכו וכו אתה יכול להתחיל לתת HCG כדי לעורר את האשכים להתחיל לייצר טסט.

אבל זה בכלל לא רלוונטי בשיטה הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית