הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה בזמן PCT

• פותח/ת השרשור idan707
  • פורסם בתאריך

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
כמה ימים לפני תחילת ה PCT נפצעתי באימון בכתף, הייתי אצל רופא משפחה שנתן לי כדורים נגד דלקות שכן זה האבחנה שלו.
לפי הכאבים שיש לי והעובדה שאני בקושי יכול להזיז תכתף אין מצב שאני יחזור להתאמן בשבועות הקרובים מה שמבאס אותי מאד כי ידוע לי על על החשיבות של האימונים והתזונה בזמן PCT
אני רוצה לשמוע ממכם המלצות מה אני יכול לעשות על מנת למזער נזקים מבחינת ירידת מאסה לאחר סייקל

קרה לי משהו דומה מאוד גם אני נפצעתי לקראת סוף סייקל בכתף.
אין מה לעשות צריך לרפא את הדלקת וזה מצער אבל לא להתאמן זה התהליך הקטבולי הכי משמעותי.

זה היה לפני כמה חודשים ואני עדיין לא ממש יכול להתאמן.
אני מציע לך לטפל בבעייה כבר עכשיו ולא לדחות. אם זו דלקת, תלך לפיזיוטרפיה שיפזרו לך את הדלקת.
יש להם טכניקות של לחיצות, אולטרסאונד, חשמל ועוד תלוי בפציעה.

דבר אחד שמנחם אותי זה שאם הייתי נפצע בלי הסייקל הייתי 5 קילו פחות ממה שאני עכשיו וכשאחזור אני בטוח שיהיה לי יותר קל להגיע אפילו באופן טבעי למשקל הגוף שהייתי בסוף הסייקל. או לפחות קרוב מאוד אליו 😃

הפציעה שלי היתה בגלל משקלים כבדים לחזה. ושלך?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני הייתי דוחק 109 - 110 קילו 4 סטים 7 חזרות אבל אני לא מאמין שבגלל זה הפציעה
הרי לא יכול להיות שזה קרה בבום

אני הייתי דוחק 109 - 110 קילו 4 סטים 7 חזרות אבל אני לא מאמין שבגלל זה הפציעה
הרי לא יכול להיות שזה קרה בבום
תאכל טוב תנוח הרבה. אין מה לעשות אם אתה יכול להתאמן פלג גוף תחתון אז תעשה את זה. תן בראש בגרליים זה ימזער נזקים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית