הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה דרוש עוד שיפור אבל בכל זאת....

גם לי נראה שהוא איבד המון נוזלים, סה"כ עם 8 קילו מ-98 ל-90 ואיך שהוא היה נראה בסוף המאסה נשמע די סביר שלפחות חצי מזה היו נוזלים (אם לא יותר, אם הוא הפסיק לקחת קריאטין).

יש דרך להוריד רק שומן בלי נוזלים? ממה בעצם מגיעים הנוזלים?

אחי היקר. אני מקווה שלא תיעלב ממה שאני הולך להגיד לך אבל באמת זה רק כדי שלא תעשה שטויות בפעם הבאה. בתור בן אדם שהיה על חומרים או עדיין על חומרים. התוצאות הם איך להיות עדין. על הפנים הלשון המעטה. עושה רושם שאתה ממש לא יודע מה אתה עושה (כנראה בתחום התזונה ואימונים) ושלא יבלבלו לי פה אתה מוח על נוזלים ושומן. לפי התמונות שהעלת זה בקושי נראה שאתה מתאמן בכלל שלא לדבר על חומרים.

כנראה שגם מבחינת תזונה וגם מבחינת אימונים ואני בטוח שגם מבחינת PCT פיספסת ובגדול. אני מציע לך לחזור ללוח השרטוטים ולתכנן הכל מחדש. ועצה שלי עזוב את החומרים בצד לתקופה ארוכה לפי איך שאתה נראה בתמונות המרחק בינך לסייקלים הוא שמיים וארץ תתקדם רגיל כרגע.

ועוד דבר שאני לא מבין אצל אנשים פה. אתם משקיעים כל כך הרבה כסף בסייקל וכל כך הרבה מאמץ אבל בכלל לא יודעים איך לאכול ואיך להתאמן בסייקל. לכו לייעוץ אצל אנשים מקצוענים זה לא בושה. להיות על סייקל זה לא אומר שיש כרטיס חופשי לאכול לאפות בשמש וסביח אצל עובד ולחשוב שתבנו שריר מזה. זה לא עובד ככה.

אחי שיהיה לך בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית