הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איפה לאכול באוניברסיטת תל אביב?

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
יש למישהו המלצות בשבילי?
אלה המקומות שהייתי בהם בינתיים וחוות דעתי:
1. שניצל איילה - פקולטה להנדסה - אוכל סביר מינוס, די יקר, מה שמשתלם גבולית שם זה הבאגט ממולא בפרגיות, עולה 25 ש"ח, אבל בגלל שהם מכירים אותי אז מוסיפים עוד בשר, אבל עדיין לא הרבה...
2. אקו - מדעים מדוייקים - חרא אוכל, בקושי שמים בשר, משפריץ שומן מכל מקום אפשרי, מחיר סביר (20 ש"ח לצלחת בסיסית ביותר אאל"ט), אבל איכות נוראית
3. קפיטרייה ווב - בניין שפות - קונים צלחת ב25 ש"ח וממלאים לך אותה באוכל: בשר בכמות סבירה, פחמימות בכמות בסדר, וסלטים עם לחם שום מעל. הבעיה שם שכמות הבשר תלויה במוכר ואם לא חייכת אליו בעבר מספיר (כלומר חבר טוב שלך) אז תסתפק במנה של בנות. בינתיים די עדיף על השאר.
4. אתר ההסעדה באזור גילמן\משפטים וכו' - כל מסעדות המזון המהיר שם יקרות בגדול, לא מומלץ. כמויות בשר כמו במקומות אחרים.
5. ארומה בית התפוצות - יקר.

אתם מוזמנים להצטרף ולעזור לפני סמסטר ב' 😃

אתה יכול לבוא לאזור שלנו (קפה ג'ו). יש סבארו עם אוכל נורמלי וגם שווארמה ופיצות.
אני לא אוכל שם כי זה יקר. אבל אנשים דיי מרוצים.
או שבעצם לזה התכוונת בווב?
בגדול- אין אוכל במקום הזה אלא אם אתה צמחוני גיי.
מתישהו גם אמורים לפתוח אצלנו (סאקלר) את הקפיטריה החדשה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה יכול לבוא לאזור שלנו (קפה ג'ו). יש סבארו עם אוכל נורמלי וגם שווארמה ופיצות.
אני לא אוכל שם כי זה יקר. אבל אנשים דיי מרוצים.
או שבעצם לזה התכוונת בווב?
בגדול- אין אוכל במקום הזה אלא אם אתה צמחוני גיי.
מתישהו גם אמורים לפתוח אצלנו (סאקלר) את הקפיטריה החדשה.

כן. זה ווב. הפיצות שם יקר. הדבר היחיד ששוה זה הצלחת ארוחת צהריים.
שמעתי שסגרו אצלכם את הקפיטריה כי היה בה אובר בקטריות, נכון? 😛:nono:
אז תאכלס אתה מסתדר עם אוכל מהבית כל יום ממה שאני מבין?

כשמר קולדפייר ואני היינו במאסההההההה היינו אוכלים בווב שווארמה בלאפה. אבל ביום יום הקפיטריה של הנדסה יותר מוצלחת, גם אם היא יקרה יותר.

לא, הכל גלוי והכל די חרא כי כולם עושים השוואת מחירים. בגילמן יש עוד קפיטריה, הם לא מוכרים בשר והאוכל יקר מאוד. חוצמזה אין כלום, אתה יכול לצאת מחוץ לאוניברסיטה ולאכול בבורגר בר, זה יוצא אותו מחיר כמו ארוחה באוניברסיטה.

בהמשך של טאגור, אחרי הסופר (במרכז הקניות שצמוד אליו). מהחד"כ זה בערך 10 דקות הליכה. יש גם דומינוס אם בא לך להוציא 10 שקל יותר.

• פותח/ת השרשור
אז מהנדסה זה לבזבז איזה 30 דקות הליכה (הלוך חזור) :\. נמשיך לאכול חרא סמסטר הבא. תודה על המידע בכל אופן!

אני מביא תיק שלם. יש בו דפים ועט וכל השאר אוכל. קופסאות עם אוכל, סנדויצים, שייקרים וחטיפי חלבון. אין ברירה. אני חוגג על מיקרוגלים וקולרים.

ברפואה סגרו את הקפיטריה בגלל שיפוץ. עדיין יש דוכני קפה שמחליפים אותה ומוכרים אוכל עם עובש.
בגדול, הכל אותו חרא. השווארמה זה הדבר היחיד שעוד איכשהו מיוחד. פעם היה גם חומוס, אבל הוא נסגר.
בגילמן יש קפה של פלצנים בשם שסק.

בקיצור, אני מצטרף להמלצה של חיים על הבורגר בר. אתה גם תמיד יכול להזמין דומינוס לאוניברסיטה.
אם אתה אוהב אסייאתי יש למון גראס. אם אתה תקוע יש מקדונלדס.

ובכמה מילים- אין מה לאכול באוניברסיטה הזאת. צמחונים מזורגגים שולטים בה!

אני מביא תיק שלם. יש בו דפים ועט וכל השאר אוכל. קופסאות עם אוכל, סנדויצים, שייקרים וחטיפי חלבון. אין ברירה. אני חוגג על מיקרוגלים וקולרים.

ברפואה סגרו את הקפיטריה בגלל שיפוץ. עדיין יש דוכני קפה שמחליפים אותה ומוכרים אוכל עם עובש.
בגדול, הכל אותו חרא. השווארמה זה הדבר היחיד שעוד איכשהו מיוחד. פעם היה גם חומוס, אבל הוא נסגר.
בגילמן יש קפה של פלצנים בשם שסק.

בקיצור, אני מצטרף להמלצה של חיים על הבורגר בר. אתה גם תמיד יכול להזמין דומינוס לאוניברסיטה.
אם אתה אוהב אסייאתי יש למון גראס. אם אתה תקוע יש מקדונלדס.

ובכמה מילים- אין מה לאכול באוניברסיטה הזאת. צמחונים מזורגגים שולטים בה!

למון גראס? מי שאוכל את זה זוהר בחושך. ולחומוס שם היה ריח של מוות.

אז במקרה שלך, המיקרוגל שבין דאך ללב הוא החבר הטוב ביותר של הסטודנט.

למון גראס? מי שאוכל את זה זוהר בחושך. ולחומוס שם היה ריח של מוות.
לא אכלתי בגיי גראס אף פעם אז לא יודע.
ועדיף חומוס מוות על המקום שפתחו שם עכשיו.
אהה, דווקא בשבוע הראשון יש איפה לאכול. יש את הירידים האלה עם המבורגרי חתולה.

אוי, למה הזכרת לי? תחילת סמסטר זה דבר נוראי. למה אי אפשר לשים את כל הסטודנטים בתאי גזים וזהו?

• פותח/ת השרשור
אז במקרה שלך, המיקרוגל שבין דאך ללב הוא החבר הטוב ביותר של הסטודנט.

אני והוא כבר בזוגיות לא רעה בכלל, וזכורים במיוחד שיעורי האינפי שהייתי מתמקם בדאך בשורה העליונה, פותח קופסא מהבילה מפוצצת אוכל ו"נהנה" לראות את המרצה מחרטט הוכחות עם אפסילונים ודלתות. ממש כמו לאכול מול סרט טוב :(

כן, גם אני לא מתקרב למקסיקו/כניסה ראשית בשבוע הראשון.
הדבר היחיד שאי פעם יצא לי משם זה חניה חינם לכל השנה.

• פותח/ת השרשור
ואגב, דאך זה אודיטוריום שהנאצים פתחו, אין שם מקום לגוף בצורה מכפירה. לא מבין איך אפשר ללמוד שם ואיך שרדתי שם שני קורסים סמסטר שלם, אשכרה צריך לתפוס מקום אחד לתחת, אחד לכתף ימין ואחד לכתף שמאל.
לא נדבר על הכריתת אצבעות שחוטפים שם מהכיסאות שמתחתיך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית