הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה לאכול באוניברסיטת תל אביב?

תאכלו מקדונלדס יא מפונקים, ב-2 דאבלים (46 שקל) יש 120 גרם חלבון ו-1100-1500 קלוריות תלוי אם לוקחים עם הלחמניית אנורקסים (טוב לדל פחמימה - סה"כ 60 גרם) או לא וכמה רוטב שמים.

אני והוא כבר בזוגיות לא רעה בכלל, וזכורים במיוחד שיעורי האינפי שהייתי מתמקם בדאך בשורה העליונה, פותח קופסא מהבילה מפוצצת אוכל ו"נהנה" לראות את המרצה מחרטט הוכחות עם אפסילונים ודלתות. ממש כמו לאכול מול סרט טוב :(
דאך זה אולם מדוכדאך. אם אתה לא יושב בשורה האחרונה אין לך מקום לביצים.
תמצא לך איזה מקרר לאכסן בו אוכל- זה הפתרון שלי. (יש לנו מועדון עם מקרר ומיקרוגלים)

EMZ, לא נורא, בקרוב אתה תתחיל לעבוד באוניברסיטה תמורת משכורת שלא תספיק לך לקנות שייק חלבונים ותקבל תו חניה חינם.

• פותח/ת השרשור
תאכלו מקדונלדס יא מפונקים, ב-2 דאבלים (46 שקל) יש 120 גרם חלבון ו-1100-1500 קלוריות תלוי אם לוקחים עם הלחמניית אנורקסים (טוב לדל פחמימה - סה"כ 60 גרם) או לא וכמה רוטב שמים.

מקדונלדס זה פינוק לסטודנטים תפרנים. ב46 שקל האלה אני יכול לסגור שבועית. (התכלבות שליטה)

ואגב, דאך זה אודיטוריום שהנאצים פתחו, אין שם מקום לגוף בצורה מכפירה. לא מבין איך אפשר ללמוד שם ואיך שרדתי שם שני קורסים סמסטר שלם, אשכרה צריך לתפוס מקום אחד לתחת, אחד לכתף ימין ואחד לכתף שמאל.
לא נדבר על הכריתת אצבעות שחוטפים שם מהכיסאות שמתחתיך
וחייבים לשבת בצד אחרת אתה לא יכול לצאת באמצע השיעור
שני דאבלים ב46? דאבל עולה 23 שקל? לא ידעתי. תודה על החידוש.

דאבל במקדונלדס זה 23 שקל? אין מצב חוזה, בבורגראנץ' המבורגר רגיל עולה 23. אין פלא שהם פשטו את הרגל.

כוסאמא שלהם. אם זה לא היה כל כך רחוק אולי היה לי סיכוי. אין מצב שברבע שעה אני עושה הלוך חזור לסאקלר, קונה המבורגר ולא מתעלף. יותר מידי אירובי בשבילי.

לא מבין מה הבעיה לפתוח מקום של אוכל נורמלי.
אני כבר חצי שנה מתפלל שיהיה אוכל סביר בקפיטריה החדשה. נקווה לטוב.

שמעתי גם שהם העלו את המשקל של הקציצה ל-130 גרם. יוצא קצת יותר מחצי קילו ב-46.

רגע רגע רגע, אני חייב הבהרה,
דאבל מק רויאל בלחמניית עינן קלה, 64 חלבון, 27 פחמימות, 25 שומן עולה 23 שקל?
אם כן, אני אתקרב למיקי די.

מכיוון שאני בחיטוב לפחות עוד חודש, אחד השמנים התלאביבים צריך לברר ולחזור עם תשובה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית