הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fedor Vs Silva

Anadrolic

משתמש מתחיל
159
7
נק' מוניטין:
270
159
7

יא ראבקום, איזה פתיחה אבל סיבוב שני פיודר פשוט הושמד.
כמו שנמאר בכמה מקומות, ולדעתי זה נכון האשמה לא נופלת על פיודר אני מאשים את המאמנים שלו. הזן החדש של לוחמי הMMA הם מפלצות ופיודר לא התאים את עצמו לעוצמה הזאת.
אם הוא לא יפרוש, אני מקווה שהוא יעשה כמה שינויים ולפחות יפרוש כמו המלך שכולם הכירו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
באסה, באמת פדור צריך לעשות התאמה למפלצות שצמחו בשנים האחרונות.

נראה לי הייתה לו גם בעיה מנטלית, אני הבנתי שהפעם הוא הגיע בלי החברה שלו וכל הכמרים כמו בשאר הקרבות... אני מקווה שהוא לא יפרוש, יש לו עוד לתת.

אגב, פאונד פור פאונד איפה אתה מדרג אותו?

• פותח/ת השרשור
ת'שמע, קשה לי לדרג אותו כרגע מאחר והוא לא נלחם כמעט מול אף אחד מהחברה החדשים והחזקים.
רק וורדום, ומול וורדום הוא באמת הפסיד בגלל פאשלה.
כיום לדעתי אין לו סיכוי מול חלק גדול מהלוחמים העולים, לדעתי אם הוא היה יוצא מול אליסטר(ואני יודע שכולם יודעים שאני מת על אליסטר) הוא היה נרצח שם בסיבוב הראשון רק בגלל הסיבה שהוא פשוט לא באותה ליגה כרגע. ניסיון\לב וכול זה, זה נורא נחמד והכול אבל כשעומד מולך מישהו ששוקל 25 קילו יותר ממך וגבוה ממך ב15 סנטימטר(ושאף אחד פה לא יתן את הונג מן צ'וי לדוגמא או זולוזיניו) והוא זריז, בכושר ויודע ללכת מכות אתה בבעיה חמורה, וזה בדיוק מה שראינו בקרב הזה.

אין שום ספק שפיודר היה אחד הגדולים, בדיוק כמו קרוקופ-הוא היה הסטרייקר הכי מטורף שנכנס לMMA אנשים פחדו בכלל לעמוד מולו ואיפה הוא היום? זה לא בגלל שהוא זקן או משהו פשוט יש בעיה מסויימת לעשות אדפטציה לסביבה שנוצרה היום.

פאונד פור פאונד? קשה לי להגיד מאחר ואין לו הרבה קרבות בתקופה האחרונה, קשה לי להאמין שהוא נכנס בכלל לעשירייה הפותחת. הוא צריך לדעת לעשות לפחות 2-3 קרבות שבהם הוא פשוט ירצח את המתמודד השני ואז אנחנו נוכל לראות את השינוי ולמקם אותו בטבלה.

באמת חבל עליו, כי הוא גם בחור טוב בסה"כ ותמיד באסה לראות מישהו גומר קריירה בדאון במקום לפרוש בשיא.

תאכלס. הקרב המרשים האחרון שלו היה ב-2005 נגד קרו קופ ( לשם השוואה זה היה בערך בזמן של הקרב של פורסט נגד בונר, כשהכל התחיל לצבור תאוצה).

לפרוש או לא הכל תלוי בכמה רעב נשאר לו. בכל מקרה הוא לוחם שיישאר בתודעה המון, המון זמן.

• פותח/ת השרשור
ת'שמע הוא נשאר סוג של "אגדה", אני חושב שהוא צריך לעשות קצת חושבים אולי לצאת קצת מרוסיה לאיזה כמה חודשים להתאמן קצת בגולדן גלורי..אולי במייקס טיפה לרענן את האוירה שלו. לעשות איזה קרב נגד קיין רימצ' נגד סילבה ולהראות לעולם שהוא עדיין לא סיים.

הבעיה של פידור ועוד הרבה דומים לו, שהם זן נכחד.
הוא לוחם טוב, אבל אתלט בינוני מטה.
ככל שהספורט גדל ונעשה יותר פופלארי, פריקים אתלטים מתחילים להתעסק בתחום הזה
ולא בפוטבול או כדורסל.

ובקשר לקרב, הוא פשוט נראה רע, זרק הוקים בפרעות ולא נראה מאוד מרשים.
לפי מה שהבנתי הוא הודיע על פרישה...

הבעיה של פידור ועוד הרבה דומים לו, שהם זן נכחד.
הוא לוחם טוב, אבל אתלט בינוני מטה.
ככל שהספורט גדל ונעשה יותר פופלארי, פריקים אתלטים מתחילים להתעסק בתחום הזה
ולא בפוטבול או כדורסל.

ובקשר לקרב, הוא פשוט נראה רע, זרק הוקים בפרעות ולא נראה מאוד מרשים.
לפי מה שהבנתי הוא הודיע על פרישה...

יכול להיות שיש משהו במה שאתה אומר, אבל בעבר פידור כבר ניצח פריקים שהיו הרבה יותר אתלטים ממנו...

בשבילי הוא עדיין לוחם הMMA הגדול ביותר בכל הזמנים, אני לא יודע אם זה כבר הגיל, או פשוט חסרון במסה או כושר גופני ירוד, אני מקווה שיחזור למסלול הנצחונות או שיפרוש, מה שכן הייתי רוצה לראות אותו כאלוף UFC לפני הפרישה...

יכול להיות שיש משהו במה שאתה אומר, אבל בעבר פידור כבר ניצח פריקים שהיו הרבה יותר אתלטים ממנו...

בשבילי הוא עדיין לוחם הMMA הגדול ביותר בכל הזמנים, אני לא יודע אם זה כבר הגיל, או פשוט חסרון במסה או כושר גופני ירוד, אני מקווה שיחזור למסלול הנצחונות או שיפרוש, מה שכן הייתי רוצה לראות אותו כאלוף UFC לפני הפרישה...

הוא ניצח פריקים שלא היו לוחמים גדולים, מכיוון שאומנות הלחימה היו עדיין במצב של העולם הישן בלי שיתוף פעולה בין מאמנים, לא הכל נפוץ.
ובנוסף לא היו לוחמים מלאים כמו היום.

הוא ניצח פריקים שלא היו לוחמים גדולים, מכיוון שאומנות הלחימה היו עדיין במצב של העולם הישן בלי שיתוף פעולה בין מאמנים, לא הכל נפוץ.
ובנוסף לא היו לוחמים מלאים כמו היום.

תשמע הבן אדם ניצח בפרייד את נוגיירה פעמיים, רנדלמן וקולמן פעמיים(אפרופו פריקים, וזה גם קולמן שהיה בתקופה הטובה שלו), טחן את טים סילביה תוך שניות, ארלובקסי, רוגרס, היט היררינג, מאט לינדלאנד...

רשימה מכובדת מבלי להזכיר גם את הקוריאנים/יפנים שהוא ניצח שחלק מהם נחשבים לטובים אינ פשוט לא זוכר מי...
בקיצור גם עם ההפסדים האלה יש לו רקרוד מרשים של 31-3, צריך לחכות ולראות אני לא חושב גם שעד עכשיו ראיתי מעבר חלק של לוחם פרייד לUFC, תמיד זה התחיל בהפסד ולאט לאט הם התקלמו... יש שוני בחוקים ובעוד כמה דברים, צריך לחכות ולראות בקרב הבא...

• פותח/ת השרשור
פיודר לוחם גדול, ואף אחד לא יכול לקחת את זה ממנו.
אבל כמו שנאמר, וזה מאוד נכון הספורט הזה גודל, הענף הזה מתקדם ואיתו מגיעים כשרונות חדשים.
אתה לא יכול להשוות את קולמן,הרינג,רנדלמן או נוגירה לאף אחד מהכוחות העולים היום במשקל הכבד.
החברה של היום חזקים יותר, מהירים יותר מדוייקים יותר ופשוט מתקדמים יותר.
זה בדיוק כמו בשנות ה90 שבאס רוטן היה ה"דבר" וגם הוא דעך ונעלם כי הוא פשוט לא יכל לעמוד בקצב של החברה החדשים.

אני שוב יאמר, לפיודר יש עוד הרבה מה לתת הוא פשוט צריך להחליף קצת שיטת עבודה ומאמנים ולחדש את הארסנל שלו, מה שעבד פעם לא יעבוד היום.

זאת תחרות. מטבע הדברים יש מנצח ויש מפסיד. הפעם הוא הפסיד - זאת לא סיבה לקבוע שהוא לא עומד בקצב.

מה גם, איך הגעתם לזה שיש היום כל מני "מפלצות" שאי אפשר לשוות לפעם?

שיטת אימונים אקזוטית? תזונה? חומרים?

גם וגם חומרים מן הסתם, אני לא בטוח אפילו שפידור משתמש במשהו... בחלק מהסרטונים ביו-טיוב אפשר לראות איך הוא מתאמן והוא אומר שהוא לא מתאמן בכלל בחדר כושר ולא מרים ברזלים, אפשר לראות גם בקרבות שיש לו טכניקה ויכולות שאין לשום לוחם אחר, כמו למשל בקרב מול רנדלמן כשרנדלמן עשה לו סופלקס ופידור נחת על הראש, לכל לוחם אחר היה הולך לישון...
בקיצור צריך לחכות ולראות, שוב עדיין לא היה לוחם פרייד שהיא לו מעבר חלק לUFC(או ככה לפחות אני חושב), נראה בקרב הבא...

לא חושב שהפעם זה חומרים - הוא לא איזה עילוי ממה שאני רואה.
וגם אם הוא לקח חומרים או לוקח, וואלה אם זאת התוצאה (אני לא מדבר על הניצחון, אלה על היכולת הכללית מבחינת מהירות וכו) אז זה די מאכזב.

הוא חשש יותר על הרגליים מול פדור, והוא החליט לרדת איתו לקרקע, שם כנראה יש לי יתרון כלשהוא. זאת דעתי.
אגב, בן כמה כבר פדור?

אמנם פיודר הוא לוחם ענק, אבל אני לא כ"כ אוהב את הסגנון שלו.

ואני אפילו די מבסוט שהוא הפסיד. בשבילי זו נקמה על הקרב נגד קרו-קופ 😃

לא אוהב אותו ואף פעם לא אהבתי אותו
אני אוהב רק את אילו במשקל הממש כבד
בזמנו אהבתי מאוד את טנק אבוט כשהוא היה בשיא שלו ולא איך שהוא עכשיו כי הוא הסטרייקר מבחינתי
בבוקס אחד היה מעיף ראשים,היה אדיר לפני יותר מ10 שנים

לא אוהב אותו ואף פעם לא אהבתי אותו
אני אוהב רק את אילו במשקל הממש כבד
בזמנו אהבתי מאוד את טנק אבוט כשהוא היה בשיא שלו ולא איך שהוא עכשיו כי הוא הסטרייקר מבחינתי
בבוקס אחד היה מעיף ראשים,היה אדיר לפני יותר מ10 שנים

הוא אכן היה לוחם בעייתי להלחם נגדו. אין מה לעשות כוח ומהירות זה יתרון גדול.

אהבתי גם את קווין רנדלמן גם היה אתלט מכל הבחינות.

אני אוהב לוחמים מיוחדים שכייף לראות לא הכרח בחורים גדולים וחזקים(למרות שאני כן אוהב את שיין קארווין, אין מה לעשות כייף לראות משהו שיש לו פוטנציאל להוריד ראש של בנאדם באגרוף), אני אוהב לוחמים כמו פיידור, ליוטו מצידה, אנדרסון סילבה(כן הוא אתלטי, אבל יש יותר גדולים ממנו בקטגורייה), bj penn, פידור...

אני חושב שהצעד הכי נבון מבחינתו של פדור עכשיו הוא להמציא את עצמו בחדש בקט' ה-light heavy weight, זו גם קט' שתתאים לו הרבה יותר מבחינת המבנה הגופני שלו.

וThor איך אתה יכול לאהוב את מצ'ידה הבן אדם משעמם ברמות מטורפות שיפסיק להגיע להחלטות כל הזמן וייתן נוקאוט קיבינימט חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית